søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til New York i USA fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (ruteavhengig). 

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

Enten du vil besøke New York midt på sommeren eller oppleve Rockefeller Plaza under de funklende julelysene, så har SAS en flygning for deg. 

cl--info-circle
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på flygningen til New York – bestill nå

Bestill billetten din på SAS i god tid i forveien, så finner du sannsynligvis en billigere billett. Besøk lavpriskalenderen om du vil se en totaloversikt over alle SAS-destinasjoner. 

Som SAS-kunde har du alltid 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger. Finner du et godt tilbud, må du ikke nøle med å bestille – du kan alltids utføre endringer senere hvis datoen eller tidspunktet ikke passer. 

  • cl--plane-right Flyplass: Newark Liberty International Airport (EWR)
  • cl--credit Valuta: Amerikanske dollar
  • cl--clock Tidssone: EST: UTC -5/EDT: UTC-4
  • cl--globe Offisielt språk: Amerikansk engelsk

Rabattbilletter for barn

Opplev New York med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til New York. 

fly til New York og nyt en pause i asfaltjungelen

New York er en av verdens mest mangfoldige byer, og tiltrekker millioner av besøkende hvert år. Byen er et kulturelt smeltepunkt og huser restauranter og barer som er åpne hele natten, fantastiske grøntområder og endeløse shoppingmuligheter. Når du ikke rusler ned 5th Avenue og titter i utstillingsvinduene, er du sannsynligvis på oppdagelsesferd i Central Park til fots eller på sykkel! 

Enten du er foodie, kulturinteressert eller historiefrelst, så er listen over ting å gjøre i New York endeløs, og her finner man noe for alle. 

New York skyline
  • Central Park i New York
  • Brooklyn Bridge i New York
  • Natt over New York

Alltid inkludert i reisen til New York

SAS gjør alltid alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Du kan nyte godt av enkelte SAS-fordeler, samme hvilken billettype du har. Alltid inkludert i flybilletten til New York er enkel innsjekking via Internett, gratis kaffe og te om bord og bruk av SAS App

Oppgrader reiseklassen din for enda mer komfort. Dette gir deg tilgang til Fast Track gjennom sikkerhetskontrollen, SAS Lounge på flyplassen, gratis Wi-Fi (når tilgjengelig) og inkluderte måltider og snacks om bord.  

Inkludert i din reiseklasse til USA og Asia: SAS GO SAS PLUS SAS BUSINESS
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg 2 x 32 kg
Fast Track* Nei Ja Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke Måltid Treretters måltid À la carte-meny
WiFi** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja

* Hvis tilgjengelig
**Ikke innført enda på flytype SE-REH A330E

Oppdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

Med EuroBonus får du mer av verden. Hvis du er medlem av EuroBonus, vil du opptjene poeng på flygninger med SAS og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Alle poengene dine kan brukes til å betale for din neste reise, til å oppgradere, til å leie bil og mye mer. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter som er kjøpt med et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå CO2-kompenserer litt over 40 % av utslippene fra flyene våre. Få vite mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Hotell og bilutleie i New York

Når du ikke er hjemme, trenger du kanskje et sted å bo og en måte å komme deg rundt på. Gjennom partnerne våre kan du lett finne og bestille et hotell som passer for deg og leie en bil som dekker behovene dine.

Andre populære SAS-destinasjoner

Les mer om New York og la deg inspirere