Fly til USA

Fly med SAS til USA, fra nord til sør, fra øst til vest. Reis til Chicago, Illinois eller besøk LA og San Francisco på vestkysten, Atlanta, New York, Boston og Washington på østkysten eller Miami i sør.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til USA fra/via Oslo, København og Stockholm og tilbyr fly til Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fly til USA – Opplev verdensrommet i Houston

På NASAs romsenter i Houston kan du ta på en ekte månestein og oppleve verdensrommet via de 400 verdensromartefaktene du finner der. Lat som du er en astronaut og føl hvordan det er å reise gjennom verdensrommet i en av simulatorene.

Romsenteret har en kopi av en romferge i riktig skala, som er montert på toppen av den opprinnelige SCA-en (shuttle carrier aircraft), NASA 905. Gå inn i strukturen på åtte etasjer og utforsk romfergen Independence.

Roadtrip langs Route 66

En fin måte å se forskjellige deler av USA på, er å dra på roadtrip langs Route 66, en av de mest berømte rutene i verden. Utforsk USA med bil via motorveien som tar deg med gjennom flere stater – fra startpunktet i Chicago til den slutter i Santa Monica. Kjør forbi veiskilt med neonlys og fantastisk landskap mens du speeder gjennom USAs hjerte.

Route 66 gikk opprinnelig fra Chicago i Illinois og gjennom Missouri, Kansas, Oklahoma, Texas, New Mexico og Arizona, før den sluttet i Santa Monica i California. Det er en totalavstand på 3940 kilometer.

Som sangen sier: «Get your kicks on Route 66.»

Fly til <em>USA</em>

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding samt måltider og snacks om bord.

Opplev USA med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til USA.

Vil du se verden? Med SAS og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Våre reisemål

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.