søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
New York

Fly til New York

Fly til New York City på en av våre mange daglige flyreiser. Spar både tid og penger når du flyr med SAS og få unike tilbud og rabatter jo mer du flyr med oss. Du kan slappe av før avreise i én av våre spesiallounger. 

Når du reiser med SAS, får du mye inkludert i flybilletten din:

 

Barnerabatt på opptil 90%

Hvorfor ikke benytte deg av våre generøse barnerabatter når du bestiller flybilletter til New York? Barn under 2 år (0–23 måneder) får opptil 90 % rabatt på flybillettprisen.

Barn som ikke enda har blitt 12 år (2–11 år) får opptil 25% rabatt. Vær oppmerksom på at noen rabatter kan være utilgjengelig på reiser fra USA.

Mer om våre barnerabatter

SAS Lounge-tilbud – slapp av før avreisen

Slapp av i loungene våre før avreise – både i Oslo og København En SAS Plus-billett gir deg automatisk tilgang til loungeområdet uten ekstra kostnad. Du kan også oppgradere billetten din og få tilgang til loungene våre.

I loungeområdet kan du nyte en smakfull buffet, vin øl eller vann, og selvsagt gratis te og kaffe. Du vil også kunne arbeide i fred og ta en god lur før avreise.

Se hvordan du kan slappe av i loungene våre

 

Spesialtilbud og rabatter med EuroBonus

Når du flyr med SAS, samler du poeng som du kan løse inn hos enten SAS eller noen av de mange partnerne våre. Faktisk kan du tjene poeng på hotellopphold, billeie og selv på hverdagslige kjøp.

Du kan få mange fordeler når du flyr med SAS – som EuroBonus-medlem får du enda flere fordeler jo mer du flyr.

EuroBonus er vårt kostnadsfrie lojalitets- og bonusprogram som gjør reiseopplevelsen din enda mer komfortabel og enklere enn i dag. Barn kan også tjene bonuspoeng.

Meld deg på EuroBonus kostnadsfritt of tjen poeng mens du flyr

Inspirasjon til din reise

MANGE DAGLIGE FLYVNINGER TIL NEWARK INTERNASJONALE LUFTHAVN

SAS har flere flyvninger fra Norge til New York hver dag. Etter et lite stopp i enten København, Stockholm eller Oslo, kan du reise til New York på en behagelig måte som passer med forretnings- eller feriebehovene dine.

Flyreisen vår til New York ankommer og reiser fra Newark Liberty internasjonale lufthavn. Den befinner seg bare 24 km sørvest for Midtown Manhattan – det er enkelt å komme seg til og fra flyplassen.

Finn din flyreise

BILLIGE FLYBILLETTER TIL NEW YORK

Vi har gjort det enkelt for deg å finne de billigste flybillettene til New York. Lavpriskalenderen vår hjelper deg å finne de billigste billettene fra Oslo (i tillegg til andre byer i Norge).

Prisen og tilgjengeligheten oppdateres hver gang du utfører et nytt søk. Vær oppmerksom på at prisene kan endre seg når du går videre til bestilling. Den viser deg også hvilke dager du kan spare mest penger på når du kjøper en flybillett.

Sjekk lavpriskalenderen vår

 

OPPTIL 5 DAGLIGE FLYVNINGER MELLOM OSLO OG NEW YORK

Det er enkelt å reise fra Oslo til New York når du bestiller flyreisen din med SAS. Velg mellom 5 daglige flyvninger fra Oslo til New York og finn den perfekte avgangen som passer deg. 

FLY TIL NEW YORK FRA HELE NORGE VIA OSLO

Dersom du vil besøke New York på enten forretnings- eller feriereise, kan du reise fra hele Norge. Oslo er vårt hovedsentrum for internasjonale flyreiser. Men du kan fly direkte til f.eks. København fra andre flyplasser i Norge og transfere til den internasjonale flyreisen der.

Reis til New York fra/via Oslo fra Bodø, Trromsø, Trondheim, Stavanger og Ålesund.

Finn din nærmeste flyreise til New York

NEWARK LIBERTY INTERNASJONALE LUFTHAVN

Flyvningen vår til New York ankommer og reiser fra Newark Liberty internasjonale lufthavn i New Jersey. Flyplassen selv befinner seg kun 24 km fra Midtown Manhattan.

Når du lander på flyplassen, har du flere måter å komme deg til Manhattan og andre bykommuner i New York på.

Du kan ta deg litt å spise eller drikke på flyplassen. Du kan også handle litt i taxfree-en og bruke de mange moderne fasilitetene.

 

TRANSPORT TIL OG FRA NEWARK LIBERTY INTERNASJONALE LUFTHAVN

Du kan komme deg til og fra flyplassen på mange måter. De fleste bruker offentlig transport når de reiser til og fra flyplassen.

AirTrain er en rimelig, lite stressende og miljøvennlig måte å komme seg til f.eks. Manhattan. Du kan gå om bord direkte på flyplassen og komme deg til metroen i New York. Den er åpen 24/7 hele året, så du kan alltid benytte deg av den.

Andre former for transport er tog, drosje og bilutleie.

 

BILUTLEIE VED NEWARK LIBERTY INTERNASJONALE LUFTHAVN

En bil gir gode muligheter for å komme seg til og fra flyplassen og rundt i New York. Byen har en fantastisk undergrunnsbane, men noen ganger er det greit å ha en bil når du skal utforske de forskjellige bykommunene og de mer avsidesliggende delene av byen.

Du kan både hente og levere leiebilen ved flyplassen for best mulig service – gjør et bilsøk.

 

Kontakt

Newark Liberty internasjonale lufthavn

3 Brewster Rd, Newark

NJ 07114, USA

Telefonnummer: +1 973-961-6000

Nettside

TRANSPORT I NEW YORK CITY

New York er faktisk det perfekte stedet for byvandring. Det finnes ikke så mange store bakker, og byplanløsningen gjør det enkelt å navigere rundt i byen til fots.

Når du har dårlig tid, finnes det mange måter å reise på i New York City. Undergrunnsbanen, drosje og ferge er de mest populære transportalternativene i The Big Apple.

 

NEW YORK CITYS UNDERGRUNNSBANE – KJØP ET METROCARD

New York Citys undergrunnsbane er én av de største undergrunnsbanene i verden. Den har mer enn 450 stasjoner i drift. Den knytter sammen Manhattan, Brooklyn, Queens og Bronx.

Staten Island er ikke tilknyttet resten av undergrunnssystemet. For å komme deg dit må du benytte deg av buss eller ferge.

MetroCard er et must når du bruker offentlig transport i New York – og sparer deg både tid og penger. Det ligner på Londons Oyster Card.

Flere SAS-destinasjoner