SAS Sport

Vi ønsker å gjøre flyturen enklere for alle dere tilknyttet en idrettsforening og som flyr til/fra deres idrettsarrangementer. Uansett om du flyr alene eller med hele laget!

Vi tilbyr rabatterte priser for medlemmer av SAS Sport. SAS Sport-billetter gir deg muligheten til å ta med ekstra bagasje gratis. Dette gjør det enklere å reise med sportsutstyr.

SAS Sport-billetter er tilgjengelige for medlemmer av de skandinaviske idrettsforbundene (SIF, NIF, DIF eller den finske olympiske komité).

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

Fordeler og informasjon

  • Rabatterte priser

  • Hver person kan ta med to innsjekket bagasje (2 x 23 kg)

  • Endre reisedato gratis

  • Fleksible avbestillingsregler

  • Gratis navneendring

  • Opptjen EuroBonus-poeng

SAS Sport-medlemmer kan få rabatt på flybilletter når de reiser sammen som et idrettslag. Rabatten varierer avhengig av flyrute og prisklasse.

Vi forstår at mye bagasje er nødvendig når du reiser til sportsarrangementer, så derfor gir vi alle SAS Sport-medlemmer ekstra bagasje uten ekstra kostnad. Alle lagmedlemmene dine kan fly med to bager på 23 kg hver, slik at ingenting må legges igjen hjemme.

Du kan enkelt registrere sportsutstyret på flygningen din, trinn for trinn. Sportsutstyr teller som spesialbagasje og må bestilles på forhånd for å garantere at vi kan transportere det. Ski- og snowboardutstyr, sykler og golfutstyr er inkludert i denne kategorien.

Finn ut mer om hvordan du registrerer sportsutstyret til laget ditt for en flygning med SAS.

Noen ganger må reiseplanene dine endres. Dette er grunnen til at vi tilbyr medlemmer av SAS Sport muligheten til å endre reisedatoene gratis frem til én dag før avgang.

Ved endring til en høyere prisklasse, må prisforskjellen betales.

Vi er klar over at sportsarrangementer, treningsleirer og konkurranser kan kanselleres når som helst. Derfor tilbyr vi gratis kansellering av flygninger i Europa samt innenlandsflygninger for alle SAS Sport-medlemmer.

Du kan kansellere flygningen med SAS Go og SAS Plus opptil én dag før avgang og få full refusjon. Hvis kanselleringen gjøres senere enn én dag før avgang, er refusjon kun gitt ved fremvisning av bevis på at arrangementet er avlyst.

For flygninger til USA og Asia kan du kansellere flygningen gratis frem til én dag før avgang, med mindre du har en SAS Go Smart-billett. Da kan du kun kansellere flygningen din mot et rabattert gebyr.

SAS Go Smart-, SAS Plus Smart- og SAS Business Smart-billetter kan ikke refunderes hvis flygningen kanselleres etter avgang. Delvis brukte billetter er ikke-refunderbare.

Har du noen gang måttet bytte ut et lagmedlem eller forlate en skadet spiller hjemme? SAS Sport gir deg muligheten til å endre navnet på de flybillettene du ønsker uten ekstra kostnad. Navneendringer kan gjøres opptil én time før avgang, noe som gir deg friheten til å gjøre endringer i siste liten uten å betale noe ekstra. Dette er fordelaktig for hele laget ditt.

Det blir fort dyrt når man reiser sammen som en idrettsgruppe, spesielt hvis laget reiser ofte. For å hjelpe med å kutte ned på kostnadene, gir vi alle SAS Sport-medlemmer også muligheten til å bli medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus, et program med poeng og belønninger som gjør det mer rimelig å fly.

Som medlem av SAS EuroBonus vil du og laget ditt opptjene poeng på hver flygning med SAS og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Disse poengene kan deretter brukes til å betale for din neste reise, oppgradere billetter eller dra nytte av fordeler om bord.

Gruppe på minst 10 personer

Hvis dere er 10 personer eller mer som reiser sammen til trening eller en konkurranse, kan du bestille en idrettsgruppe for hele laget og få alle fordelene med SAS Sport. Send forespørselen nå, så hjelper vi deg med bestillingen.