søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
København

Fly til København

København er et svært populært reisemål for nordmenn både på grunn av den korte reiseveien, men også på grunn av alt byen har å by på. Den danske metropolen er både ærverdig, hyggelig og moderne. Her finner du historiske severdigheter, interessante museer og gode shoppingmuligheter. Gjør som københavnerne og utforsk byen fra sykkelsetet, spis godt på noen av byens nye restauranter og nyt den kontinentale stemningen.

Fly til København med en av våre mange daglige avganger. SAS tilbyr direkteflygninger til København fra Oslo, Stockholm og Helsinki
 

Alltid inkludert i din flybillett

Fly direkte til København med SAS

Med SAS kan du fly direkte Oslo-København med opptil 10 avganger gjennom hele dagen. Vi flyr morgen, middag og kveld slik at du kan finne en avgang som passer din kalender, uansett om du skal på ferie eller forretningsreise.

SAS flyr til Københavns lufthavn, Kastrup, som ligger bare 8 km utenfor Københavns bysentrum.
 

Billige flybilletter til København

Med SAS kan du spare både tid og penger på din reise til København. Vi anbefaler at du bestiller flybilletter i god tid for å finne de billigste og beste flybillettene. Du finner våre billigste billetter i lavpriskalenderen.

Husk at hos oss har du alltid 24 timers åpent kjøp. Det betyr at du kan sikre deg de billigste billettene nå, og så finne ut om tidspunkt passer for resten av reisefølge siden.

Reiser du med barn under 2 år (uten eget sete), reiser de enten kostnadsfritt eller med 90% rabatt på flydelen av billetten, avhengig av destinasjon. Barn mellom 2 til 11 år får 25% rabatt på flybilletter. Rabatten gjelder ikke skatter og avgifter.

Les mer om våre barnerabatter her

Mer inspirasjon til din reise

Reis lett med SAS Go Light eller nyt det lille ekstra med SAS Plus

Passasjerene våre reiser på mange forskjellige måter. Derfor har vi laget forskjellige flybilletter, slik at du kan finne en reiseklasse som passer akkurat deg og dine behov. 

  • SAS Go Light – for deg som reiser med bare håndbagasje
  • SAS Go – alltid 1 innsjekket kolli på 23 kg, samt én håndbagasje (8 kg) og en liten håndveske eller PC-veske inkludert
  • SAS Plus – For deg som ønsker litt ekstra. 2 kolli på 23 kg, mer benplass, tilgang til SAS Lounge, Fast Track og premium Bag drop inkludert

Les mer om våre reiseklasser her
 

Opptjen poeng og få gode tilbud og rabatter med EuroBonus

Som medlem i vårt kostnadsfrie lojalitets- og bonusprogram, EuroBonus, opptjener du bonuspoeng når du flyr med SAS. Du kan også opptjene poeng når du flyr med Star Alliance, eller når du handler hos en av våre samarbeidspartnere. Poengene kan du bruke til å betale for flybilletter, shopping om bord, på hotell eller i vår EuroBonus-shop.

Som medlem får du tilgang til mange fordeler og eksklusive tilbud fra starten av. Etter hvert som du opptjener poeng når du flyr og kommer opp på høyere nivå, blir fordelene og belønningene bare bedre og bedre!

Bli medlem i dag, og opptjen bonuspoeng på din neste reise!
 

Transport fra Kastrup til København

Den raskeste måten å komme seg til København på, er med metro. Metrostasjonen befinner seg ved Terminal 3, to etasjer over togstasjonen. Den går hvert 4.–6. minutt på dagtid og hvert 15.–20. minutt på nattestid, og tar deg til Nørreport stasjon på 15 minutter.

Københavns lufthavn har en egen togstasjon som befinner seg under Terminal 3. Her går det tog til København hvert 10. minutt, samt til andre byer i Danmark, Sverige og Tyskland.

Det er flere busser som tar deg mellom København sentrum og flyplassen. I tillegg tilbyr København lufthavn gratis busser som frakter deg mellom de forskjellige terminalene. Disse forbinder alle terminalene med 11 stopp totalt. Bussene går hvert 15. minutt, og hvert 20. minutt på natten.

Drosjer til både danske og svenske destinasjoner finner du utenfor Terminal 3. Driks er inkludert i prisen.

Mer informasjon om metro, tog, busser og drosjer ved flyplassen
 

Bilutleie ved Københavns lufthavn

SAS samarbeider med mange av verdens største bilutleieselskaper. Når du søker etter leiebiler på nettsiden vår, får du en fullstendig liste med merker, modeller, priser og tilgjengelighet. Dette gjør det enkelt for deg å velge den rette leiebilen for reisen din.

For å gjøre det lett for deg kan du både hente og levere leiebilen ved flyplassen. Dersom du bestiller hjemmefra, er bilen klar til å hentes du lander. Da kan du komme deg rett til reisemålet ditt uten forsinkelser.

Finn din leiebil
 

Annet å tenke på før din reise 

Ekstra bagasje
Reiseforsikring
Oppgrader din flygning 

andre destinasjoner