SAS Corporate Portal

SAS Corporate Portal er nettløsningen vår for SAS For Business-medlemmer som ønsker å gjøre og administrere bestillinger direkte med SAS. Når bedriften er koblet til SAS Corporate Portal, får du en full oversikt over bedriftens reiser. I portalen får du direkte tilgang til prisavtalene bedriften har, samt statistikk om bedriftens reiser.

Steg-for-steg-guide

Bedriftens reiseadministrator

En reiseadministrator i en bedrift har tilgang til oversikten og kan se alle bestilte reiser i bedriften, og har også muligheten til å bestille reiser for andre. En reiseadministrator kan invitere selskapets jobbreisende til SAS Corporate Portal slik at de kan gjøre og administrere sine egne bestillinger. En bedrift kan ha så mange reiseadministratorer de vil.

Når du har registrert bedriften din i SAS For Business, kan du bli bedriftens reiseadministrator. Hvis du allerede har en bedriftsavtale med SAS, kan du kontakte kontoadministratoren din. For å få rettigheter som reiseadministrator, følg lenken i e-postvelkomstmeldingen du mottok da du registrerte deg. Hvis du har en eldre versjon av SAS Corporate Booking-verktøyet, har du fått en separat e-post med en lenke til reiseadministrator. Hvis du ikke lenger har tilgang til disse e-postene, kontakt SAS Corporate Sales Center.

Hvis du vil koble bedriften din til SAS Corporate Portal, må du logge deg inn på SAS ved å bruke din private SAS-profil. Hvis du ikke har en, kan du opprette en ny konto. Når du har koblet den til, vil du bli bedriftens reiseadministrator, og du vil være i stand til å invitere andre jobbreisende i bedriften til SAS Corporate Portal.

Du kan når som helst gi og fjerne administratorrettigheter til andre i bedriften.

Jobbreisende

Før du kan starte, må du følge lenken med invitasjonen du mottok fra bedriftens reiseadministrator.

Denne lenken tar deg til modusen for innlogging. Logg inn på din private SAS-profil og koble den til SAS For Business, eller registrer deg for en ny konto. Når SAS-profilen er fullført, kan du begynne å bestille jobbreiser med bedriftens rabattpriser.

Logg inn på SAS-profilen, klikk på profilikonet (øverst til høyre) og velg For bedrifter. Du kan nå bestille jobbreiser, og rabattprisene vises i listen over flygninger.

Som reiseadministrator kan du også bestille reiser for andre reisende i bedriften, med eller uten en profil.

I SAS Corporate Portal kan du betale med kredittkort, Diners Travel-konto eller SAS faktura. Andre betalingsløsninger kan være tilgjengelige avhengig av markedet, som PayPal, Swish osv.

Kredittkortbetalinger

Du kan bruke et privat kredittkort eller et firmakredittkort. I henhold til EU-direktivet om sikker kundeverifisering foretar SAS en 3D Secure-forespørsel på alle transaksjoner. Det kan være at du må gjøre en verifisering i betalingsøyeblikket.

Dersom det er et fysisk privatkort eller firmakort som skal benyttes, må alle brukere registrere sine individuelle kort i sine respektive profiler.

Diners travel account

Transaksjoner med Diners Travel-konto som betalingsform får ingen forespørsel om 3D Secure-verifisering. Hvis flere brukere kjøper billetter med samme kort registrert i firmaprofilen, må du sjekke at dette er en reisekonto.

Diners Travel-konto er begrenset til selskaper i Sverige, Norge og Danmark. Hvis du vil bruke en Diners Travel-konto som er utstedt i et annet marked, kan du kontakte SAS Corporate Sales Center.

Hvis du vil betale med Diners Travel-konto, kan du kontakte SAS Corporate Sales center for hjelp.

SAS faktura

Med SAS faktura får bedriften kontroll over reiseutgifter for alle kjøp gjort via SAS-salgskanaler. Hver gang en reise bestilles, trekkes kostnaden fra SAS-fakturaen før fakturering finner sted.

SAS faktura gir også økt fleksibilitet når det gjelder betaling. Du kan velge hvor ofte fakturaen kommer, én eller to ganger i måneden eller én gang i uken. I tillegg kan fakturaen sendes til hele bedriften eller direkte til et spesifisert kostnadssenter hvis du ønsker. Huk av valget du ønsker på søknadsskjemaet.

SAS faktura er begrenset til bedrifter i Sverige, Norge og Danmark.

Søk om SAS Faktura

Informasjon om reelle eiere

Betingelser

Spørsmål om SAS faktura

Hvis du har spørsmål om fakturamodell, betalingstid og betaling, kan du kontakte SAS faktura via SEB Card på +47 21 01 53 10.

Hvis du har spørsmål om bestillinger, turer, kreditt eller leveringsmerknader, kan du kontakte SAS Corporate Sales Center.

Logg inn på SAS-profilen din for å se all informasjon om flygninger og for å administrere bestillinger. Du kan se alle kommende reiser, både private reiser og jobbreiser.

Som reiseadministrator kan du velge om du vil se dine egne bestillinger, bedriftsbestillinger du har gjort for andre ansatte eller alle bedriftsbestillinger, inkludert bestillinger gjort av ansatte eller andre reiseadministratorer.

Reiseadministratorene har også tilgang til statistikk om bedriftens reiser, slik som de vanligste reisemålene, totale reisekostnader per måned, CO2-utslipp med mer.

Kontakt SAS Customer Service hvis du har noen spørsmål. Hvis du har spørsmål relatert til reiseadministrering, kontakt SAS Corporate Sales Center.