søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr direkte til København i Danmark eller fra/via Oslo og Stockholm (avhengig av rute). 

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på din flygning til København – bestill nå

Hvis du bestiller billetter på forhånd, er det større sjanse for at du får en redusert pris på reisen. For å få en full oversikt over alle SAS-destinasjonene på ett og samme sted, kan du gå til vår lavpriskalender. Som SAS-kunde tilbyr vi deg et 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger. Hvis du finner et tilbud du ikke kan takke nei til – ikke nøl. Bestill nå og planlegg detaljene senere.

  • cl--plane-right Flyplass: København Kastrup lufthavn (CPH)
  • cl--credit Valuta: Dansk krone
  • cl--clock Tidssone: CET: UTC +1/CEST: UTC+2
  • cl--globe Offisielt språk: Dansk

Rabattbilletter for barn

Opplev København sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til København. 

fly til København og kos deg på en kulturfylt ferie

København er et vakkert sted for en perfekt storbyferie og trekker til seg millioner av besøkende hvert år, som alle gleder seg til å oppleve dansk kultur, tradisjon og mat. Her finner du fargerike hus ved vannkanten, et historisk sentrum og et sjarmerende distrikt fra 1700-tallet hvor kongefamiliens slott ligger. 

Du kan blant annet flyte nedover elven i en tradisjonell båt, ha det gøy i fornøyelsesparken Tivoli fra 1800-tallet, dra på omvisninger på slott rundt omkring i byen eller utforske brosteinsgatene til fots. 

Det finnes uendelig med ting du kan gjøre i København, og alle vil finne noe de liker her. 

Nyhavn i København
  • Helgetur i København
  • Sykkeltur i København
  • Utsikt over København

Alltid inkludert i reisen til København

I SAS streber vi alltid etter å gi kundene våre en hyggelig og fornøyelig reise. Uansett hvilken billettype du har, kan du alltid nyte visse fordeler med å fly med SAS. Flygningen til København inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App

Hvis du vil være enda mer komfortabel under reisen, kan du oppgradere billetten din til neste reiseklasse og få tilgang til Fast TrackSAS Lounge, gratis Wi-Fi (når dette er tilgjengelig) samt måltider og snacks om bord. 

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

Oppdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

Med EuroBonus kan du få mer av verden for dine føtter. Som medlem vil du opptjene poeng hver gang du flyr med SAS og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Bruk poengene på blant annet betaling av en ny reise, oppgradering eller bilutleie. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter som kjøpes ved hjelp av et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå karbonkompenserer mer enn 40 % av alle utslipp fra flyene våre. Få vite mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Hotell og bilutleie i København

Når du ikke er hjemme, trenger du kanskje et sted å bo og en måte å komme deg rundt på. Gjennom partnerne våre kan du lett finne og bestille et hotell som passer for deg og leie en bil som dekker behovene dine.

Andre populære SAS-destinasjoner

Les mer om København og la deg inspirere