søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Oslo

FLY TIL OSLO

Billige flybilletter til Oslo

Priser og plasstilgang oppdateres hver gang en besøkende gjør et søk i kalenderen. Visse prisavvik kan derfor forekomme når du går videre til bestilling.

Fly på ett av flere direktefly til Oslo fra Trondheim og mange andre byer i Norge. Du får mye inkludert i billetten din, og du får opptil 90 % barnerabatt på alle fly til Oslo.

 

Fritt setevalg og innsjekking på nett er alltid inkludert

Du får mye inkludert i flybilletten din for å sikre at flyreisen din blir så komfortabel og behagelig som mulig. Vi dekker alt før, under og etter reisen din.

Dette får du alltid inkludert i flybilletten din:

Last ned appen vår og bestill flybilletter og hoteller. Du kan også ha boardingkortet i appen.

Reise med SAS

 

Mange daglige avganger til Oslo

Det er enkelt å reise til Oslo med de mange daglige avgangene våre. Vi flyr når det passer deg. Du finner avganger til Oslo gjennom hele dagen. Du kan fly med SAS til Oslo fra mange flyplasser i Norge – fly direkte fra Trondheim.

Vi flyr til og fra Oslo lufthavn (OSL), som befinner seg 47 km nord for Oslos bysentrum.  Det er enkelt å komme deg til og fra flyplassen med offentlig transport eller bil.

Finn din avgang

Opptil 18 direktefly fra Trondheim til Oslo hver dag

Bestill sete på ett av de mange daglige direkteflyene våre fra Trondheim til Oslo. Vi flyr gjennom hele dagen med opptil 18 daglige avganger hver dag. De mange direkteflyene lar deg reise på en behagelig måte.

Vi dekker alle deler av flyreisen, så bare len deg tilbake og slapp av mens du flyr til Oslo. Det er enkelt å tilfredsstille både forretnings- og feriebehovene dine når du flyr med SAS.

Avganger fra Trondheim

 

Få gode tilbud og rabatter

Meld deg på vårt fordelsprogram EuroBonus (det er gratis!) og opptjen poeng hver gang du flyr med oss. I tillegg får du masse fordeler - bl.a. eksklusive medlemstilbud via e-post og sms-tjenester med praktisk informasjon under din flyreise.

Du kan også opptjene poeng når du f.eks. bestiller hotel og bil hos våre mange partnere, og dine poeng kan du enkelt gjøre om til rabatt på flyreiser og bruke på shopping i vår webshop.

Husk også å melde på dine barn og opptjen poeng på deres flybilletter.

Artikler fra Scandinavian Traveler

Vi flyr til Oslo fra hele Norge

Vi har mange avganger til Oslo fra flyplasser over hele Norge hver dag. Du kan fly direkte fra mange deler av landet – ikke bare Trondheim.

Fly til Oslo fra Bergen, Bodø, Haugesund, Kristiansand, Molde, Sogndal, Stavanger, Tromsø, Trondheim og Ålesund.

Vi flyr til Oslo fra mange flere flyplasser i Norge som ikke nevnes i denne listen. Bruk lavpriskalenderen vår for å finne din nærmeste flyplass

Finn  en avgang nær deg

 

Få opptil 90 % barnerabatt

Du vil få ekstra barnerabatter på alle SAS-flyvninger. Barn på opptil 11 år får rabatt på flybilletten sin.

Barn under 2 år får 90 % rabatt når de reiser på fanget til en forelder. Rabatten er på 25 % dersom barnet trenger eget sete.

Barn på opptil 11 år får 25 % rabatt på flybilletten og får sitt eget sete om bord på flyet.

Når du flyr med barn

Oslo lufthavn

Flyplassen er Norge største og befinner seg på Gardermoen, 47 km nord for Oslo. AEA (Association of European Airlines) har kåret flyplassen til Europas punktligste fire ganger.

Du kan fly direkte til mer enn 140 innenlandske og internasjonale destinasjoner fra Oslo lufthavn.

Du får gratis Wi-Fi i to timer. Dersom du trenger en PC med Internettilgang, kan du låne datamaskiner flere steder på flyplassen. Du finner passasjertjenester og turistinformasjon ved informasjonsskranken i ankomsthallen.

Du finner mange butikker, restauranter, kafeer og reiserelaterte tjenester på flyplassen. Merk at du ikke kan handle på taxfree-butikker på reiser innenlands.

Oslo lufthavn er tilknyttet Oslo via tog og busser. Du kan også ta drosje direkte fra flyplassen. Eller du kan leie en bil og kjøre selv.

 

Transport til og fra Oslo lufthavn

Den raskeste måten å komme seg fra flyplassen til Oslo og tilbake på med offentlig transport er Flytoget. Du kan også ta Flybussen og Flybussekspressen.

Flytoget tar deg fra Oslo lufthavn til Oslo sentralstasjon på bare 19 til 22 minutter, og går hvert 10. minutt – hvert 20. minutt på lørdager, tidlig morgen og sent på kvelden.

Du kan også reise med Flybussen mellom flyplassen og Oslos bysentrum. Reisen tar 40 minutter.

OSL-ekspressen har flere stopp enn Flybussen, men den er også billigere.

Du kan finne drosjer ved flyplassen, og Oslo Taxi gir deg faste priser fra flyplassen til destinasjonen din – prisene kan variere avhengig av avstanden fra flyplassen.

Bilutleie ved Oslo lufthavn

Med leiebil får du ubegrenset fleksibilitet og komfort under oppholder ditt i Oslo. Du kan også besøke områdene rundt Oslo på en rask og enkel måte.

SAS samarbeider med mange av de største bilutleieselskapene og verden. Søk etter leiebiler på nettsiden vår og få en fullstendig oversikt over priser og tilgjengelig biler på tvers av alle bilutleieselskapene. Dersom du bestiller gjennom SAS, kan du tjene ekstra EuroBonus-poeng.

Bestill hjemmefra og la leiebilen vente på deg når du lander. Det tar bare noen få minutter å levere leiebilen når du skal hjem.

 

Kontakt

Oslo lufthavn

Edvard Munchs vei

2060 Gardermoen

Telefonnummer: +47 64 81 20 00

Nettside

TRANSPORT I OSLO

Det er lett å komme seg rundt i Oslo med byens store og beleilige transportsystem. Da byen ikke er så stor, er det også mulig å komme seg til severdighetene og attraksjonene til fots.

Oslo – en metropol med tilgang til naturopplevelser

Oslo ble grunnlagt rundt 1040 og ble bispedømme i 1070. Men det tok noen tiår før Oslo ble Norges hovedstad. Haakon V gjorde Oslo til hovedstad i 1300, og den svenske kong Karl Johan utpekte Oslo til Norges hovedstad igjen i 1814, da Danmark måtte avstå Norge etter Napoleonskrigene.

Oslo befinner seg ved Oslofjorden, og byen er derfor omringet av vann og skog. Dette skaper en unik kombinasjon av naturopplevelser og byliv.

Byen er svært viktig i Norge, Skandinavia og Europa. Oslo er spesielt viktig for maritim industri og maritim handel på kontinentet.

Den anses for å være en global by, og havner stadig øverst i rangeringer som måler livskvalitet sammenlignet med andre store byer i Europa.

Etter en ødeleggende brann i 1624 ble byen flyttet nærmere Akershus festning. Dette skjedde under kong Christian IV, og Oslo ble omdøpt til Christiania. Senere ble skrivemåten endret til Kristiania. Den beholdt sitt nye navn til 1925, da den igjen ble omdøpt til Oslo.

 

Bestill en billig flygillet nå – det er raskt og enkelt

Bruk vår lavpriskalender for å finne de billigste flybillettene på datoene som passer deg. Den er enkel å bruke og viser deg de billigste flybillettene på en daglig og månedlig basis. Prisene og tilgjengeligheten oppdateres hver gang du gjør et nytt søk.

Du får alltid 24-timers angrerett når du kjøper billetter hos SAS. Dette gjør det enkelt for deg å benytte deg av gode tilbud og sjekke med reisefølget ditt etterpå.

Finn din billige flybillet

 

Om Oslo

Valuta: Norske kroner

Tidsforskjell: Ingen

Språk: Norsk

 

ANNET

Norge

Flere SAS-destinationer