Programfordeler

Dra nytte av fordelene i SAS For Business. Du får umiddelbare rabatter på jobbreisene dine, tilgang til våre ulike Travel Pass og enkel administrering for både deg og kollegene dine. Når de reiser i SAS Plus eller SAS Business, kan reisende dra nytte av helt fleksible billetter, Fast Track, lounger og WiFi samt måltider og drikkevarer om bord.

Programoversikt

Umiddelbare rabatter

SAS For Business gir medlemmene umiddelbare rabatter på jobbreiser samt lett administrering. Når du har blitt med i programmet og mottatt bedriftskoden, får du umiddelbare rabatter på alle destinasjonene som er inkludert i programmet. Rabatten gjelder for den offentlige nettoprisen og varierer avhengig av reiseklasse.

Nettverk med over 130 destinasjoner

SAS For Business gjelder for SAS sitt omfattende nettverk av destinasjoner i Skandinavia og Europa samt viktige forretningsdestinasjoner i USA og Asia. Du får rabatt på alle destinasjonene som er inkludert i SAS For Business-programmet. Visse flygninger drives av partnerne våre.

Se tilgjengelige destinasjoner

Jo mer du reiser, jo bedre rabatter får du

Nivåene SAS For Business Member og SAS For Business Select, beskrevet nedenfor, avhenger av bedriftens årlige utgifter på SAS-produkter og -tjenester. For å oppnå Select-nivå må det brukes minimum 1 MSEK per år. For land utenfor Skandinavia er denne grensen satt til 0,5 MSEK.

For bedrifter som bruker mer enn 4 MSEK per år (1 MSEK for bedrifter utenfor Skandinavia) tilbyr vi spesifikke rabatter. SAS kontakter deg når du når dette nivået.

Registrer bedrift

  • Bedriftens reiseadministrator registrerer bedriften ved å fylle ut registreringsskjemaet for SAS For Business.

  • Du får en e-post med bedriftskoden innen ti virkedager. Du trenger bedriftskoden for å bestille rabatterte billetter.

Registrer deg og kom i gang i dag.

Slik bestiller du

Som SAS For Business-medlem er du kvalifisert for rabattpriser uansett om du velger å bestille via SAS Corporate Portal, gjennom et reisebyrå eller via vår kundeservice.

SAS Corporate Portal

SAS Corporate Portal er nettløsningen vår for bedriftskunder som ønsker å bestille og administrere reiser direkte med SAS. Det er et effektivt verktøy som gir deg full oversikt over bedriftens reiser. Når du er logget inn på portalen, får du direkte tilgang til bedriftens rabattpriser. Bedriftens reiseadministrator har oversikten og kan se alle bestilte reiser i bedriften, og de har også muligheten til å bestille reiser for andre. Du kan ha så mange reiseadministratorer du vil.

Den er selvfølgelig gratis å bruke.

Kom i gang med SAS Corporate Portal

Reisebyrå

Hvis du ønsker å bestille jobbreiser via reisebyrået ditt, må du sørge for at de får både bedriftskoden din (CMP-koden) og priskoden (r-/u-kode). Kodene ble sendt på e-post til bedriftens reiseadministrator da dere registrerte dere for SAS For Business.

SAS Customer Service

Du kan alltids ringe SAS Customer Service for å bestille reisen. Husk å ha bedriftskoden (CMP-koden) klar når du ringer. Hvis du ikke har tilgang til bedriftskoden, må du ta kontakt med reiseadministratoren for bedriften din.

Opptjen EuroBonus-poeng

I tillegg til fordelene du får med bedriftsprogrammet vårt, kan du også dra fordel av vårt bonusprogram, SAS EuroBonus. Ved å kjøpe et Travel Pass får du også muligheten til å oppnå et høyere medlemsnivå i EuroBonus.

Vi CO2-kompenserer alle SAS-billettene til våre EuroBonus-medlemmer.

Bli medlem av EuroBonus

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål om SAS For Business eller våre firmaprodukter, kan du få hjelp fra vårt Corporate Sales Center.

Kontakt oss

Vilkår og betingelser

Les vilkårene våre