Fly til USA

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

We are travelers.

SAS flyr til USA fra/via Oslo, København og Stockholm (ruteavhengig).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa og Asia (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS flyr til Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C. i USA.

Fly med SAS til New York, Washington, LA og San Francisco

Fly med Scandinavian Airlines til USA, fra nord til sør, fra øst til vest.

Reis til Chicago, Illinois eller besøk LA og San Francisco på vestkysten, New York, Boston og Washington på østkysten eller Miami i sør.

Roadtrip langs Route 66

En fin måte å se forskjellige deler av USA på, er å dra på roadtrip langs Route 66, en av de mest berømte rutene i verden. Utforsk USA med bil via motorveien som tar deg med gjennom flere stater – fra startpunktet i Chicago til den slutter i Santa Monica. Kjør forbi veiskilt med neonlys og fantastisk landskap mens du speeder gjennom USAs hjerte.

Route 66 gikk opprinnelig fra Chicago i Illinois og gjennom Missouri, Kansas, Oklahoma, Texas, New Mexico og Arizona, før den sluttet i Santa Monica i California. Det er en totalavstand på 3940 kilometer.

Som sangen sier: «Get your kicks on Route 66.»

USA

På NASAs romsenter i Houston kan du ta på en ekte månestein og oppleve verdensrommet via de 400 verdensromartefaktene du finner der. Lat som du er en astronaut og føl hvordan det er å reise gjennom verdensrommet i en av simulatorene.

Romsenteret har en kopi av en romferge i riktig skala, som er montert på toppen av den opprinnelige SCA-en (shuttle carrier aircraft), NASA 905. Gå inn i strukturen på åtte etasjer og utforsk romfergen Independence.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (når dette er tilgjengelig) samt gratis måltider og snacks om bord.

Opplev USA med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til USA.

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei Ja

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer reiser når et EuroBonus-nummer legges til bestillingen på en Scandinavian Airlines-flygning. Les mer om vårt bærekraftarbeid