Gruppetur

Del reiseopplevelsene med venner og familie, kolleger eller idrettslaget. Vi tilbyr reduserte priser for grupper som består av minst 10 reisende. Og dersom de som reiser er under 26 år, gir vi ekstra ungdomsrabatter.

Hvis du er bosatt i USA, kan du legge inn gruppebestillinger med SAS via reisebyrået ditt.

Fordeler med gruppereiser

Gruppereiser gir mer fleksibilitet, som for eksempel:

 • 1 håndbagasje og 1 innsjekket bagasje per reisende.

 • Mulighet for å legge til og endre navn på reisende kort tid før avreise.

 • Fleksible endringer.

 • Gratis avbestilling for hele gruppen inntil 45 dager etter bestilling, og mulighet for å avbestille 20 % av billettene inntil 30 dager før avgang.

 • Gratis setevalg når navnene på de reisende er angitt.

 • Mulighet for å tjene EuroBonus-poeng

Grupper med minst 10 reisende

Skal du reise med en gruppe på 10 eller flere personer? Da kan du legge inn en gruppebestilling for å få mer fleksible billetter og bedre priser sammenlignet med individuelle bestillinger.

Be om gruppebestilling

Ungdomsgrupper

Personer som er under 26 år og reiser med en gruppe, får billigere priser på flygninger i Skandinavia og Europa. Ungdomsgrupper må bestå av minimum 80 % reisende som er under 26 år. Dette betyr at gruppen kan inkludere noen få personer som er eldre enn 26 år.

Send inn en forespørsel for en ungdomsgruppe

Husk å bestille så tidlig som mulig for å få de beste prisene. Forespørsler om ungdomsgrupper må sendes inn minst 30 dager før avreise.

Bedriftsgrupper

Dersom du skal på forretningsreise med minst 10 andre, kan dere bestille en gruppereise og få bedriftsrabatt, så lenge alle reiser til samme destinasjon.

Les mer om bedriftsgrupper

Alt du trenger å vite

Gruppebestillinger kan oppgraderes fra SAS Go til SAS Plus til en fast pris per person per flygning. Oppgraderinger tilbys med forbehold om tilgjengelighet på flygninger fra Skandinavia/Europa til Asia og Nord-Amerika.

Priser for oppgraderinger

 • Innenlandsflygninger i Sverige, Norge og Danmark: fra DKK/NOK/SEK 200

 • Flygninger i Europa: fra DKK/NOK/SEK 300

 • Til/fra Asia og Nord-Amerika: fra DKK/NOK/SEK 1500.

Når du oppgraderer til SAS Plus:

 • Bagasjekvote og service om bord i henhold til SAS Plus

 • Gå raskt gjennom sikkerhetskontrollen med Fast Track

 • Få tilgang til SAS Lounge når du reiser fra Stockholm, Oslo, København og Gøteborg (unntatt SAS Gold Lounge).

Vil du bestille spesialmåltid, ekstra bagasje eller sikre deg favorittsetet ditt? Ta kontakt med vår gruppesalgsavdeling, så hjelper vi deg.

 • Gruppepriser vil kunne avvike fra individuelle billettpriser, men gir deg mer fleksibilitet når du bestiller og planlegger reisen.

 • Dere kan velge mellom SAS Business, SAS Plus og SAS Go. Hvis dere ikke velger en reiseklasse, bestilles SAS Go. Dere kan også be om å kombinere reiseklasser på de ulike delene av reisen.

Garantér reisen – betal mindre

Dere kan spare enda mer på gruppereisen ved å binde dere til å reise innen 14 til 21 dager etter at dere mottar tilbudet (så lenge tilbudet er tilgjengelig for den gjeldende flygningen, datoen og klokkeslettet). Dette gjelder dessverre ikke ungdomsgrupper.

Gruppeprisen inkluderer én innsjekket bagasje per person. Avhengig av ditt medlemsnivå i EuroBonus og reiseklasse kan du ha lov til å ha med deg ekstra innsjekket bagasje. Du kan alltids kjøpe ekstra bagasje hvis du ønsker det.

Dere får mer informasjon om vilkår og betingelser i tilbudet og bekreftelsen av gruppebestillingen.