søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

Lavpriskalender

cl--info
SAS tilbyr 200 direkteruter i Skandinavia, og til Europa, USA og Asia i vårens og sommerens trafikkprogram, blant annet til en rekke populære reisemål rundt Middelhavet. Les mer her om hele SAS’ trafikkprogram i vår og sommer.
cl--info
Nå er det enkelt å ta steget, med fleksible regler for endring. Med 24 timers åpent kjøp og våre fleksible billetter i SAS Go utenlands, kan du endre bestilling etter behov – eller avbestille helt mot en SAS Travel Voucher – frem til 72 timer før avgang. Innenlandsreiser i SAS Go Flex endrer du avgiftsfritt fram til en time før avgang. SAS Plus-billett er både ombookings- og refunderbar.

Bestill billige flybilletter i lavpriskalenderen. I lavpriskalenderen finner du våre billigste flybilletter akkurat nå. Priser og plasstilgang oppdateres hver gang en besøkende gjør et søk i kalenderen. Visse prisavvik kan derfor forekomme når du går videre til bestilling.

Forvandle dina daglige innkjøp til opplevelser

0 kr i årsavgift, få fra 100 SAS EuroBonus Ekstrapoeng per 100 kr du bruker, og fly for halve poengprisen i Europa med SAS Amex Classic.

Søk om Amex nå

Finn billige flybilletter med SAS lavpriskalender

Ved hjelp av SAS lavpriskalender kan du finne billige flybilletter til forskjellige destinasjoner over hele verden. Her kan du enkelt søke etter billige flyreiser og finne våre billigste flybilletter akkurat nå. Det er viktig å merke seg at pris og tilgjengelighet oppdateres hver gang et nytt søk gjøres. Prisavvik blant de billigste flybillettene kan derfor forekomme når du går videre til bestilling. Pass derfor på å bestille din drømmereise i dag for å sikre deg så billige flybilletter som mulig! Bestiller du på SAS.no får du alltid åpent kjøp i 24 timer, så det er ingen grunn til å vente.

Billige flyreiser året rundt

I SAS lavpriskalender finner du våre beste tilbud på billige flyreiser hele året. Lavpriskalenderen er organisert måned for måned slik at du enkelt kan finne billige flybilletter som passer akkurat deg og dine reiseplaner. Enten det er sommerferie i august, skiferie i romjulen eller en spontan storbyweekend, kan du finne billige flyreiser som forhåpentligvis møter dine ønsker. Jo mer fleksibel du er i forhold til avreisedato, jo rimeligere flybilletter kan du finne. Det samme gjelder hvis du er ute i god tid, så vær rask og slå til allerede i dag!

Billige flyreiser til hele verden

Drømmer du om å nyte varme solstråler og salte bølger i Miami, Florida, eller kanskje reise på skiferie til Alpene? Eller kanskje det er billige flybilletter til kulturelle opplevelser i Athen, Hellas som frister? Takket være vårt samarbeid med Star Alliance kan du fly til 1300 destinasjoner i 191 land verden rundt med SAS. Vi tilbyr billige flyreiser til flere av de mest populære reisemålene akkurat nå, og uansett destinasjon finner du våre beste tilbud på flybilletter i lavpriskalenderen. Du kan enkelt velge hvilken flyplass du ønsker å reise fra og du kan sortere etter kategoriene Norge og Norden, Europa, USA og Asia, sol og varme, samt skireiser når du søker – alt for å gjøre bestillingen din så enkel som mulig. Vi ønsker deg og ditt reisefølge en riktig god tur!