søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
USA

Fly til USA med SAS

Fly med SAS til USA

Priser og plasstilgang oppdateres hver gang en besøkende gjør et søk i kalenderen. Visse prisavvik kan derfor forekomme når du går videre til bestilling.

Med sine 50 stater har USA virkelig noe å tilby alle og enhver. Her kan du oppleve alt fra noen av verdens mest spennende storbyer, heftige fornøyelsesparker, fantastiske strender til storslått og unik natur. Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor USA er et så populært reisemål. New York, Los Angeles, Chicago, Washington D.C. og Boston er noen våre mest populære storbyer, mens Miami lokker med sine vakre strender. Dersom du ønsker å reise til USA, anbefaler vi å bestille billetter i god tid.

På alle våre flygninger til USA (bortsett fra Boston) tilbyr vi tilgang til WiFi, og du vil få servert gratis mat og drikke, samt dagens avis i SAS App.

Alltid inkludert i din reise til USA

Vi ønsker at du skal ha en så komfortabel reise som mulig, uansett om du flyr kort- eller langdistanse. Derfor får du mye inkludert i din billett når du flyr til USA med oss. Vi byr på mat og drikke om bord og gir deg best mulig service. Du får tilgang til et omfattende underholdningstilbud i form av video on demand og musikk for å gjøre reisen ekstra trivelig.

Dette er alltid inkludert i din flybillett:

 

Fly direkte til USA med SAS

SAS flyr direkte eller via København og Stockholm til en rekke destinasjoner i USA flere ganger i uken. Med SAS kan du fly til Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Fransisco og Washingston D.C. SAS har også direkteruter fra Oslo til New York og Miami med flere ukentlige avganger. SAS sine ruter dekker både østkysten, vestkysten og sentrale USA, så du kan enkelt reise videre til din foretrukne destinasjon.

Reiser du med barn under 2 år (uten eget sete), reiser de enten kostnadsfritt eller med 90% rabatt på flydelen av billetten, avhengig av destinasjon. Barn mellom 2 til 11 år får 25% rabatt på flybilletter. Rabatten gjelder ikke skatter og avgifter.

Les mer om våre barnerabatter
 

Opplev New York – The Big Apple

Med sitt pulserende storbyliv og mange severdigheter kommer du aldri til å gå tom for ting å oppleve i New York. Befinner du deg i The Big Apple må du selvsagt få med deg Frihetsgudinnen, Central park, Times Square, Brooklyn Bridge og alle de andre verdenskjente severdighetene. Byens 100 museer gir deg kulturelt påfyll, mens byens nærmere 20 000 restauranter byr på uforglemmelige matopplevelser. Ikke glem å sette av tid til shopping, en tur på jazzklubb eller en musikal på Broadway.

Det er alltid noe nytt å oppleve i New York! Nå kan du fly direkte fra Oslo til New York med SAS to ganger i uken. Billetter kan bestilles her.

Reiseguide til New York
 

Pulserende Miami

Cubansk og karibisk påvirkning gjør Miami til en pulserende og fargerik by, der strandliv og storby går hånd i hånd. Opplev en liten bit av Cuba i Little Havanna, ta en spasertur nedover Ocean Drive, eller beundre den pastellfargede art deco-arkitekturen på South Beach. I Miami finner du opplevelser for alle, enten du liker glamorøst uteliv, kunst, shopping, musikkopplevelser, god mat, strandliv, eller er ute etter familieaktiviteter. The Keys ligger heller ikke langt unna, dersom du vil ut av storbyen for en dag.

Bestill din Miami-reise her

Se også vår Miami-guide for flere gode reisetips

 

Roadtrip i California

Med sine enorme avstander og rimelige priser på billeie, er USA det perfekte stedet for en klassisk road trip. Fly med SAS til San Fransisco, lei en bil der og utforsk USAs varme vestkyst. Ta turen innom en av statens naturparker, som Yosemite, Grand Canyon og Yellowstone. Stjernenes by, Los Angeles er et must, og San Diego anbefales på det varmeste.

California kan by på en aktiv ferie med både strandliv, storby, surfing og store naturopplevelser, og har noe å tilby alle reisefølger.

Du finner mer inspirasjon til din California-ferie her
 

Opptjen EuroBonus-poeng på din reise til USA

Som medlem i vårt kostnadsfrie lojalitets- og bonusprogram, EuroBonus, opptjener du bonuspoeng når du flyr til USA med SAS. Du tjener flere poenger på lange reiser, som for eksempel til USA. Du kan også opptjene poeng når du flyr med Star Alliance, eller når du handler hos en av våre samarbeidspartnere. Poengene kan du bruke til å betale for flybilletter, shopping om bord, på hotell eller i vår EuroBonus-shop.

Som medlem får du tilgang til mange fordeler og eksklusive tilbud fra starten av. Etter hvert som du opptjener poeng når du flyr og kommer opp på høyere nivå, blir fordelene og belønningene bare bedre og bedre!

Bli medlem i dag, og opptjen bonuspoeng på din reise til USA med SAS!
 

Dette må du huske på før din USA-reise

Skal du fly til eller via USA trenger du å ta med deg gyldig pass, gyldig ESTA (elektronisk system for reiseautorisering), samt adresse til ditt overnattingssted for den første natten i USA. For at passet ditt skal regnes som gyldig, må det være maskinlesbart og biometrisk, samt være gyldig under hele oppholdet ditt i USA.

På avreisedagen er det viktig at du ankommer flyplassen i god tid før avgang. Dette er fordi du trenger ekstra tid til innsjekking og sikkerhetskontroll.

Husk også på å kun låse bagasjen din med TSA-lås som er godkjent for bruk i USA.

Du finner mer nyttig informasjon i vår USA-guide
 

Annet