søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr direkte til Stockholm i Sverige eller fra/via København og Stockholm (ruteavhengig).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på flygningen til Stockholm – bestill nå

Bestill tidlig med SAS, så kan du finne billigere billetter. Besøk lavpriskalenderen og få en oversikt over alle destinasjonene våre på ett sted. Alle SAS-kunder får alltid 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger. Finner du et bra tilbud, kan du bestille med en gang og bestemme deg om du skal reise senere. 

  • cl--plane-right Flyplass: Stockholm Arlanda flyplass (ARN)
  • cl--credit Valuta: Svensk krone
  • cl--clock Tidssone: CET: UTC +1/CEST: UTC+2
  • cl--globe Offisielt språk: Svensk

Rabattbilletter for barn

Opplev Stockholm sammen med barna. Hos SAS kan du finne barnebilletter med opptil 90 % rabatt for å gjøre det rimeligere å reise med familien.  

Fly til Stockholm og nyt en sjarmerende øygruppeutflukt  

Stockholm ligger spredt over 14 øyer, og er en del av en omfattende øygruppe i Østersjøen. Denne fantastiske byen er kjent for sine ikoniske kjøttboller, Det kongelige slott og gamlebyen, og tilbyr en fargerik opplevelse. 

Når du ikke lærer om byens sjøfartshistorie på Vasa-museet, kan du nyte lange sommerdager i Djurgården, et fantastisk grøntområde i hjertet av byen. 

Listen over ting å gjøre i Stockholm er endeløs, og her finner man noe for alle.   

Utsikt over Stockholm, Sverige
  • Besøk Stockholms øyer
  • Helg i Stockholm
  • Besøk gamlebyen i Stockholm

Alltid inkludert i reisen til Stockholm

Hos SAS vil vi at alle våre kunder skal ha en avslappende og hyggelig reise ved å tilby SAS-kundefordeler. Flygningen til Stockholm inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App. Fordelene variere avhengig av flyruten og reiseklassen

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

Oppdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus, det populære lojalitetsprogrammet vårt, gir deg mer av verden. Hvis du er medlem av EuroBonus, vil du opptjene poeng på flygninger med SAS og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Poengene dine kan brukes til å betale for din neste reise, til å oppgradere, til å leie bil og mye mer. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter som er kjøpt med et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå CO2-kompenserer litt over 40 % av utslippene fra flyene våre. Få vite mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Hotell og bilutleie i Stockholm

Når du ikke er hjemme, trenger du kanskje et sted å bo og en måte å komme deg rundt på. Gjennom partnerne våre kan du lett finne og bestille et hotell som passer for deg og leie en bil som dekker behovene dine.

Andre populære SAS-destinasjoner

Les mer om Stockholm og la deg inspirere