Administrer personopplysninger

Vi har oppdatert våre vilkår og betingelser samt våre retningslinjer for personvern. Vi gir deg også bedre måter for å få tilgang til dine personopplysninger og å forstå hvordan de brukes. Nedenfor kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine personopplysninger og oppbevarer dem på en trygg måte.

Administrer personopplysninger

Få en kopi av reise- og kundehistorikken din innen tretti (30) dager.

Hvis du ikke har en konto hos SAS: SAS (flysas.com)

Hvis du har en konto (enten profilkonto eller EuroBonus-konto) hos SAS: SAS (flysas.com)

Hvis du ønsker tilgang til lydopptak, kan du kontakte personvernombudet på dataprotectionofficer@SAS.se og oppgi navn og telefonnummer. Vi lagrer lydopptak i tretti (30) dager.

Vi sletter alle personopplysningene dine innen tretti (30) dager, med unntak av de opplysningene vi er lovpålagt eller har lov til å behandle.

Ved å klikke på følgende lenke: RETTEN TIL Å BLI GLEMT.

Hvis du har søkt på en jobb hos SAS og ønsker å slette søknaden din, logger du inn på kandidatprofilen din på https://careers.sasgroup.net/ og går deretter til Alternativer > Innstillinger > Slett profil.

Gi oss beskjed hvis personopplysningene SAS behandler er feilaktige eller ufullstendige!

Korriger opplysningene dine ved å ringe vår kundeservice som vil hjelpe deg med å korrigere eller komplettere opplysningene dine. Du finner kontaktinformasjonen til vår kundeservice her: Kontakt oss – finn ditt lokale telefonnummer her.

Velg hvordan vi kan spore nettaktivitetene dine når du bruker nettsiden vår.

Ved å klikke på følgende lenke får du muligheten til å velge dine preferanser for informasjonskapsler.

Innstillinger for informasjonskapsler

Velg hvordan vi kommuniserer med deg og hvilke markedsføringsmeldinger du ønsker å motta.

For å melde deg av nyhetsbrev eller annen kommunikasjon fra oss, kan du klikke på avmeldingslenken i e-postene du mottar fra oss.