søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Boston i USA fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (ruteavhengig). 

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (ChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco and Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på flygningen til Boston – bestill nå

Bestill ferien til Boston med SAS god tid i forveien, så er det større sjanse for at du finner billige flybilletter. Du kan gå inn på vår lavpriskalender hvis du vil ha en oversikt over alle destinasjonene våre på ett og samme sted. SAS-kunder kan benytte seg av 24-timers åpent kjøp, så om du ser et godt tilbud, så slå til og bestem deg dagen etter.   

  • cl--plane-right Flyplass: Boston Logan International Airport (BOS)
  • cl--credit Valuta: Amerikanske dollar
  • cl--clock Tidssone: EST: UTC-5/ EDT: UTC-4
  • cl--globe Offisielt språk: Amerikansk engelsk

Rabattbilletter for barn

Opplev Boston med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til USA. 

Fly til Boston og nyt ferien i denne amerikanske byen 

Boston tiltrekker millioner av besøkende hvert år og er en av de eldste byene i USA. Den spilte en stor rolle i den amerikanske revolusjonen. Byen huser utallige historiske steder og relikvier, et pulserende havneområde og et av de beste universitetene i landet, så Boston har mye å tilby.

Når du ikke følger Freedom Trail og stopper ved lokale museer eller shopper på Faneuil Hall Marketplace, kan du slappe av i grøntområdet ved Boston Common eller besøke Museum of Fine Art for å se på flotte, egyptiske skatter. 

Listen over ting å gjøre i Boston er endeløs, og her finner man noe for alle.

Utforsk Boston
  • Boston-natur
  • Fly til Boston med SAS
  • Boston-skyline

Alltid inkludert i reisen til Boston

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du reiser på, vil du alltid nyte kundefordelene til SAS. Flygningen til Boston inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Hvis du vil reise enda mer komfortabelt, kan du oppgradere flybilletten med til neste reiseklasse. Dette gir ekstra fordeler som tilgang til Fast TrackSAS Lounge, prioritert boarding og gratis Wi-Fi (hvis tilgjengelig). 

Inkludert i din reiseklasse til USA og Asia: SAS GO SAS PLUS SAS BUSINESS
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg 2 x 32 kg
Fast Track* Nei Ja Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke Måltid Treretters måltid À la carte-meny
WiFi** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja

* Hvis tilgjengelig
**Ikke innført enda på flytype SE-REH A330E

Oppdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Bli medlem av EuroBonus for å opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poeng på blant annet betaling av din neste reise, oppgradering eller bilutleie. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter som er kjøpt med et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå CO2-kompenserer litt over 40 % av utslippene fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Hotell og bilutleie i Boston

Er det noe du vil ordne i siste liten? Her på SAS kan du bestille leiebil – noe som gjør det lett å få transport fra flyplassen. Du kan også bestille et hotell du selv velger, så er du klar for turen. 

Andre populære SAS-destinasjoner

Les mer om Boston og la deg inspirere