Spesialmåltider

Spesialmåltider tilbys på SAS-drevne flygninger med måltidstjeneste.

Spesialmåltider er tilgjengelige når du reiser videre til/fra Asia og USA. Gjelder også for reisende i SAS Plus på flygninger på 80 minutter eller mer i Europa eller til/fra Beirut. Hvis du bestemmer deg for å bestille et spesialmåltid, vil dette erstatte standardmåltidet.

Nyheter – når du reiser med SAS Go til/fra Asia og USA, kan du nå be om et spesialmåltid på nett.

Måltidsalternativer

Asiatisk vegetarmåltid

Mettende vegetarmåltid med mye smak og begrenset bruk av meieriprodukter. Kun tilgjengelig på flygninger til Asia og USA.

Vegansk måltid

Måltid uten kjøtt, meieriprodukter, honning eller egg.

Vegetarisk måltid med melkeprodukter og egg

Vegetarmåltid som kan inneholde meieriprodukter og egg.

Laktosefritt og glutenfritt måltid

Måltid tilpasset reisende med laktose- og glutenintoleranse.

Måltid tilpasset barn (2–11 år). Tilgjengelig på europeiske flygninger og flygninger til/fra Asia eller USA med avgang kl. 09.30 lokal tid.

Detaljert informasjon om barnemåltider.

Peanøttallergi

Vi serverer ikke peanøtter som snacks om bord eller som en ingrediens i måltider. Hvis du er allergisk mot peanøtter, bør du alltid opplyse kabinpersonalet når du går om bord i flyet slik at de kan informere andre reisende om din nøtteallergi.

Andre allergier

Andre typer allergener, som nøtter, frø og belgfrukter, er tilgjengelig som snacks eller er ingrediens i måltider på SAS-flygninger. Vi har dessverre ikke mulighet til å begrense disse.

Alle våre måltider er tilberedt på anlegg hvor nøtter og andre allergener er til stede. Av den grunn er det en risiko for at spor fra nøtter og andre allergener kan være til stede, selv i tilfeller hvor allergenet ikke er en del av oppskriften eller oppgitt som ingrediens.