Fly til Boston

Boston har en avslappet atmosfære og er kanskje en av USAs kuleste byer. Enten du er her for å spise gourmetmat, nyte det søte liv på en av byens iskrembarer, dra på kulturelle utstillinger eller se en basebalkamp på Fenway Park, er det uttallige ting å gjøre i Boston.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Boston i USA fra/via Oslo, København og Stockholm. Vi tilbyr også fly til Atlanta, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordeler på flygningen til Boston

Bestill ferien til Boston med SAS god tid i forveien, så er det større sjanse for at du finner billige flybilletter. Du kan gå inn på vår lavpriskalender hvis du vil ha en oversikt over alle destinasjonene våre på ett og samme sted. SAS-kunder kan benytte seg av 24-timers åpent kjøp, så om du ser et godt tilbud, så slå til og bestem deg dagen etter.

Rabattbilletter for barn

Opplev Boston med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til USA.

Fly til Boston og oppdag en av USAs eldste byer

Boston tiltrekker millioner av besøkende hvert år og er en av de eldste byene i USA. Den spilte en stor rolle i den amerikanske revolusjonen. Byen huser utallige historiske steder og relikvier, et pulserende havneområde og et av de beste universitetene i landet, så Boston har mye å tilby.

Når du ikke følger Freedom Trail og stopper ved lokale museer eller shopper på Faneuil Hall Marketplace, kan du slappe av i grøntområdet ved Boston Common eller besøke Museum of Fine Art for å se på flotte, egyptiske skatter.

Listen over ting å gjøre i Boston er endeløs, og her finner man noe for alle.

Fly til <em>Boston</em>

Fly med SAS til Boston Logan International Airport, så lander du avslappet og uthvilt i USA.

Boston Logan International Airport

Boston er en enestående amerikansk by. Med innholdsrik historie, unik arkitektur, mangfoldige nabolag og nydelige grøntområder, er denne byen virkelig verdt et besøk. Ta et pust i bakken i storbyen med familie og venner. Boston er for alle.

Vår SAS App vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Vil du se verden? Med SAS kan du fly til til mange land rundt om i verden. Våre reisemål

Alltid inkludert i reisen til Boston

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du reiser på, vil du alltid nyte kundefordelene til SAS. Flygningen til Boston inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Hvis du vil reise enda mer komfortabelt, kan du oppgradere flybilletten med til neste reiseklasse. Dette gir ekstra fordeler som tilgang til Fast Track, SAS Lounge og prioritert boarding.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper.