Fly til Stockholm

Stockholm er en hovedstad som yrer av historie, kultur og attraksjoner, og listen over ting å se og gjøre er endeløs. Gjør deg klar til å smake på lokal mat i verdensklasse, vandre ned særegne, brosteinsbelagte gater og ta bilder av Gamla Stan.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Stockholm i Sverige eller fra/via København og Stockholm.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordeler på flygningen til Stockholm

Bestill tidlig med SAS, så kan du finne billigere billetter. Besøk lavpriskalenderen og få en oversikt over alle destinasjonene våre på ett sted. Alle SAS-kunder får alltid 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger. Finner du et bra tilbud, kan du bestille med en gang og bestemme deg om du skal reise senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Stockholm sammen med barna. Hos SAS kan du finne barnebilletter med opptil 90 % rabatt for å gjøre det rimeligere å reise med familien.

Fly til Stockholm og nyt en sjarmerende øygruppeutflukt

Stockholm ligger spredt over 14 øyer, og er en del av en omfattende øygruppe i Østersjøen. Denne fantastiske byen er kjent for sine ikoniske kjøttboller, Det kongelige slott og gamlebyen, og tilbyr en fargerik opplevelse.

Når du ikke lærer om byens sjøfartshistorie på Vasa-museet, kan du nyte lange sommerdager i Djurgården, et fantastisk grøntområde i hjertet av byen.

Listen over ting å gjøre i Stockholm er endeløs, og her finner man noe for alle.

Fly til <em>Stockholm</em>

Fly med SAS til Stockholm Arlanda flyplass, så lander du avslappet, uthvilt og klar til å starte ferien.

Stockholm Arlanda flyplass

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding samt måltider og snacks om bord.

Vil du se verden? Med SAS og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Våre reisemål

Alltid inkludert i reisen til Stockholm

Hos SAS vil vi at alle våre kunder skal ha en avslappende og hyggelig reise ved å tilby SAS-kundefordeler. Flygningen til Stockholm inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App. Fordelene variere avhengig av flyruten og reiseklassen.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.