Fly til Canada

Fly med SAS til Toronto, en av Canadas mest populære byer. Toronto, som en livlig, kosmopolitisk by, tilbyr sine besøkende rikelig med historiske strukturer, fantastisk natur og gode shoppingmuligheter. I sommermånedene tilbyr Toronto mange kulturelle ting å gjøre som festivaler og utstillinger!

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Canada fra/via Oslo, København og Stockholm og tilbyr fly til Toronto.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fly til Canada – Utforsk Canadas natur

I tillegg til alle Canadas moderne byer, er landet fylt med uberørt villmark. Derfor bør du også ta en tur i Rocky Mountains, spasere gjennom kystregnskogen i Vancouver Island eller padle gjennom innsjøene i Ontario. Canada har faktisk flere innsjøer enn resten av verden har samlet.

En god måte å utforske Canada på er med bilturer. En av de mest naturskjønne rutene er fra Vancouver til Alaska, gjennom British Columbia og Yukon-territoriet hvor du kan forvente å se koboltblå fjellinnsjøer. En mer uvanlig biltur til Okanagan-dalen vil ta deg til Osoyoos-ørkenen, der du kan se klapperslanger og fine viner.

Canada – verdens nest største land

Canada er verdens nest største land, etter Russland, og består av 10 provinser, tre territorier og strekker seg over 6 tidssoner! Vi anbefaler at du leier en bil hvis du planlegger en biltur og fokuserer på en eller to provinser hvis du kun er i landet en kort stund. Canada har også den lengste kystlinjen i verden samt den lengste internasjonale grensen.

Selv om sommeren er Canada et av de kaldere landene. Selv om temperaturen varierer mye fra sted til sted, er det viktig å ta med seg flere lag klær. Den beste sesongen for deg å besøke Canada avhenger av ferietypen du ønsker deg. Hvis du er en som ønsker å være utendørs, vil Canada være drømmedestinasjonen din uansett årstid.

Canada er også et monarki, og siden det er medlem av det britiske samveldet, er dronning Elizabeth II i Storbritannia også dronningen av Canada. Canada har to offisielle språk, og selv om mesteparten av befolkningen snakker engelsk som sitt førstespråk, bruker hele 20 % fransk som sitt morsmål.

Fly til <em>Canada</em>

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding samt måltider og snacks om bord.

Opplev Canada sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur.

Vil du se verden? Med SAS og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Våre reisemål

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.