søk

FORSLAG

 • loader Ikke noe mer innhold å vise
  • Bruke poeng

   Bruk poengene du har opptjent på nye flygninger, hotellopphold, tilgang til lounge eller for å oppgradere flygningen din. Du kan også kjøpe gavekort og andre ting i vår EuroBonus Shop.

   Trenger du flere poeng for å nå målene dine? Se hvordan du kan opptjene poeng her.

   Fly med poeng

   Bruk poengene du har opptjent på nye flygninger eller oppgraderinger med SAS, Widerøe eller våre partnerflyselskaper i Star Alliance.

   Mer om å fly med poeng

   Bestill hotell med poeng

   Bruk EuroBonus-poengene dine på hotellnetter og søk blant mer enn 250 000 eiendommer over hele verden.

   Søk etter hotell og bestill

   EuroBonus Shop

   Besøk vår EuroBonus-butikk og bruk poengene dine på en av de mange tingene du finner her. Eller gi dem til veldedighet. Butikken har noe å tilby for de fleste anledninger.

   EuroBonus shop

   Kjøp tilgang til lounge

   SAS Go-reisende kan kjøpe tilgang (3000 EuroBonus-poeng) ved loungeresepsjoner på Københavns lufthavn, Oslo lufthavn og Stockholm Arlanda.

   Mer om SAS-lounger

   Betal for mat om bord

   Om bord kan du kjøpe snacks og drikke og du kan betale med EuroBonus-poeng. Vis ditt digitale medlemskort i SAS App og oppgi at du ønsker å betale med poeng før kjøpet. Du må også trekke betalingskortet ditt som en garanti i tilfelle poengene dine ikke strekker til.

   Om mat og drikke om bord

   Kjøp Wi-Fi tilgang ombord

   SAS Go-reisende kan kjøpe Wi-Fi tilgang om bord fra 1000 EuroBonus-poeng. Gyldig på alle flyreiser der SAS tilbyr Wi-Fi.

   Om Wi-Fi om bord

   Kjøp eller overfør poeng

   Overfør Ekstrapoeng, eller kjøp Ekstrapoeng eller Grunnpoengene du mangler.

   Kjøp og overfør poeng

   Oppgradering med poeng

   Fly med mer stil og komfort. Hvis du har en bestilling i SAS Go eller SAS Plus, kan du legge inn et bud med poeng for å få tilgang til en bedre reiseklasse.

   Mer om SAS Upgrade

   Oppgradering i Star Alliance

   Som EuroBonus-medlem kan du bruke EuroBonus-poeng til å betale for en oppgradering til en høyere reiseklasse på alle flyselskaper som er medlem av Star Alliance.

   Om Star Alliance-oppgradering