Fly til Boston

We are travelers.

SAS flyr til Boston i USA fra/via Oslo, København og Stockholm (ruteavhengig).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco and Washington D.C.) og Asia (Tokyo, Shanghai, Beijing og Singapore).

SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på flygningen til Boston – bestill nå

Bestill ferien til Boston med SAS god tid i forveien, så er det større sjanse for at du finner billige flybilletter. Du kan gå inn på vår lavpriskalender hvis du vil ha en oversikt over alle destinasjonene våre på ett og samme sted. SAS-kunder kan benytte seg av 24-timers åpent kjøp, så om du ser et godt tilbud, så slå til og bestem deg dagen etter.

Rabattbilletter for barn

Opplev Boston med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til USA.

Fly til Boston og nyt ferien i denne amerikanske byen

Boston tiltrekker millioner av besøkende hvert år og er en av de eldste byene i USA. Den spilte en stor rolle i den amerikanske revolusjonen. Byen huser utallige historiske steder og relikvier, et pulserende havneområde og et av de beste universitetene i landet, så Boston har mye å tilby.

Når du ikke følger Freedom Trail og stopper ved lokale museer eller shopper på Faneuil Hall Marketplace, kan du slappe av i grøntområdet ved Boston Common eller besøke Museum of Fine Art for å se på flotte, egyptiske skatter.

Listen over ting å gjøre i Boston er endeløs, og her finner man noe for alle.

Boston

Boston har en avslappet atmosfære og er kanskje en av USAs kuleste byer. Enten du er her for å spise gourmetmat, nyte det søte liv på en av byens iskrembarer, dra på kulturelle utstillinger eller se en basebalkamp på Fenway Park, er det uttallige ting å gjøre i Boston.

Fly med SAS til Boston Logan International Airport, så lander du avslappet og uthvilt i USA.

Boston Logan International Airport

Boston er en enestående amerikansk by. Med innholdsrik historie, unik arkitektur, mangfoldige nabolag og nydelige grøntområder, er denne byen virkelig verdt et besøk. Ta et pust i bakken i storbyen med familie og venner. Boston er for alle.

Vår SAS App vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid inkludert i reisen til Boston

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du reiser på, vil du alltid nyte kundefordelene til SAS. Flygningen til Boston inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Hvis du vil reise enda mer komfortabelt, kan du oppgradere flybilletten med til neste reiseklasse. Dette gir ekstra fordeler som tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding og gratis Wi-Fi (hvis tilgjengelig).

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei Ja

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer reiser når et EuroBonus-nummer legges til bestillingen på en Scandinavian Airlines-flygning. Les mer om vårt bærekraftarbeid

Hotelltilbud