søk

FORSLAG

 • loader Ikke noe mer innhold å vise

Weekendreiser

Pakk bagasjen og gjør deg klar for en helg med nye og spennende inntrykk! Vi tilbyr weekendreiser for alle, både nært og fjernt.

Nyt en romantisk helg i Paris, utforsk historiske Berlin eller ta en weekend ved kanalene i Amsterdam. Finn drømmeferien med SAS!

Billige weekendreiser med SAS

 • Weekendreiser med SAS

  Bestill en billig weekendreise og dra på et romantisk eventyr, en shoppingreise eller en fotballreise, eller utforsk nye kulturelle og historiske steder.

  Vi tilbyr direkteflygninger til noen av de mest populære weekenddestinasjonene i Europa, som Paris, Barcelona, London, Amsterdam, Roma og Lisboa.

  Hvis du vil ha en oversikt over alle destinasjonene vi flyr til på ett og samme sted, kan du gå inn på vår lavpriskalender. Jo mer fleksibel du er med datoer, jo bedre sjanser har du for å finne billigere flygninger.

  Bestill weekendreisen din med SAS i dag!

SAS flyr til sentrale flyplasser

 • Med SAS flyr du alltid til sentrale flyplasser, noe som sparer deg tid når du skal dra fra flyplassen til sentrum, slik at du får mest mulig ut av weekendreisen.

  Hvis du bestiller SAS Plus, får du fleksibiliteten til å endre billetten din hvis du finner en bedre dag å reise. I tillegg er Fast Track og tilgang til SAS Lounge (hvis tilgjengelig) inkludert i billetten.

  Med 2 x 23 kg bagasje inkludert i SAS Plus-billetten, vil du helt sikkert ha plass til alt du handler på weekendreisen!

Weekendreiser utenfor Europa

 • Byreiser utenfor Europa

  Hvis du ønsker å reise på en helgetur utenfor Europa, tilbyr vi direkteflygninger fra Skandinavia til mange spennende byer som New York, San Francisco, Tokyo og Beijing. Alle er perfekte reisemål for en innholdsrik byhelg.

  Når du flyr med oss på våre interkontinentale ruter, kan du nyte mat og drikke om bord samt din egen skjerm for underholdning. Du unngår mellomlandinger og ankommer destinasjonen enkelt og praktisk.

Pris og tilgjengelighet oppdateres hver gang et søk utføres. I lavpriskalenderen vår kan du se alle destinasjonene våre og våre beste tilgjengelige priser!

Populære weekenddestinasjoner

Inspirasjon til weekendreisen

Bestill flyg og hotell samtidig

Det er enkelt og praktisk, og du opptjener EuroBonus-poeng!

Alltid med SAS

 • SAS Ungdomsbilletter

  SAS ungdomsbilletter
  Hvis du er opptil 26 år, tilbyr vi deg en lavere billettpris. SAS CO2-kompenserer alle ungdomsbilletter.

 • 24-timers åpent kjøp

  24-timers åpent kjøp
  Vårt 24-timers åpent kjøp gjør at du kan kansellere flygningen gratis innen 24 timer etter bestilling helt gratis.

 • Barnerabatter på flybilletter

  Barnerabatter
  Vis barna dine verden med en weekendreise og få barnerabatter på flybilletter.

En bærekraftig forretningsmodell

 • En bærekraftig forretningsmodell

  Det er viktig å finne måter å reise på uten å påvirke miljøet på en negativ måte. SAS er opptatt av å være en del av å finne løsninger, som vi gjør. Å legge til rette for bruk av biodrivstoff i stor skala er en kontinuerlig løsning.

  I tillegg CO2-kompenserer vi alle SAS-billetter som kjøpes av våre EuroBonus-medlemmer og reisende på opptil 26 år.

  Mer om vårt bærekraftarbeid