søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Stockholm

FLY TIL STOCKHOLM

Sveriges vakre hovedstad Stockholm er et populært reisemål for turister fra hele verden, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Med sine historiske bygninger, vakre parker og lange havnepromenade trollbinder byen de aller fleste. I tillegg har man den spektakulære skjærgården rett utenfor døren, som er verdt et besøk dersom været tillater det. Gamla Stan avslører byens rike historie, mens Drottninggatan og Biblioteksgatan byr på gode shoppingmuligheter. Museet Fotografiska er en favoritt hos mange. Om sommeren lokker Djurgården med sine attraksjoner Skansen, Gröna Lund, Abbamuseet og ikke minst Vasamuseet.

Fly til Stockholm direkte fra Oslo, Bergen, Trondheim eller Stavanger med en av våre mange daglige avganger. Søk etter billetter her, eller finn våre billigste flybilletter til Stockholm i lavpriskalenderen.

Dette er alltid inkludert i din flybillett:

Fly direkte til Stockholm med SAS

SAS tilbyr mange daglige direkteavganger fra Oslo til Stockholm, i tillegg til avganger fra mange andre flyplasser i Norge. Turen til Stockholm tar omtrent én time uten mellomlandinger. Vi flyr til Stockholm morgen, middag og kveld, og de mange daglige avgangene gjør det enkelt å finne billetter som passer din kalender.
 

Billige flybilletter til Stockholm

Det er gode muligheter for å finne billige flybilletter til Stockholm med SAS. Alt du trenger gjøre er å bestille billetter i god tid før avreise. Du finner våre aller billigste billetter i lavpriskalenderen.

Husk at du alltid har 24 timers åpent kjøp når du bestiller billetter hos oss. Det betyr at du kan slå til når du finner billetter til en god pris, for så å finne ut om dato og avgangstider passer for resten av reisefølget. 

Inspirasjon til din reise

Barnerabatt på flybilletter til Stockholm

Reiser du med barn under 2 år (uten eget sete), reiser de enten kostnadsfritt eller med 90% rabatt på flydelen av billetten, avhengig av destinasjon. Barn mellom 2 til 11 år får 25% rabatt på flybilletter. Rabatten gjelder ikke skatter og avgifter. 

Les mer om våre barnerabatter
 

Reis lett med SAS Go Light eller nyt det lille ekstra med SAS Plus

Passasjerene våre reiser på mange forskjellige måter. Derfor har vi laget forskjellige flybilletter, slik at du kan finne en reiseklasse som passer akkurat deg og dine behov.

  • SAS Go Light – for deg som reiser med bare håndbagasje
  • SAS Go – alltid 1 innsjekket kolli på 23 kg, samt en håndbagasje (8 kg) og en liten håndveske eller PC-veske inkludert
  • SAS Plus – For deg som ønsker litt ekstra. 2 kolli på 23 kg, mer benplass, tilgang til SAS Lounge, Fast Track og premium Bag drop inkludert

Les mer om våre reiseklasser
 

Opptjen poeng, og få gode tilbud og rabatter med EuroBonus

Som medlem i vårt kostnadsfrie lojalitets- og bonusprogram, EuroBonus, opptjener du bonuspoeng når du flyr med SAS. Du kan også opptjene poeng når du flyr med Star Alliance, eller når du handler hos en av våre samarbeidspartnere. Poengene kan du bruke til å betale for flybilletter, shopping om bord, på hotell eller i vår EuroBonus-shop.

Som medlem får du tilgang til mange fordeler og eksklusive tilbud fra starten av. Etter hvert som du opptjener poeng når du flyr og kommer opp på høyere nivå, blir fordelene og belønningene bare bedre og bedre!

Bli medlem i dag, og opptjen bonuspoeng på din neste reise!
 

Transport til og fra Stockholms lufthavn, Arlanda

Når du skal fly til Stockholm, lander du på Arlanda – Sveriges største flyplass og et viktig knutepunkt for Skandinavia. Flyplassen ligger omtrent 40 km nord for Stockholm og 30 km sør for Uppsala.

Lufthavnen har gode transporttilbud og du kan velge blant kollektivtransport eller billeie. Den raskeste måten å komme seg til Stockholm sentrum på er med hurtigtoget Arlanda Express. Det tar deg fra Arlanda til Stockholm sentrum på 20 minutter. Billetter kan kjøpes på Stockholm sentralstasjon eller i flyplassens informasjonsskranker. Du kan også kjøpe billetter fra automater på flyplassen og sentralstasjonen.

Dersom du foretrekker buss, går det flybusser og Swebuss mellom Stockholm og flyplassen som stanser utenfor alle terminaler. I rushtiden går flybussene minst hvert tiende minutt. Du kan også leie bil og du finner flere bilutleieselskaper på flyplassens bilutleie-område. Det er også mulighet for å ta taxi fra taxistasjonen. Alle taxiene som går fra Arlanda er forøvrig bare miljøvennlige typer. 

Kort om Stockholm

Valuta: svenske kroner

Tidsforskjell: ingen

Språk: svensk

Turistinformasjon:

www.visitstockholm.com
 

Annet å tenke på før din reise

Kjøp reiseforsikring
Ekstra bagasje
Oppgrader din flygning
Fly til Sverige

 

Flere SAS-destinasjoner