Vi bruker cookies for å gjøre din opplevelse av nettstedet så bra som mulig. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i vår bruk av cookies

T/R FRA
Los Angeles

FLY TIL LOS ANGELES

Det tar cirka 11 timer og 20 minutter å fly til USAs nest største by Los Angeles (LA), som ligger i den sydlige delen av solfylte California. Uansett om du er om bord i en kort- eller langdistanseflygning, vil vi at du skal få en så komfortabel flyreise som mulig. Vi byr på mat og drikke om bord og gir deg den best mulige servicen, WiFi samt et omfattende underholdningstilbud i form av video on demand og musikk for å gjøre reisen ekstra trivelig.

Alltid inkludert i din flybillett til Los Angeles:

 

Finn din flyreise og sjekk prisene direkte i bestillingsdialogen her på denne siden, eller last ned vår app. Da kan du alltid finne din neste reise til Los Angeles direkte fra mobilen.
 

Stockholm - Los Angeles, 7 dager i uken

SAS har 7 avganger i uken til Los Angeles International Airport som ligger ca. 2,5 mil sørvest for byens sentrum.


Med EuroBonus opptjener du poeng på din reise til Los Angeles

Som medlem i vårt kostnadsfrie lojalitets- og bonusprogram, EuroBonus opptjener du poeng når du flyr med SAS. Hvis du flyr til Los Angeles som er en litt lengre reise, får naturligvis ekstra mange poeng. Du kan velge om du vil bruke dine opptjente poeng til flyreiser, shopping om bord, hotell eller i vår online shop.

Som medlem får du også mange fordeler, som for eksempel eksklusive tilbud for medlemmer via e-post. Du får også tilgang til praktiske SMS-tjenester med informasjon om flyreisen.

Opptjen poeng på din flyreise til Los Angeles, bli medlem kostnadsfritt i EuroBonus.

 

BILLIGE FLYGNINGER TIL LOS ANGELES

Spar tid når du flyr til Los Angeles ved å bestille flybillettene i god tid - slik øker du dine sjanser til å få flybilletter til den beste prisen. Husk at vi tilbyr 24 timers åpent kjøp. Det innebærer at du kan føle deg fri til å bestille direkte hvis du finner et godt tilbud i vår online-bestilling - for deretter å finne ut av om dato, tid for avreise og pris passer for familie eller venner.

Til lavpriskalendernTransport fra flyplassen

Det finnes en rekke alternativer å velge mellom når man vil ta seg til sentrumsområdene i Los Angeles fra flyplassen. Her er en liste med noen alternativer.

Buss

Gratis transferbuss (buss C) med avgang fra alle terminalers ankomsthaller til busstasjonen Metro Bus Center der du kan velge mellom mange forskjellige busselskaper som bringer deg videre inn til City, men også til andre deler av det sydlige California.

 

Metro

Gratis transferbuss (buss G) med avgang fra alle terminalers ankomsthaller til Metro Green Line Aviation Station. Med den grønne linjens metro reiser du enkelt videre til Los Angeles.
 

Taxi

Taxi finnes utenfor alle terminalers ankomsthaller, og reisetiden kan variere avhengig av trafikken.

billige flybilletter till Los Angeles

Priser og plasstilgang oppdateres hver gang en besøkende gjør et søk i kalenderen. Visse prisavvik kan derfor forekomme når du går videre til bestilling.
Viktige råd i forkant av din USA-reise

I forkant av din reise til USA er det noen ting du må huske på, som for eksempel adresse den første natten og at du må ha innreisetillatelse, en såkalt ESTA.

I vår USA-guide tipser vi deg om ting du bør tenke på

 

SAS Plus-billett for mer komfort

Hvis du flyr langt kan det være fint med litt ekstra komfort. Velger du en SAS Plus-billett får du ekstra benplass og bredere sete. I tillegg får du tilgang til Fast Track, som er den raskeste veien gjennom gaten, og til loungene i Oslo og København hvor du finner rask internettforbindelse, mat og drikke. 

 

Opp til 90 % barnerabatt

Fly med SAS til Los Angeles, med oss får du alltid dine barns flybilletter til rabatterte priser. Barn under to år får opp til 90 % rabatt, og barn mellom 2-11 år får rabatt på opp til 25 % på flybilletten. Hvis barnet ditt er under 2 år, kan du også alltid ta med en sportsvogn eller barnevogn gratis som innsjekket bagasje.

Er det første gang du flyr med barn? Kontakt gjerne personalet på flyplassen, de sørger for at dere blir tatt godt hånd om under flyvningen.

Mer om å reise med barn

annet

USA


FLERE SAS-DESTINASJONER