søk

FORSLAG

 • loader Ikke noe mer innhold å vise
  Se alle resultater
  • Ikke noe mer innhold å vise
 • loader Ikke noe mer innhold å vise
 • No search results found.
circlenumber-1

OPPRETT MIDLERTIDIG
STAR ALLIANCE-BESTILLING

Se og velg reiser

circlenumber-2

RING FOR Å FULLFØRE BESTILLING

+47 9150 5400

Reiser du kun med SAS? Bestill her for bedre tilbud

OPPRETT MIDLERTIDIG BESTILLING

 • Gjør reisen enda mer lønnsom

  Du kan nå sjekke tilgjengeligheten og bruke EuroBonus-poengene dine for bonusreiser på et hvilket som helst Star Alliance-medlemskapselskap. I en overgangsperiode må du bekrefte din reservasjon innen 48 timer ved å ringe SAS Sales & Service / EuroBonus. Men senere i høst kan du ta vare på hele bestillingen alene.

  SLIK FUNGERER DET

  Hvis du vil bestille en bonusreise på et Star Alliance-flyselskap, er det bare å skrive inn datoene ovenfor. Deretter velger du reisen som passer deg best og klikker på Opprett midlertidig bestilling.

  Vi oppretter en reservasjon på en reise som du kan bestille ved å ringe oss. Vi tar vare på den midlertidige bestillingen i 48 timer og holder deg oppdatert om når den utløper. Du kan holde et øye med den midlertidige bestillingen under Mine bestillinger

  Når du fullfører bestillingen, kan du betale med EuroBonus-poeng. Det er derfor viktig at du sjekker at alle poengene fremdeles er gyldige før du ringer oss. Ha også klart kredittkortet ditt for å betale skatter og avgifter.

  Skatter og avgifter er ikke inkludert i poengprisen for turen og beregnes når du fullfører bestillingen din via telefon.

   

 • skal du kun bestille SAS-flygninger?

  Du finner bedre tilbud i vår SAS-bonusflyt. 

godt å vite


Produkter og tjenester som tilbys av Star Alliance-flyselskaper kan avvike fra SAS flyreiser, og ekstra bagasjeavgifter kan gjelde.

For øyeblikket kan du ikke aktivere kampanjer som American Express eller Mastercard i Star-bestillingssystemet. Dette betyr at du ikke vil kunne foreta en midlertidig reservasjon hvis du ikke har nok poeng for hele poengprisen. Du kan kun bruke tilbud og rabatter når du ringer SAS Sales & Service/EuroBonus for å fullføre bestillingen.