søk

FORSLAG

 • loader Ikke noe mer innhold å vise

Solreiser

Fly med Scandinavian Airlines til vakre strender og varmere temperaturer. Hos oss kan du fly til solen året rundt.

Velg blant mange fantastiske reisemål nært eller fjernt som tilbyr en ferie med sol, hvite sandstrender og deilig mat.

Solreise med SAS

 • Sol og varme temperaturer er noe som de fleste av oss går glipp av deler av året – og kanskje er det grunnen til at solturer er blant favorittene i Skandinavia.

  Hvert år reiser tusenvis av folk fra Skandinavia til solen og de vakre strendene i for eksempel Kroatia, Tyrkia, Spania og Frankrike.

Solferie året rundt

 • Solreiser til Nice

  Enten du ønsker en solfylt ferie i sommerferien eller varmere temperaturer midt på vinteren, har vi solferien for deg.

  Velg blant mange fantastiske reisemål i Sør-Europa som tilbyr sol, fine strender og deilig mat. Både Nice og Barcelona er fantastiske alternativer hvis du vil ha en blanding av strandliv, et godt klima og byliv. Her kan du nyte et bredt utvalg av restauranter, attraksjoner, kultur og shopping.

Solreiser til Los Angeles og Miami

 • Solreiser til Los Angeles

  Hvis du foretrekker å reise om vinteren og vil være sikker på at du får en varm og solfylt ferie, hvorfor ikke ta en flygning til Los Angeles eller Miami?

  Los Angeles
  L.A. er landet for endeløse somre året rundt. I tillegg til flotte strender, tilbyr byen underholdning og fantastiske attraksjoner for både korte og lange besøk. Lei en bil og besøk Disneyland for å oppleve en magisk verden!

  Andre typiske landemerker er Santa Monica Pier, Venice Beach og Universal Studios. Uansett om du er ung eller gammel, har Los Angeles noe for enhver!

  Med SAS kan du reise direkte til L.A. fra/via København.

 • Solreiser til Miami

  Miami
  Miami – et av verdens mest populære feriesteder. Byen er full av eksklusive restauranter, kunstgallerier og fantastiske kystlinjer som Miami Beach og South Beach. For familier anbefales det på det sterkeste å besøke Miami Seaquarium og Zoo Miami.

  Vi flyr deg direkte til Miami fra/via København eller Oslo.

   

Tilpass din egen solreise

 • Tilpass din egen soltur

  Hva som regnes som den perfekte solreisen, varierer fra person til person. Blant reisemålene våre finner du flere reisemål med vakre strender og en vennlig lokalbefolkning. Gran Canaria er et populært reisemål som tilbyr både forfriskende bad, svart lava, hvite sandstrender og fantastisk fjellutsikt.

  Hellas er også et ypperlig valg med sin vakre øygruppe med tusenvis av øyer, strender og fine, hvitkalkede hus.

  I lavpriskalenderen vår får du en oversikt over alle reisemålene våre på ett sted. Når du planlegger din neste solreise, er dette et bra sted å starte. Hvis du er fleksibel med datoer, øker sjansene for å finne billigere flygninger.

  Bestill drømmeferien med SAS!

Pris og tilgjengelighet oppdateres hver gang et søk utføres. I lavpriskalenderen vår kan du se alle destinasjonene våre og våre beste tilgjengelige priser!

Inspirasjon til solreisen

Opptjen poeng på reisen din

 • SAS EuroBonus

  Med lojalitetsprogrammet vårt, SAS EuroBonus, vil du opptjene poeng på flygninger, hotellopphold, leiebiler og mye mer. Du kan også opptjene poeng når du handler i en butikk eller spiser på en restaurant.

  Last ned SAS App og sjekk ut kartet «Hvor du kan opptjene poeng» for å se alle stedene hvor du opptjener Ekstrapoeng på shopping.

 • Bli medlem i EuroBonus

  Du får flere fordeler jo mer du flyr med oss – og medlemskap i EuroBonus er gratis.

  Som Gull- eller Diamant-medlem kan du starte ferien ved å slappe av i SAS Lounge på flyplassen (hvis tilgjengelig). Der får du gratis WiFi, aviser, mat og drikke, slik at du får litt energi før du går om bord.

   

 • Bli medlem av EuroBonus i dag!

  Som EuroBonus-medlem kan du opptjene poeng når du kjøper flybilletter, som du kan bruke til å betale for nye flybilletter, leie en bil og mye mer.

  Bli medlem av EuroBonus før du bestiller solreisen din for å delta i SAS' fordelaktige bonusprogram.

En bærekraftig forretningsmodell

 • En bærekraftig forretningsmodell

  Det er viktig å finne måter å reise på uten å påvirke miljøet på en negativ måte. SAS er opptatt av å være en del av å finne løsninger, som vi gjør. Å legge til rette for bruk av biodrivstoff i stor skala er en kontinuerlig løsning.

  I tillegg CO2-kompenserer vi alle SAS-billetter som kjøpes av våre EuroBonus-medlemmer og reisende på opptil 26 år.

  Mer om vårt bærekraftarbeid