Boats in sea outside Sardinia

Tjen noe hver dag med EuroBonus

Lojalitetsprogrammet vårt

Med SAS EuroBonus får du bedre opplevelser fra dag én. Det spiller ingen rolle om du reiser hver dag eller bare en gang i blant. EuroBonus-medlemskapet ditt lønner seg på mange forskjellige måter. Jo mer du reiser og jo flere poeng du tjener i medlemskapet ditt, desto raskere når du neste medlemsnivå – med enda bedre fordeler.

Opptjen og bruk poeng på flygninger, hoteller, leiebiler, shopping og mer.

Lounge, Fast Track, ekstra bagasje, forhåndsvalgt sete og gratis WiFi er noen av fordelene du kan få tilgang til avhengig av medlemsnivået ditt

Få tilgang til eksklusive tilbud fra SAS og våre partnere

Samle poeng sammen med familie og venner for å nå drømmemålet raskere

Slik fungerer det

A person relaxing in the chair

1. BLI MEDLEM av EuroBonus helt gratis og dra nytte av alle medlemsfordelene

Walking to an airplane

2. OPPTJEN POENG når du flyr, handler, bor på hotell og bestiller leiebil

Family at airport departure gate

3. BRUK POENG på flygninger, oppgraderinger, lounger, produkter i EuroBonus Shop og mer

a conscious traveler relaxing

Er du en Conscious Traveler?

Få premier for å gjøre det rette. Vi er på en reise mot en karbonnøytral fremtid, og vi trenger din hjelp for å komme i mål. Ved å ta bevisste valg, som å kjøpe biodrivstoffbilletter, kan du få både anerkjennelse og premier.

Bli en Conscious Traveler

Gjør reisedrømmene dine til virkelighet

Sørg for at du maksimerer poengopptjeningen ved å bruke et EuroBonus-betalkort for all shopping. Du kan også knytte ditt vanlige betalingskort til EuroBonus for å opptjene Ekstrapoeng. Og ikke glem å benytte deg av våre eksklusive medlemstilbud.

Reading news on an ipad

Medlemstilbud

Benytt deg av eksklusive medlemstilbud fra SAS og våre partnere, inkludert rabatterte SAS-bonusreiser, hotelltilbud med mer.

Aktuelle tilbud
Red building in the city

Opptjen poeng på alle kjøp

Trenger du å opptjene poeng enda raskere for en spesiell reise? Å betale for hverdagsshopping med et EuroBonus-betalkort er en enkel måte å opptjene poeng på hver dag.

Våre betalkort

Koble til alle betalingskortene dine

Knytt alle betalingskortene dine til EuroBonus og tjen ekstrapoeng når du handler i deltakende butikker eller restauranter.

Koble til kort

Våre partnere

Vis alle partnere

Fra Star Alliance til SkyTeam

Her har vi samlet alt du trenger å vite om SAS’ overgang fra Star Alliance til SkyTeam.

Les mer om overgangen

Siste nytt

2024-07-01

Fra og med 1. juli flytter Göteborg Landvetter lufthavn Fast Track-inngangen fra hovedkontrollen til sikkerhetskontroll B (gamle innenriks).

Fast Track-reisende vil få en mer eksklusiv, smidigere og raskere passering, og kapasiteten i hovedkontrollen vil øke for alle flyplassens passasjerer.

Fra og med 10. juni vil Diamond-medlemmer kunne endre flyreisen (til en tidligere eller senere avgang) på avreisedagen direkte i SAS-appen!

Godt å vite:

  • Endring av fly gjelder for alle SAS-flyvninger, uavhengig av billettype

  • Du kan endre en flyvning fra innsjekkingen åpner og frem til 60 minutter før avgang

  • Endring av flyvning gjelder kun for flyvninger på samme dag og gjelder for alle reisende i bestillingen din

  • Hvis du endrer flyvningen, mister du alle ekstrafunksjoner, f.eks. forhåndsvalgte seter eller måltider

  • Det er ikke mulig å bytte fly hvis du allerede har sjekket inn en bagasje

God reise!

19.12.2023

Fra 18 desember vil EuroBonus Gull- og Diamant-medlemmer få tilgang til en egen selvbetjent bag drop på Terminal 5 på Stockholm Arlanda flyplass, ved siden av innsjekkingsskranke 89 og 90. Tjenesten vil være tilgjengelig hver dag, unntatt mellom kl. 08.50 og 12.15.

18.10.2023

For å kunne tilby flere tilgjengelige seter, selv nær avreise, må man nå betale for alle forhåndsvalgte Plus- og Business-seter. Endringen vil gjelde for alle SAS-flygninger fra 18. oktober 2023. Merk at EuroBonus Gull- og Diamant-medlemmer fortsatt kan forhåndsvelge seter uten ekstra kostnad.

03.10.2023

Den nye ombordstigningsprosedyren inkluderer tre store endringer:

1. Navnene på boardinggruppene endres: SAS bytter ut navnene på boardinggruppene – fra bokstaver til tall. Målet er å gjøre det lettere å høre forskjellen mellom tall i stedet for bokstaver når dette blir annonsert over høyttaleren.

2. Prioritert boarding deles inn i to boardinggrupper: På mange SAS-flygninger er det så mange prioriterte boardinggrupper at det gir passasjerene et negativt inntrykk av boardingen. For å minimere gruppestørrelsen på prioritert boarding vil de deles inn i to grupper:

  • Boardinggruppe 1 > Alle passasjerer som tilhører EuroBonus Gull, EuroBonus Diamant og Star Alliance Gold

  • Boardinggruppe 2 > Alle passasjerer som reiser med SAS Plus med nivå EuroBonus Sølv eller lavere

3. Boardingprosessen vil vises med nye monitorbilder: Vi ber om tålmodighet i løpet av de første 36 timene etter implementeringen, da vi forventer et høyt antall manuelle ombordstigninger.

  • Passasjerer med nye grupper i tall kan bruke selvbetjeningsportalen

  • Passasjerer med alfabetiske grupper eller ingen gruppe må gå bruke manuell ombordstigning

Hvis du bruker SAS-appen, må du oppdatere boardingkortet i appen før ombordstigning for å oppdatere gruppen din på boardingkortet.

22.09.2023

Frequent Travel Awards anerkjenner de ledende lojalitetsprogrammene i verden. Mer enn 1,42 millioner stemmer fra reisende fra 192 land ble samlet inn for å kåre årets vinnere. De nominerte inkluderte lojalitetsprogrammer fra hele reisebransjen, inkludert 259 lojalitetsprogrammer for flyselskaper. SAS EuroBonus vant prisen «Best Elite Member Benefits 2023». Vi sender en stor takk til alle medlemmene som stemte på oss - vi er glade for å ha dere med på laget.

28.06.2023

Hvis du er medlem av EuroBonus og har bestilt en bonusreise, har du muligheten til å legge til flygninger i din eksisterende bestilling. Hvis du for eksempel har en bonusbillett fra Oslo–New York (EWR), kan du legge til en videreforbindelse, som Bergen–Oslo, og/eller en hjemreise, som New York (EWR)–Oslo. Du må betale for eventuelle forskjeller i poeng og tilleggsskatter. Et endringsgebyr på DKK/NOK/SEK 150, EUR 15 eller USD 20 per person gjelder, uavhengig av reisemål.

15.06.2023

Som Diamant-medlem har du muligheten til å endre flygningen din (til tidligere eller senere avgang) på avreisedagen uten ekstra kostnad. Denne fordelen gjelder for alle SAS-flygninger, uavhengig av billettype. Endringer kan kun gjøres ved våre bemannede innsjekkingsskranker og SAS Service Point på flyplassen. Gratis endring gjelder kun samme strekning, og kan ikke brukes til å endre reiseruten.  Standard billettregler vil gjelde etter den planlagte avgangstiden og dersom reiseruten endres.

Det er mulig å endre flygning fra midnatt i tidssonen på avreiseflyplassen. Det er ikke mulig å endre ved gaten, via Self Service-automat, i SAS-appen eller på hjemmesiden under "Mine bestillinger."

Vær oppmerksom på at hvis bagasjen din allerede er sjekket inn på en annen flygning, kan vi ikke hjelpe deg med å endre billetten. Vær også oppmerksom på at visse begrensninger kan gjelde for spesielle forespørsler som involverer våpen, kjæledyr, spesielle måltider og behov for assistanse. Tilleggstjenester kan ikke refunderes hvis du velger å bytte til en tidligere eller senere avgang, og vi kan ikke garantere at du vil bli tildelt samme sete som på din opprinnelige flygning.

Merk! På grunn av tekniske begrensninger gjelder ikke fordelen på følgende flyplasser: Salzburg (SZG), Dubrovnik (DBV), Pula (PUY), Zadar (ZAD), Split (SPU) og Tivat (TIV).

Vil du vite mer?

EuroBonus-medlemmer har bedre opplevelser. Som medlem kan du opptjene poeng på å reise eller gjøre de tingene du gjør uansett, som å kjøpe dagligvarer eller handle på nettet. Det er så mange fordeler å nyte, og vi legger til flere hele tiden. Oppdag EuroBonus her.

EuroBonus-partnere

Medlemsnivåer

Medlemstilbud

Om EuroBonus-poeng

Bruk poeng

Opptjen poeng

Point Sharing

SAS EuroBonus-betalingskort

Shopping