Spesialmåltider

Spesialmåltider tilbys på SAS-drevne flygninger med måltidstjeneste.

Spesialmåltider er tilgjengelige når du reiser videre til/fra Asia og Nord-Amerika. Gjelder også for reisende i SAS Plus på flygninger på 80 minutter eller mer i Europa eller til/fra Beirut. Hvis du bestemmer deg for å bestille et spesialmåltid, vil dette erstatte standardmåltidet.

Nyheter – når du reiser med SAS Go til/fra Asia og USA, kan du nå be om et spesialmåltid på nett.

  • Når du reiser i SAS Business eller SAS Plus, må du be om spesialmåltider ved å kontakte kundeservice minst 24 timer før flygningens avgang.

Måltidsalternativer

Asiatisk vegetarmåltid

Mettende vegetarmåltid med mye smak og begrenset bruk av meieriprodukter. Kun tilgjengelig på flygninger til Asia og Nord-Amerika.

Vegansk måltid

Måltid uten kjøtt, meieriprodukter, honning eller egg.

Vegetarisk måltid med melkeprodukter og egg

Vegetarmåltid som kan inneholde meieriprodukter og egg.

Laktosefritt og glutenfritt måltid

Måltid tilpasset reisende med laktose- og glutenintoleranse.

Måltid tilpasset barn (2–11 år). Tilgjengelig på europeiske flygninger og flygninger til/fra Asia eller Nord-Amerika med avgang kl. 09.30 lokal tid.

Detaljert informasjon om' barnemåltider.

Regler for nøtter/matallergi

SAS tar hensyn til reisende som har matallergier, og selger verken peanøtter eller mat som inneholder peanøtter på sine flygninger.

Ingen allergifrie flygninger

Vi forbereder og serverer måltider og snacks som inneholder mange ulike ingredienser, og kan ikke garantere for at flygningene våre er helt fri for allergifremkallende matvarer. Vi kan heller ikke forhindre at andre reisende tar med mat som kan inneholde allergifremkallende ingredienser om bord.
Vi anbefaler at alle som har allergier tar med nødvendige medisiner og snakker med lege før de reiser.

Informer kabinpersonalet

Hvis du er allergisk mot peanøtter, må du gi kabinpersonalet beskjed om dette når du går på flyet, slik at de kan følge alle forholdsregler og gi andre passasjerer beskjed om å ikke spise peanøtter og matvarer med peanøtter om bord.

SAS kan ikke garantere at andre reisende følger reglene.