Vi bruker cookies for å gjøre din opplevelse av nettstedet så bra som mulig. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i vår bruk av cookies

T/R FRA
Chicago

FLY TIL CHICAGO

Det tar under et halvt døgn å fly til den tredje største byen i USA, og under reisen skal vil vi gjøre alt vi kan for at du får det ekstra komfortabelt. Derfor kan du nyte kaffe og te om bord og dessuten digitale avisert – alt sammen uten ekstra betaling, naturligvis.

Du får alt inkludert i din flybillett når du flyr med oss til Chicago. Både før, under og etter din reise, har vi tenkt på alt:

Finn din flyavgang og pris raskt med bestillingsfeltet eller last ned vår app – så har du mulighet til å finne flyet ditt til Chicago direkte på smarttelefonen.
 

Få gode tilbud og rabatter

Husk å melde deg på vårt fordelsprogram EuroBonus (det er gratis!) og få poeng hver gang du flyr med oss. I tillegg får du masse fordeler - bl.a. ekslusive medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktisk informasjon under din flyreise.

Poengene du samler opp kan du bruke på alt fra flyreiser, hotellopphold, leiebil til shopping hos vår egne EuroBonus butikk.

Opptjen poeng på din tur til Chicago – påmeld deg EuroBonus gratis

Daglige flyavganger til Chicago

Vi flyr til den internasjonale lufthavnen O’Hare i Chicago minst to ganger om dagen. Noe som sørger for at du kan være i USAs tredje største by både tidlig og litt senere på dagen.Flybilletter til Chicago – bestill i god tid 

Du kan enkelt reise billig til Windy City som Chicago også kalles. Alt som kreves er at du kjøper billettene tidlig, for da kan du få de beste prisene.

Du har dessuten alltid 24 timers åpent kjøp når du bestiller billetter hos oss. Noe som betyr at du kan bestille billige flybilletter straks du ser dem, og deretter høre hva familie og venner sier om datoen, avgangstider og pris.

Billige flybilletter til Chicago

Priser og plasstilgang oppdateres hver gang en besøkende gjør et søk i kalenderen. Visse prisavvik kan derfor forekomme når du går videre til bestilling.annet

USAFLERE SAS-DESTINASJONER