søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
    Se alle resultater
    • Ikke noe mer innhold å vise
  • loader Ikke noe mer innhold å vise
  • No search results found.

ÉN VEI FRA
København

Fly til København

Fly Oslo – København på én våre mange daglige flyreiser, morgen, middag og kveld. Bestill billige flybilletter nå og få barnerabatt på opptil 90 % og ekstra fordeler før, under og etter flyreisen din.

Dette er inkludert i flybilletten din:

 

Finn billige flybilletter og daglige flyvninger på sas.no eller last ned appen vår.

Alt du trenger å vite før avreise

 

FLERE DIREKTEFLY TIL KØBENHAVN GJENNOM HELE DAGEN

Fly til København på ett av våre mange daglige direktefly. Vi flyr morgen, middag og kveld, slik at du kan finne en flyreise som passer deg og forretnings- eller feriebehovene dine. Dette sparer deg både tid og penger.

SAS flyr til Københavns lufthavn, Kastrup – vårt sentrum i Danmark. Flyplassen befinner seg bare 8 km fra Københavns bysentrum, og det er lett å komme seg til og fra byen.

Finn din flyreise

MANGE BILLIGE FLYBILLETTER FOR ALLE FLYREISENE – BESTILL TIDLIG

Når du flyr til København, kan du kjøpe én av de mange billige flybillettene våre. Lavpriskalenderen vår gjør det enkelt å finne billige flybilletter for alle flyreiser.

Vi har 24-timers angrerett. Dette betyr at du kan kjøpe billige billetter så snart du finner dem og spørre partneren din og gode venner etterpå. Prisene og tilgjengeligheten oppdateres ved hvert nye søk – og prisene kan endre seg når du går videre til bestilling.

Billige flybilletter til København

FLY OSLO – KØBENHAVN PÅ OPPTIL 10 DAGLIGE FLYVNINGER

Vi har mange daglige flyvninger til København fra Oslo. De mange flyavgangene våre fra tidlig morgen til sent på kvelden lar deg velge den flyvningen som passer deg best. Du får alle SAS-fordelene på alle flyreisene våre.

Vi har alt dekket før, under og etter flyreisen din på alle avgangene våre.

Finn flyvninger fra Oslo til København

 

FÅ BELØNNINGER OG EKSTRA FORDELER

Hvorfor ikke gjøre reisen din enda enklere, mer komfortabel og rimeligere? EuroBonus er vårt lojalitets- og bonusprogram. Det er helt kostnadsfritt, og du tjener poeng på alle flyreiser, hotellopphold, billeie og daglige kjøp.

Løs inn poengene dine hos SAS og de mange partnerne våre for å få nye flybilletter, oppgraderinger, hotellopphold og mye mer.

Som EuroBonus-medlem, får du flere fordeler jo mer du flyr.

Se EuroBonus-fordelene og -nivåene

FLY TIL KØBENHAVN VIA OSLO

Du kan komme deg til den vakre danske hovedstaden fra alle flyplassene i hele Norge – ikke bare Oslo. Det gjør det raskt og enkelt å komme til destinasjonen din i Danmark.

Fly direkte til København via Oslo fra f.eks.: Bergen, Kristianssand, Oslo, Trondheim, Stavanger og Ålesund.  Vi vil sørge for at du føler deg så komfortabel som mulig når du er i luften.

Finn en flyvning til København nær deg

BILUTLEIE VED KØBENHAVNS LUFTHAVN

Bil er en enkel og rask måte å reise rundt i København på. Dersom du skal til destinasjonene utenfor bysentrum, må du nesten bruke bil.

For å gjøre det lett for deg kan du både hente og levere leiebilen ved flyplassen. Dersom du bestiller hjemmefra, kan du la bilen vente på deg når du lander. Da kan du komme deg rett til reisemålet ditt uten forsinkelser.

SAS samarbeider med mange av verdens største bilutleieselskaper. Når du søker etter leiebiler på nettsiden vår, får du en fullstendig liste med merker, modeller, priser og tilgjengelighet. Dette gjør det enkelt for deg å velge den rette leiebilen for reisen din.

Finn din leiebil

 

Kontakt

Københavns lufthavn, Kastrup

Lufthavnsboulevarden 6

2770 Kastrup, DK

Telefonnummer: +45 32 31 32 31

Nettside

BARNERABATT PÅ OPPTIL 90 %

Vi tilbyr generøse barnerabatter på opptil 90 % avhengig av barnets alder. Barn kan også tjene EuroBonus-poeng når de flyr med SAS.

Barn fra 0 til 23 måneder får 90 % rabatt på billetten sin når de reiser på foreldrenes fang. Dersom barnet reiser på eget sete, blir rabatten på opptil 25 %.

Barn under 12 år har eget sete om bord og får 25 % rabatt.

Godt å vite når du reiser med barn

 

REIS LETT MED SAS GO LIGHT ELLER SLAPP AV I LOUNGENE VÅRE MED SAS PLUS

Passasjerene våre reiser på mange forskjellige måter. Derfor har vi laget forskjellige flybilletter, slik at du kan velge det som passer deg best.

  • SAS Go Light – for deg med bare håndbagasje.
  • SAS Go – ta med 1 kolli på 23 kg. 
  • SAS Plus – 2 kolli på 23 kg, tilgang til loungene våre, Fast Track og premium Bag drop.

 

De forskjellige flybillettene lar deg velge hvordan du vil fly med SAS på en enkel måte.

Mer om de tre billettene

KØBENHAVNS LUFTHAVN, KASTRUP

Flyplassen er den største i Norden, og mer enn 26 millioner passasjerer går gjennom den hvert år. Københavns lufthavn brukes av hele Sjelland og en stor del av Sør-Sverige. Det er uten tvil den travleste flyplassen i Skandinavia.

Det er faktisk én av de eldste flyplassene i Europa. Københavns lufthavn er en moderne flyplass og er utpekt til Europas beste flyplass flere ganger av ASQ. Du kan shoppe på de mange butikkene eller ta deg en matbit på de flotte restaurantene på flyplassen.

Københavns lufthavn befinner seg bare 8 km fra Københavns sentrum – og 24 km fra Malmös bysentrum. Det er enkelt å komme seg til og fra flyplassen med offentlig transport og bil.

 

TRANSPORT TIL OG FRA KØBENHAVNS LUFTHAVN

Det finnes flere transportalternativer som tar deg til og fra flyplassen.

Dersom du trenger å komme deg fra én terminal til en annen, kan du bruke flyplassbussene som går hvert 15. minutt, eller hvert 20. minutt om natten. De forbinder alle terminalene på flyplassen med 11 stopp totalt. Du kan bruke dem kostnadsfritt.

Københavns lufthavn har sin egen stasjon. Den befinner seg under Terminal 3. Du kan gå om bord i tog som går til svenske og tyske byer og en lang rekke byer i Danmark. Stasjonen har mange daglige avganger.

Linje M2 på Københavns metro går fra den vestlige delen av København hele veien til flyplassen. Metrostasjonen befinner seg ved Terminal 3, to etasjer over togstasjonen. Den går hvert 4.–6. minutt på dagtid og hvert 15.–20. minutt på nattestid. Det er uten tvil den raskeste måten å komme seg til København og mange av Københavns forsteder på.

Du kan ta mange forskjellige busser fra flyplassen avhengig av hvor du skal. Du kan også finne busser som går til Sverige og Norge på flyplassen.

Drosjer til både danske og svenske destinasjoner finner du utenfor Terminal 3 – driks er inkludert i prisen.

Tog, metro, busser og drosjer ved flyplassen

Billige flybilletter til København

Priser og plasstilgang oppdateres hver gang en besøkende gjør et søk i kalenderen. Visse prisavvik kan derfor forekomme når du går videre til bestilling.

TRANSPORT I KØBENHAVN

Det er mange måter å komme seg rundt i København med offentlig transport på. Du kan blant annet leie en sykkel og komme deg rundt i byen slik som mange av de lokale innbyggerne. Den offentlige transporten i København er svært pålitelig, og du kan komme deg til alle hjørner av byen.

Alle de forskjellige offentlige transportmidlene går ofte på dagtid og litt sjeldnere om natten.

Du må vite hvor mange soner reisen din inkluderer, for du betaler for antall soner du går gjennom. Hvis du vil ha en enkel oversikt over reisen din og hvordan du skal komme deg frem, bør du bruke Rejseplanen.dk – den finnes også som en app.

Den enkleste måten å bruke offentlig transport på som en besøkende er med enten City Pass eller et Copenhagen Card.

FLERE SAS-DESTINASJONER