Fly til København

We are travelers.

SAS flyr direkte til København i Danmark eller fra/via Oslo og Stockholm (avhengig av rute).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asia (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på din flygning til København – bestill nå

Hvis du bestiller billetter på forhånd, er det større sjanse for at du får en redusert pris på reisen. For å få en full oversikt over alle SAS-destinasjonene på ett og samme sted, kan du gå til vår lavpriskalender. Som SAS-kunde tilbyr vi deg et 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger. Hvis du finner et tilbud du ikke kan takke nei til – ikke nøl. Bestill nå og planlegg detaljene senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev København sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til København.

fly til København og kos deg på en kulturfylt ferie

København er et vakkert sted for en perfekt storbyferie og trekker til seg millioner av besøkende hvert år, som alle gleder seg til å oppleve dansk kultur, tradisjon og mat. Her finner du fargerike hus ved vannkanten, et historisk sentrum og et sjarmerende distrikt fra 1700-tallet hvor kongefamiliens slott ligger.

Du kan blant annet flyte nedover elven i en tradisjonell båt, ha det gøy i fornøyelsesparken Tivoli fra 1800-tallet, dra på omvisninger på slott rundt omkring i byen eller utforske brosteinsgatene til fots.

Det finnes uendelig med ting du kan gjøre i København, og alle vil finne noe de liker her.

København

København er den perfekte destinasjonen for en unik storbyferie i Europa, siden hovedstaden ligger på øyene Sjælland og Amager ved kysten og skilter med en spektakulær skandinavisk atmosfære. Hvis du er klar for et dypdykk i et kult land i Norden, er København det rette stedet for deg!

Fly med SAS til København Kastrup lufthavn, så er du avslappet, godt uthvilt og klar til å starte ferien når du lander.

København Kastrup lufthavn

Vår SAS App vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid inkludert i reisen til København

I SAS streber vi alltid etter å gi kundene våre en hyggelig og fornøyelig reise. Uansett hvilken billettype du har, kan du alltid nyte visse fordeler med å fly med SAS. Flygningen til København inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Hvis du vil være enda mer komfortabel under reisen, kan du oppgradere billetten din til neste reiseklasse og få tilgang til Fast Track, SAS Lounge, gratis Wi-Fi (når dette er tilgjengelig) samt måltider og snacks om bord.

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei Ja

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer reiser når et EuroBonus-nummer legges til bestillingen på en Scandinavian Airlines-flygning. Les mer om vårt bærekraftarbeid

Hotelltilbud