søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Oslo

Fly til Oslo med SAS

Med SAS kan du fly tur/retur til Oslo fra 14 flyplasser over hele landet. Tidlig eller sent, helg eller hverdag – SAS har alltid en flyavgang som passer. Fra Trondheim til Oslo går det for eksempel 16 daglige avganger, fra Bergen 13, og fra Tromsø 8 daglige avganger. Fra Oslo lufthavn Gardermoen kommer du deg enkelt inn til Oslo sentrum med Flytoget eller NSB, Flybussen, eller en taxi.
 

Fritt setevalg og innsjekking på nett er alltid inkludert

Du får mye inkludert i flybilletten din for å sikre at flyreisen din blir så komfortabel og behagelig som mulig:

Bestill billige flybilletter til Oslo med SAS lavpriskalender – enkelt og billig, året rundt

Med vår lavpriskalender finner du avgangene som passer deg, uansett hvilken flyplass du reiser fra. Lavpriskalendeen viser deg hvilke datoer og avganger som er tilgjengelige. Det gjør det enkelt å bestille en tur/retur-reise. Billettprisene i lavpriskalenderen blir løpende oppdatert og viser deg alltid lavest mulig pris på flybillettene til og fra Oslo. Vær tidlig ute, for jo tidligere du bestiller, jo lettere finner du de billigste flybillettene. Ikke nøl med å sikre deg flybilletter selv om du ikke har avtalt med reisefølget. Det er alltid 24 timers åpent kjøp hos SAS, så du kan alltids endre flybillettene til Oslo om det trengs. Enklere blir det ikke!

Bestill i lavpriskalenderen

 

Start planleggingen av turen til Oslo

Oslo er en metropol i miniformat. Intim og oversiktlig, men med et imponerende tilbud av severdigheter og attraksjoner, livlige handlegater og grønne oaser. Du kan lett tilbringe en uke i Oslo uten å kjede deg, men kan også få mye ut av et kort besøk. Har du knapt med tid, vil utsikten fra Holmenkollen eller Grefsenkollen gi et godt overblikk over byen. Fra toppen av parken St. Hanshaugen kommer du enda tettere på. Fra Ekebergåsen ser du byen fra sjøsiden, med sikt rett mot Oslos bykjerne og også byens nyeste og mest moderne bydel, Bjørvika.
 

SAS flyr deg til Oslos beste opplevelser

Oslos største attraksjoner er Vigelandsparken, Vikingskipmuseet, Holmenkollen skimuseum og hopptårn og Operaen. Rekker du ikke alle, bør du prioritere Vigelandsparken og Operaen. Reiser du med familien, vil en tur til Naturhistorisk museum eller Teknisk museum slå an. Kunstinteresserte kan se verdenskjente Munch-malerier på Munchmuseet, eller de heteste navnene i moderne kunst på Astrup Fearnley Museet.

Oslo har et kulturtilbud og uteliv som ikke står tilbake for byer av langt større dimensjoner. Utvalget og tettheten av spisesteder og barer har aldri vært større. Aller størst er den på Grünerløkka og ved Torggata/Youngstorget, Aker Brygge/Tjuvholmen og i Bogstadveien/Hegdehaugsveien. Det skal godt gjøres ikke å finne et sted som frister! Når du planlegger turen til Oslo, bør du se om en av byens mange konsertscener eller teatre har noe spennende på programmet.

Er shopping på agendaen trenger du ikke bevege deg langt unna Karl Johan og sidegatene for å finne butikker i fleng. Det gjør du også i de veletablerte handlegatene Bogstadveien og Hegdehaugsveien vest i byen. I Frognerveien/Skovveien finner du små og sjarmerende butikker som har det helt spesielle. Det samme gjør du på Grünerløkka, men her er det vintage, urbant og retro som gjelder. 

Inspirasjon til din reise

SAS gir deg barnerabatt på flybilletter 

Er det på tide å vise barna hovedstaden? SAS’ barnerabatt gjør det enkelt å ta med familien til Oslo. Barn under to år får opp til 90 % barnerabatt på flybilletter om de sitter på fanget til en voksen under flyturen. Barn mellom 2 og 11 år får opptil 25 % rabatt og eget sete. Samme rabatt gjelder om barn under 2 år skal ha eget sete.

Mer om å reise med barn

 

Kom igang med SAS EuroBonus 

Det lønner seg å bli EuroBonus-medlem. Da kan du opptjen poeng når du kjøper flybilletter, bor på utvalgte hotell, eller handler i utvalgte butikker, også på nett. Poengene kan brukes til å betale for nye flybilletter, leiebil og mye annet. Som EuroBonus Gull- eller Diamantmedlem kan du også få tilgang til vår SAS Lounge på Oslo lufthavn. Der kan du ta noe å spise og drikke, og lese dagens aviser i fred og ro mens du venter på ombordstigning. Vi ønsker deg en god reise til Oslo!

Bli EuroBonus-medlem nå
 

Nyttig info

Reiseforsikring 

Bestill leiebil med EuroBonus-poeng

Flere SAS-destinationer