søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
    Se alle resultater
    • Ikke noe mer innhold å vise
  • loader Ikke noe mer innhold å vise
  • No search results found.

ÉN VEI FRA
Stockholm

FLY TIL STOCKHOLM

Det tar ca. 1 time å fly til den vakre byen Stockholm fra Oslo, og til tross for kort reisetid, så vil vi at du har det komfortabelt under flyreisen. Derfor serverer vi kaffe og te om bord, og dessuten digitale aviser - alt sammen er selvfølgelig helt uten ekstra betaling.

Faktisk er alt inkludert i din flybillett når du flyr med oss til Stockholm. Både før, under og etter din reise, har vi tenkt på alt:

Finn din flyavgang og pris med det samme, eller last ned vår app – så du kan alltid lettvint finne ditt fly til Stockholm direkte på mobilen

 

Helt opptil 9 daglige flyavganger til Stockholm

Vi flyr til lufthavnen Arlanda i Stockholm både morgen, middag, ettermiddag og kveld, så du alltid kan finne et fly som passer med dine Stockholm-planer.

Velg mellom opptil hele 9 daglige avganger til Stockholm, som er Stockholms største lufthavn.

Billige flybilletter til Stockholm – bestill i god tid

Du kan enkelt reise billig til Sveriges hovedstad med oss. Alt du trenger å gjøre er å bestille dine billetter i god tid – så kan du få fingrene i flybillettene til de beste prisene.

Husk at du alltid har 24 timers åpent kjøp når du bestiller billetter hos oss. Dette betyr at du rolig kan slå til hvis du finner en god pris. Bestill bare og hør hva din kjæreste, ektefelle eller venner sier om datoen, avgangstider og pris etterpå.

 

Få gode tilbud og rabatter

Påmeld deg vårt fordelsprogram EuroBonus (det er gratis!) og opptjen poeng hver gang du flyr med oss. På toppen av det hele får du masse fordeler - bl.a. eksklusive medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktisk informasjon under din flyreise.

Dine poeng kan du bruke på alt fra flyreiser, shopping til dagligvarer.

Opptjen poeng på din tur til Stockholm – påmeld deg EuroBonus gratis

Stockholm arlanda lufthavn

Stockholm Arlanda lufthavn er Sveriges største flyplass og et viktig knutepunkt for Skandinavia. Fra Arlanda flyplass kan du reise til mer enn 160 destinasjoner rundt i verden. Flyplassen ligger omtrent 40 km nord for Stockholm og 30 km sør for Uppsala. Hvert år har lufthavnen mer enn 19 millioner passasjerer. 

 

Transport til Stockholm fra Arlanda

Lufthavnen har gode transporttilbud og du kan velge blant kollektivtransport eller billeie. Hvis du vil komme deg raskt til sentrum går det hurtigtog til og fra Stockholm med Arlanda Express. Hurtigtoget kjører uten stopp mellom Stockholm og flyplassen på 20 minutter. Billetter kan du kjøpe på Stockholm sentralstasjon eller i flyplassens informasjonsskranker. Du kan også raskt og enkelt kjøpe billetter fra automater både i flyplassen og sentralstasjonen. Hvis du foretrekker buss går det flybusser og Swebuss mellom Stockholm og flyplassen som stanser utenfor alle terminaler. I rushtrafikken går flybussene minst hvert tiende minutt. Du kan også leie bil og finner flere bilutleie selskaper på flyplassen billeie-området.  Det er også mulighet for taxi, som forøvrig er bare miljøvennlige typer. Du finner taxiene ved taxistasjonen hvor det er folk som er behjelpelig med å finne den drosjen du ønsker å kjøre med.

Shopping, mat og service i flypassen

Hvis du er sulten har Arlanda flyplass flere spisesteder med et variert utvalg. Her finner du alt fra italiensk mat til amerikansk gatemat og svenske skjærgårds klassikere. Hvis du skal i et viktig møte og trenger et passende antrekk finner du også flere klesbutikker i flyplassen med den seneste stilen og klassiske favoritter. Parfyme og kosmetikk kan du også kjøpe til tax free priser. Til de minste finnes det også flere butikker som selger godteri og sjokolade. Dersom du glemte å veksle valuta trenger du ikke bekymre deg siden flyplassen har flere banker tilgjengelig. Ankommer du sent eller skal reise tidlig, er det gode overnattingstilbud nær flyplassen. Det finnes fem hoteller tilknyttet flyplassen som du kan velge i mellom, slik at du kan føle deg uthvilt og klar for neste destinasjon.

 

transport

T-banen i Stockholm er blant de beste i verden, og tar deg gjennom hele hovedstaden med sine 100 stasjoner. Som i Oslo er stasjonene godt merket med ”T” – så det er lett å finne holdeplasser, som mange er prydet med skulpturer og annen kunst. Billettsystemet tilbyr mange rimelige alternativer, fra enkeltbillett og kupongkort til 24- og 72-timers billetter.

billige flybilletter til Stockholm

Priser og plasstilgang oppdateres hver gang en besøkende gjør et søk i kalenderen. Visse prisavvik kan derfor forekomme når du går videre til bestilling.

Kort om Stockholm

Valuta: svenske kroner

Tidsforskjell: ingen

Landskode: 46

Språk: svensk

 

Turistinformasjon:

www.visitstockholm.com

 

Annet

Kjøp reiseforsikring

Sverige

 

FLERE SAS-DESTINASJONER