Fly til Norge

Fjeller og fjorder, nordlys og midnattssol. Fly med SAS for å oppleve den fantastiske norske naturen. Enten du vil til Nord- eller Sør-Norge, så har vi en flygning som tar deg med dit.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til/innen Norge fra/via Oslo, København og Stockholm og tilbyr fly til Alta, Bergen, Bodø, Harstad-Narvik, Haugesund, Kirkenes, Kristiansand, Kristiansund, Longyearbyen (Svalbard), Oslo, Sandefjord, Stavanger, Tromsø, Trondheim og Ålesund.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Se nordlyset og midnattssolen

Ta en pause fra byens lys og prøv å få et glimt av nordlyset. Fra slutten av september til slutten av mars er det mørkt i Norge fra tidlig på ettermiddagen til sent på morgenen, og nordlysene danser ofte over himmelen. Om sommeren får du 24 timer med sollys over polarsirkelen, siden solen aldri går ned. På denne tiden av året har Nord-Norge 76 dager med midnattssol. Og enda lenger nord – på Svalbard – har de fire måneder med midnattssol.

Ta Flåmsbanen

Hopp på Flåmsbanen og opplev en av de vakreste togreisene du noensinne vil se. Toget går fra enden av Aurlandsfjorden opp til de høye fjellene på Myrdal stasjon, og tar deg med gjennom det utrolige norske landskapet. Ut vinduet ser du Kjofossen, som forsyner Flåmsbanen med elektrisitet.

Fly til <em>Norge</em>

Vår SAS App vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Opplev det norske landskapet med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Norge.

Vil du se verden? Med SAS og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Våre reisemål

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.