Programfordeler

Dra nytte av fordelene i SAS For Business. Du får rabatter på forretningsreiser, tilgang til SAS Travel Pass og bransjespesifikke konsepter som Windmill- og Marine-priser.

Programoversikt

Umiddelbare rabatter

SAS For Business gir medlemmene umiddelbare rabatter på jobbreiser samt lett administrering. Når du har blitt med i programmet og mottatt bedriftskoden, får du umiddelbare rabatter på alle destinasjonene som er inkludert i programmet. Rabatten gjelder for den offentlige nettoprisen og varierer avhengig av reiseklasse.

Jo mer du reiser, jo bedre rabatter får du

Nivåene SAS For Business Member og SAS For Business Select, beskrevet nedenfor, avhenger av bedriftens årlige utgifter på SAS-produkter og -tjenester. For å oppnå Select-nivå må det brukes minimum 1 MSEK per år. For land utenfor Skandinavia er denne grensen satt til 0,5 MSEK.

SAS Business / SAS Plus

SAS Go

SAS For Business Select

6%

2%

SAS For Business Member

2%

1%


Noen unntak gjelder, se vilkår og betingelser.

For bedrifter som bruker mer enn 4 MSEK per år (1 MSEK for bedrifter utenfor Skandinavia) tilbyr vi spesifikke rabatter. SAS kontakter deg når du når dette nivået.

Nettverk med over 130 destinasjoner

SAS For Business gjelder for SAS sitt omfattende nettverk av destinasjoner i Skandinavia og Europa samt viktige forretningsdestinasjoner i USA og Asia. Du får rabatt på alle destinasjonene som er inkludert i SAS For Business-programmet. Visse flygninger drives av partnerne våre.

Se tilgjengelige destinasjoner (PDF, 57KB)

SAS Corporate Portal

I vår nettbaserte løsning for SAS For Business-medlemmer får du full oversikt over bedriftens reiser, enkel administrasjon, statistikk og tilgang til rabatterte priser. Det er helt gratis.

Bedriftsgrupper

Dersom du skal på forretningsreise med minst 10 andre, kan dere bestille en gruppereise og få bedriftsrabatt, så lenge alle reiser til samme destinasjon.

Les mer om bedriftsgrupper

Windmill og Marine-priser

SAS Marine-priser er et konsept som er tilgjengelig for sjøfolk og offshore-personell som reiser til og fra sjøgående fartøy og offshore-plattformer. SAS Windmill-priser er tilgjengelige for personell som reiser til og fra landbaserte og offshore vindmølleparker. Når du reiser med SAS Marine- eller Windmill-priser får du fleksibilitet, ekstra bagasje og mulighet til å kansellere billetter gratis.

Opptjen EuroBonus-poeng

I tillegg til fordelene du får med bedriftsprogrammet vårt, kan du også dra fordel av vårt bonusprogram, SAS EuroBonus. Ved å kjøpe et Travel Pass får du også muligheten til å oppnå et høyere medlemsnivå i EuroBonus.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål om SAS For Business eller våre firmaprodukter, kan du få hjelp fra vårt Corporate Sales Center.

Kontakt oss

Vilkår og betingelser

Les vilkårene våre