Fly til New York

New York er virkelig byen som ikke sover, så uansett når du ankommer, er det alltid noe å gjøre! Gjør deg klar til å gå helt til topps i Empire State Building, spis byens beste pizza og la deg imponere av Frihetsgudinnen.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til New York i USA fra/via Oslo, København og Stockholm. Vi tilbyr også fly til Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, San Francisco og Washington D.C.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordeler på flygningen til New York

Bestill billetten din på SAS i god tid i forveien, så finner du sannsynligvis en billigere billett. Besøk lavpriskalenderen om du vil se en totaloversikt over alle SAS-destinasjoner.

Som SAS-kunde har du alltid 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger. Finner du et godt tilbud, må du ikke nøle med å bestille – du kan alltids utføre endringer senere hvis datoen eller tidspunktet ikke passer.

Rabattbilletter for barn

Opplev New York med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til New York.

Fly til New York og nyt en pause i asfaltjungelen

New York er en av verdens mest mangfoldige byer, og tiltrekker millioner av besøkende hvert år. Byen er et kulturelt smeltepunkt og huser restauranter og barer som er åpne hele natten, fantastiske grøntområder og endeløse shoppingmuligheter. Når du ikke rusler ned 5th Avenue og titter i utstillingsvinduene, er du sannsynligvis på oppdagelsesferd i Central Park til fots eller på sykkel!

Enten du er foodie, kulturinteressert eller historiefrelst, så er listen over ting å gjøre i New York endeløs, og her finner man noe for alle.

Fly til <em>New York</em>

Fly med SAS til Newark Liberty International Airport eller John F. Kennedy International Airport og ankom Big Apple avslappet og klar for å starte ferien.

Newark Liberty International Airport

John F. Kennedy International Airport

Vår SAS App vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Vil du se verden? Med SAS kan du fly til til mange land rundt om i verden. Våre reisemål

Alltid inkludert i reisen til New York

SAS gjør alltid alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Du kan nyte godt av enkelte SAS-fordeler, samme hvilken billettype du har. Alltid inkludert i flybilletten til New York er enkel innsjekking via Internett, gratis kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Oppgraderreiseklassen din for enda mer komfort. Dette gir deg tilgang til Fast Track gjennom sikkerhetskontrollen, SAS Lounge på flyplassen og inkluderte måltider og snacks om bord.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper.