søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Boston

Fly til Boston

Fly til Boston fra/via København. Velg mellom flere daglige avganger i lavpriskalenderen.  

Daglige avganger til Boston

Fly med SAS til Boston fra Norge med 1–2 mellomlandinger på ned til 11 timer og 15 minutter. Vi har flere daglige avganger fra blant annet Oslo og Bergen. I lavpriskalenderen kan du lett få oversikt over våre avganger og priser slik at du finner den avgangen som passer deg best.

Bestill flybillettene til Boston nå

 

Opplev fordelene med SAS Plus

Gjør reisen ekstra behagelig fra start med SAS Plus, der du blant annet får et bredere sete med justerbar nakke- og fotstøtte og mer benplass. Dessuten kan du ta med to innsjekkede bagasjekolli på opptil 23 kilo hver, i tillegg til at du får ekstra god mat og drikke på reisen. Er du medlem av SAS EuroBonus får du dessuten flere poeng med SAS Plus enn med SAS Go.

Mer om fordelene ved SAS Plus

Barnerabatt på flybilletter

Fly SAS og vis barna dine verden. Vi tilbyr fordelaktige priser på flybilletter til barn. Barn under 2 år får opptil 90% i barnerabatt hvis de sitter på fanget til en voksen, mens barn mellom 2 og 11 år får opptil 25% i rabatt. Hvis du vil ha sete til et barn som er yngre enn 2 år, er prisen den samme som for de eldre barna.

Mer om å reise med barn

 

Reis mer med EuroBonus

Med EuroBonus opptjener du poeng hver gang du flyr med SAS, og jo mer du flyr, jo flere fordeler får du. De poengene du opptjener, kan du blant annet bruke på nye flybilletter eller hotellopphold, men du kan også bruke dem til å oppgradere SAS Plus-billettene dine til SAS Business, slik at du kan fly enda mer komfortabelt.

Les mer og bli medlem av SAS EuroBonus

 

Billige flybilletter til Boston

Finn billige flybilletter til fantastiske Boston i lavpriskalenderen, og opplev Massachusetts hovedstad. Når du kikker på billetter og kommer over et godt tilbud, er det bare å slå til. Vi har nemlig 24 timers angrerett. Hvis datoen likevel ikke passer inn i planene dine, kan du derfor enkelt endre billettene igjen.

Finn din avgang i vår lavpriskalender

Boston lufthavn – Boston Logan International Airport 

Boston Logan International Airport åpnet i 1923 og har dermed fungert som flyplass i omtrent 100 år. Flyplassen betjener hvert år mere enn 30 000 000 passasjerer. På flyplassen finner du mange gode spisesteder og shoppingmuligheter. Flyplassen ligger dessuten nær byen, og transport til og fra flyplassen er dermed en rask affære.

 

Kontakt:

Postadresse: 

Massachusetts Port Authority

One Harborside Drive, Suite 200S

East Boston, MA 02128

Tlf.: +1 800 23 56426

Hjemmeside

Mer inspirasjon til din reise

Transport til og fra flyplassen i Boston

Det finnes mange forskjellige transportmuligheter til og fra flyplassen i Boston. Du kan velge mellom metro, offentlige busser, private busser, forskjellige skyttelbussmuligheter, vannbusser og taxier på flyplassen. Hvilken transportmulighet som er best for deg å velge, avhenger av sluttdestinasjonen.

Mer om transport til og fra flyplassen her

Bilutleie på Boston lufthavn

Der er også mulighet for å leie en bil på flyplassen og selv kjøre inn til byen. På Boston lufthavn finner du alle de store bilutleiefirmaene. De er alle samlet i et bilutleiesenter som du kan ta buss til fra flyplassen. Bussen finner du ute foran terminalen. Vi anbefaler at du bestiller leiebilen før du reiser. Da får du den beste prisen, og bilen er klar når du ankommer.

Bestill leiebil i Boston her

 

VIKTIGE RÅD I FORKANT AV DIN USA-REISE

I forkant av din reise til USA er det noen ting du må huske på, som for eksempel adresse den første natten og at du må ha innreisetillatelse, en såkalt ESTA. I vår USA-guide tipser vi deg om ting du bør tenke på.

Transport i Boston

Offentlig transport i Boston by og omegn er godt utviklet og effektiv. Busser, tog, metro og vannbusser drives av Massachusetts Bay Transportation Authority, forkortet MBTA, og den offentlige transporten i byen omtales ofte av lokalbefolkningen som ”the T”. Det finmaskede nettet som dekker byen, sørger for at du kan nå alle reisemål med offentlig transport.

Det er flere forskjellige måter å kjøpe billetter på til Bostons offentlige transport. Du kan betale kontant, via en app eller med et CharlieCard, som er et reisekort som du kan sette inn penger på. Prisen på turen avhenger av hvor langt du skal og hvilket transportmiddel du kjører med.

Mer om priser og billettyper her

 

Bli betatt av Boston

Boston ble grunnlagt i 1630 og er dermed en av USAs eldste byer. Boston byr derfor på gammel, vakker arkitektur og historiske severdigheter i massevis. Følg ”the Freedom Trail” – en rute som du kan gå i ditt eget tempo, mens du ser de viktigste historiske severdighetene i byen.

Selv om Boston er en relativt stor by med mer enn 650 000 innbyggere, er den ikke travel på samme måte som andre storbyer. Stemningen er mer søvnig – nærmest som en stor landsby. Derfor er Boston også en by man bør gi seg selv god tid til å oppleve. Gå en tur i en park, drikk en kopp kaffe på en hyggelig kafé, ta en pause på en benk og la alle inntrykkene og byens liv synke inn.

Bestill din miniferie til vidunderlige Boston nå

OPPLEV FORDELENE MED SAS PLUS

Gjør reisen ekstra behagelig fra start med SAS Plus, der du blant annet får et bredere sete med justerbar nakke- og fotstøtte og mer benplass. I tillegg får du tilgang til Fast Track, som er den raskeste veien gjennom sikkerhetskontrollen, og til SAS Lounge i Oslo og København hvor du finner rask internettforbindelse, mat og drikke. Dessuten kan du ta med to innsjekkede bagasjekolli på opptil 23 kilo hver. Er du medlem av SAS EuroBonus får du dessuten flere poeng med SAS Plus enn med SAS Go.

Mer om fordelene ved SAS Plus

Fakta om Boston 

Valuta: US Dollar

Tidsforskjell: -6 timer

Språk: Engelsk

 

Den amerikanske ambassade i Oslo:

Morgedalsvegen 36

0378 Oslo

Tlf.: +47 21 30 85 40

Hjemmeside

 

Det norske konsulatet i Boston:

326 A Street

Boston

MA 02210

Tlf.: +1 617-423-2515

Hjemmeside

 

Annet

USA

 

Flere SAS-destinasjoner