Fly til Bangkok

Bangkok er en by full av historie og kultur, med palasser og templer som gir et glimt av Thailands lange historie. Hvis du er en matelsker, må du ikke glemme at Bangkok er verdenskjent for sin matkultur, og tilbyr både restauranter i verdensklasse og nydelig gatemat. Byens natteliv er også kjent over hele verden. I Bangkok kan du kan velge mellom et bredt spekter av nattklubber og takterrasser med fantastisk utsikt.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Bangkok i Thailand fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm. Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt, noen er sesongbaserte.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Tokyo og Shanghai).

Fordeler på din flygning til Bangkok

Hvis du bestiller ferien på SAS i forveien, har du større sjanse til å finne billigere flygninger. Du finner en komplett oversikt over alle SAS-destinasjonene i vår lavpriskalender. Som SAS-kunde får du alltid et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du finner et godt tilbud, kan du bestille nå og legge planer senere.

Rabattbilletter for barn

La barna ha det gøy i Bangkok. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med hele familien på tur til Bangkok. En by med en mengde familievennlige ting du kan gjøre når du ankommer.

Fly til Bangkok og opplev en by som er full av kontraster

Den fargerike thailandske hovedstaden har alt fra høye skyskrapere til gamle templer og travle markeder. Bangkok er et sted hvor det gamle og det nye møtes, og det er uendelig mange ting å gjøre. Ta en tur til det praktfulle Grand Palace, se det berømte tempelet Wat Arun eller ta en båttur på Chao Phraya-elven.

Fly til <em>Bangkok</em>

Fly med SAS til Bangkok Suvarnabhumi lufthavn, så lander du i Thailand godt uthvilt og klar til å utforske byen.

Besøk Bangkok Suvarnabhumi lufthavn.

Vår SAS App vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Vil du se verden? Med SAS og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Våre reisemål

Alltid inkludert på reisen til Bangkok

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du reiser på, vil du alltid nyte kundefordelene til SAS. Flygningen til Bangkok inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Hvis du vil reise enda mer komfortabelt, kan duoppgradere flybilletten med til neste reiseklasse og ha flere fordeler. Få tilgang til SAS Lounge, Fast Track, prioritert boarding, og inkluderte måltider og snacks på reisen.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.