søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

BILLIGE WEEKENDREISER MED SAS

Dra på en weekendreise med SAS, vi har direktefly til Europas mest populære storbyer. Hvis du lengter etter en weekend i f.eks. London, Paris, Barcelona, Berlin, Roma eller Praha så bør du følge med på vår lavpriskalender. Der har vi gode tilbud på billige weekendreiser til Europa. Enten du er på utkikk etter en rolig romantisk weekend eller weekendreise fylt med moro og aktiviteter så finnes det alltid noe for deg. Bestill ditt fly og sjekk inn på nett. Med SAS flyr du alltid til flyplasser som ligger sentralt, slik at du kan raskt og enkelt reise videre, og på den måten få det meste ut av weekendreisen. Hvis du reiser med SAS Plus så kan du i tillegg endre billetten dersom du finner en bedre dag å reise på.

Bestill billige flybilletter i vår lavpriskalender

 

Byreiser utenfor Europa

Med SAS får du også muligheten til å reise på en weekendreise utenfor Europa. Hva med for eksempel en weekend i New York? Når du besøker byen som aldri sover så kan du rekke mye på bare en langhelg. Vi flyr direkte fra Skandinavia til storbyer som New York, San Francisco, Tokyo og Beijing som er perfekte destinasjoner for en opplevelsesrik storbyweekend. Når du flyr med oss på interkontinentale linjer kan du nyte god mat og drikke, samt en egen skjerm for underholdning ombord. Du slipper mellomlandinger og kommer frem til ditt reisemål behagelig og enkelt.

BESTILL REISE

Priser og plasstilgang oppdateres hver gang en besøkende søker i kalenderen, visse prisavvik kan forekomme når du går videre til bestilling.

Populære weekenddestinasjoner

Inspirasjon til din reise