Vi bruker cookies for å gjøre din opplevelse av nettstedet så bra som mulig. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i vår bruk av cookies

T/R FRA
Boston

FLY TIL BOSTON

Alltid inkludert i din flybillett til USA

Fly til Boston, en av USAs eldste byer, også kjent som en av USAs fremste universitetsbyer, og for sine sports- og kulturarrangementer. Flyreisen til Boston tar 8 timer og 30 minutter (fra København). Uansett om du er om bord i en kort- eller langdistanseflygning, vil vi at du skal få en så komfortabel flyreise som mulig. Vi byr på mat og drikke om bord og gir deg den best mulige servicen. Du får et omfattende underholdningstilbud i form av video on demand og musikk for å gjøre reisen ekstra trivelig.

Vi tenker på det meste før, under og etter flyreisen. Mye er inkludert i flybilletten når du flyr til USA med oss:

 

Finn din flyreise til Boston og sjekk prisene på denne siden, eller last ned vår app. Da kan du alltid finne din neste reise til Boston direkte fra mobilen!

 

København – Boston, 7 dager i uken

SAS har 7 avganger i uken til Boston Logan International Airport som ligger som ligger ca 6 km øst for sentrum. Fra flyplassen tar du deg enkelt til sentrum med bil eller offentlig transport.

 

Billige flygninger til Boston – bestill tidlig

Spar både tid og penger når du flyr til Boston ved å bestille flybillettene i god tid og øke dine sjanser til å få flybilletter til den beste prisen. Husk at vi tilbyr 24 timers åpent kjøp. Det innebærer at du kan føle deg fri til å bestille direkte hvis du finner et godt tilbud i vår online-bestilling - for deretter å finne ut om dato, tid for avreise og pris passer for familie eller venner.

Liker du å gjøre gode kjøp? Hold deg oppdatert om våre aktuelle tilbud

 

Dra nytte av belønninger og fordeler

Bli medlem i EuroBonus, vårt kostnadsfrie lojalitets- og bonusprogram, der du opptjener poeng hver gang du flyr med oss. Du får også mange fordeler, som for eksempel eksklusive tilbud for medlemmer via e-post og mobile tjenester med praktisk flyinformasjon.

Du kan også opptjene poeng når du bestiller hotellrom og leiebil fra våre partnere over hele verden. Bruk poengene dine til å få rabatt på alt fra fly og hotell til kjøp ombord eller i vår onlineshop.

Opptjen poeng i forkant av din flyreise til Boston – bli medlem kostnadsfritt i EuroBonus

 

Opptil 90 % barnerabatt

Fly med SAS til Boston, med oss får du alltid dine barns flybilletter til rabatterte priser. Barn under to år får opp til 90 % rabatt, og barn mellom 2-11 år får rabatt på opp til 25 % på flybilletten. Hvis barnet ditt er under 2 år, kan du også alltid ta med en sportsvogn eller barnevogn gratis som innsjekket bagasje.

 

Viktige råd i forkant av din USA-reise

Når du skal reise til USA er det noen ting du må huske på, som for eksempel adresse den første natten og at du må ha innreisetillatelse, en såkalt ESTA.

Se flere viktige råd i vår USA-guide

annet

USA

TA EN RUNDTUR I VÅR NYE KABIN