Vi bruker cookies for å gjøre din opplevelse av nettstedet så bra som mulig. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i vår bruk av cookies

T/R FRA
USA

Fly til USA

Bestill en flyreise til USA og opplev alt fra pulserende byliv til unik natur. I USA er det billig å leie en bil, og det er derfor det perfekte stedet for en klassisk road trip som gjør det enkelt å utforske deler av USA. Dersom du ønsker å reise i USA, anbefaler vi å bestille flyreisen tidlig.

På alle flyvningene dine til USA (bortsett fra Boston) har vi WiFi, og du vil få gratis kaffe eller te i tillegg til dagens avis. 
 

DIREKTEFLYVNING FRA KØBENHAVN TIL USA 

SAS flyr direkte fra København til fem store byer i USA og dekker både østkysten, vestkysten og sentrale USA, så du kan lett reise videre til din foretrukne destinasjon. Bestill flyvningen til enten New York, Chicago, Washington, San Francisco eller Miami.

Dersom du reiser med barn under 2 år (uten et eget sete), reiser de enten kostnadsfritt eller med 90 % rabatt på flydelen av billetten, avhengig av destinasjon. Barn fra 2 til 11 år får 25 % rabatt. Rabatten gjelder ikke skatter og avgifter. 
 

OPPLEV THE BIG APPLE

Opplev skyskrapere, fascinerende museer og shopping i verdensklasse i New York. Byen er en metropol som du aldri vil glemme på grunn av de mange forskjellige attraksjonene, unike nabolagene og utallige restaurantene og barene. Utforsk for eksempel New Yorks livlige nabolag, som Brooklyn, Bronx, Queens og, ikke minst, Manhattan, og ta en pause på én av de mange koselige kaffebarene og se på de travle gatene med mange forskjellige minoriteter.

New York betyr også shopping. Stikk innom Upper West Side og Madison Avenue, der byens mest eksklusive butikker står side om side. Besøk også Soho, hvor du kan se gjennom små kunstbutikker og gallerier.

New York er hjem for noen av verdens mest interessante museer og historiske bygninger – besøk Empire State Building, Frihetsgudinnen og se fantastisk kunst i flotte museer, som Metropolitan Museum of Art, Guggenheim Museum eller Museum of Modern Art, MoMA. 
 

DET HVITE HUS OG VERDENS BESTE MUSEER I WASHINGTON 

Et besøk til USAs hovedstad, Washington DC, byr på mange unike monumenter og noen av verdens beste museer. Gå ikke glipp av minnestatuen av Abraham Lincoln og Washington Monument, som ble reist til ære for USAs første president, George Washington. Gå heller ikke glipp av et besøk til Det hvite hus, som holder flere guidede turer hver dag.
 

UFORGLEMMELIG BILTUR I CALIFORNIA

USA er et massivt land og er enklest å utforske med bil. I USA er det billig å leie en bil, som gjør det til den perfekte destinasjonen for en klassisk road trip gjennom deler av USA. En biltur gjennom California har blitt et populært valg for mange nordmenn, og byr på unike opplevelser for hele familien. Sett deg på et fly fra København til San Francisco, lei en bil derfra og utforsk USAs varme vestkyst, hjem for de attraktive byene Los Angeles og San Diego. Du kan også gå på tur i fantastiske naturområder og besøke naturparkene Yosemite, Grand Canyon og Yellowstone, hvor du får oppleve fjell, steiner, elver og dyreliv.

Kombiner en aktiv ferie med en solferie og besøk noen av de beste strendene på vestkysten. Her er det også mange muligheter for å surfe på høye bølger, og sannsynligvis vil du få øye på en delfin eller en hval.
 

ANNET 

Flyvninger til New York
Besøk Chicago med SAS
Flyvninger til Washington
Flyvninger til San Francisco
Besøk Miami med SAS
Flyvninger til Los Angeles
Flyvninger til Boston