Fly til Oslo

Oslo er en hovedstad som er full av historie, kultur og attraksjoner, og listen over ting å se og gjøre er endeløs. Gjør deg klar til å bli kjent med Norge, spise fersk sjømat og prøve ut det lokale nattelivet.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Oslo i Norge eller fra/via København og Stockholm.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordeler på flygningen til Oslo

Bestiller du reisen med SAS i god tid i forveien, kan du få billigere billetter. For å se alle destinasjonene vi flyr til – sjekk ut lavpriskalenderen. Som SAS-kunde får du alltid et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Finner du en god pris – bestill billettene nå og legg planene senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Oslo med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Oslo.

Fly til Oslo og nyt ferien i Norges hovedstad

Oslo tiltrekker seg millioner av besøkende hvert år, og er en av Norges mest besøkte byer. Hovedstaden ligger omringet av fjell og havet, og huser toppmoderne restauranter, designerbutikker og en rekke kulturhus og museer.

Når du ikke utforsker landets historie på Vikingskipshuset eller Det kongelige slott, kan du beundre skulpturene i Frognerparken eller besøke Akershus festning.

Listen over ting å gjøre i Oslo er endeløs, og her finner man noe for alle.

Fly til <em>Oslo</em>

Fly med SAS til Oslo, så lander du avslappet, uthvilt og klar til å starte ferien.

Oslo lufthavn Gardermoen

I hovedstaden kan du se flott, nordisk arkitektur, som Operahuset ved fjorden. Spaser gjennom gatene, drikk kaffe på en av de mange kafeene eller lær om vikinglivet.

Det er mye å gjøre – og mye å se i Oslo.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding samt måltider og snacks om bord.

Vil du se verden? Med SAS og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Våre reisemål

Alltid inkludert i reisen til Oslo

I SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet reise når du drar på ferie. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Oslo inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.