LAND

SPRÅK

MIN FLYPLASS

  T/R FRA
  Tokyo

  FLY TIL TOKYO MED SAS

  Tokyo er overveldende stort, og kjempespennende. Det er vanskelig å få med seg alt hvis du ikke har flere uker på deg. Det store jordskjelvet i 1923 i tillegg til bombingen under den andre verdenskrig har ført til at det ikke er mange gamle severdigheter i byen.

  Fly til Tokyo med SAS, og nyt godt av de mange fordelene som er inkludert i prisen: du kan sjekke inn via Internett, forhåndsvelge ditt sete og ta med 1 stykk bagasje på 23 kg uten ekstra kostnader. Det er i tillegg gratis å ta med barnevogn dersom du reiser med spedbarn, og vi forsøker så vidt mulig og la småbarnsfamilier få gå om bord i flyet først. Fly til Tokyo med SAS, og la reisen være en del av opplevelsen! Når du flyr så langt som til Tokyo, nyter du godt av vår komfort og service om bord - les mer her.

  Tokyo - en allsidig gigant

  Tokyo er så stor at det er best å ikke tenke på den som en enkelt by, men en konstellasjon av byer som har vokst sammen. Distriktene i Tokyo kan være vidt forskjellige; fra den elektroniske larmen av Akihabara til de keiserlige hager og templer i Chiyoda. Eller fra den hyperaktive ungdomskulturens mekka Shibuya, til keramikkbutikker og tempelmarkedet Asakusa. Når man har fått nok, kan man bare hoppe på toget og gå av på neste stasjon. Her vil du finne noe helt annet.

   

  Føl storbyen på pulsen

  Hvis man ikke er vant til storbyer, kan man bli litt skremt og overveldet av Tokyo. En stor del av byen er som en urban, hektisk jungel, men det er også dette som gjør Tokyo til en unik opplevelse. Ønsker du en pause fra alle severdighetene, kan du vandre rundt i Tokyo på måfå, slappe av og absorbere inntrykkene og føle byens heftige vibrasjoner. Gjør du tilfeldige besøk i småbutikker og restauranter, vil du garantert se ting du ikke visste fantes, og smake retter du kanskje ikke finner ut av hva ingrediensene består av.

   

  Finn roen i Tokyos oaser

  Etter å ha opplevd intensiteten i en av verdens aller største byer, kan det være deilig å hvile kropp og sjel. Hvis det er noe japanere kan, så er det å lage vakre og inspirerende landskap hvor det er lett å finne roen.  Parken Shinjuku Gyoen er en av de vakre og fredfylte oasene i Tokyo. Her tar de riktignok inngangspenger, men det er vel verdt å ofre noen slanter for å få nyte vakre dammer og velholdte planter og trær. Her er det forbudt å kaste frisbee, spille ball, synge karaoke eller holde på med annet som kan treffe deg i hodet eller plage hørselen, så her vil du garantert finne ro og fred.

  guide til tokyo

  Vi flyr deg til Japans hovedstad. Pulserende Asia er bare en flyreise unna..

  Tokyo er en unik opplevelse for folk fra vesten. En kjempemessig storby som langt overgår din villeste fantasi. Det velfungerende metrosystemet og japanernes evne til å vise hensyn til hverandre gjør, at selv om millioner av mennesker ferdes tett, føler man seg sjelden klemt. Det er et fantastisk syn når lyssignalene i de store bydelene skifter til grønt for fotgjengerne, og et mylder av mennesker krysser veien. Bestill en kopp kaffe på Starbucks i Shibuya eller Shinjuku og ta plass ved vindu i andre etasje med utsikt mot gaten.

   

  Attraksjoner

  Imperiepalasset er vel verdt et besøk. Det ble bygget av herskeren Tokugawa Leyasu på slutten av 1500-tallet. Palasset ble gjenreist etter 2. Verdenskrig, og det er det østlige parkanlegget som er åpent for publikum.

  Asakusatempelet er buddhistisk og området rundt er vakkert. Her er det rolig og fint, men det er ofte mange turister i området.

  Tokyo-tårnet er 333 meter høyt, og gir en god oversikt over byen.

   

  Shopping

  I bydelen Ginza finner du store shoppingkompleks hvor japanske yen får bein å gå på. Eksklusive restauranter er ikke noe problem å finne, men prisene er høye. Mange forbinder Tokyo med elektronikk, og en av bydelene (Akihabara), kalles også den elektriske byen. Her ligger alle elektronikkbutikkene.

   

  Robotbyen

  Tokyo er hovedstaden i Japan. Etter bombingen under 2. verdenskrig hadde ikke Tokyo mange gamle bygninger igjen, derfor er byen preget av neonlys og supermoderne arkitektur! Japanerne har siden 70-årene vært dominerende innen elektronikk, og utviklingen ser ut til å fortsette. Robotteknologien har flyttet seg fra sitt barnestadium til en mer direkte introduksjon i samfunnet.  For eksempel vil "Pleieroboter" på sikt avløse sosial- og helsehjelpen. Fly til Tokyo, og opplev elektronikkens hjemland.

   

  Mat

  Japansk mat er viden kjent og utvalget er enormt. Fisk er favoritten, og her kan du få ekte japansk sushi. Tokyo har et utsøkt utvalg av spisesteder, hvor det serveres sushi, sashimi, tempura og mange andre tradisjonelle japanske retter. Japansk mat er populært i store deler av verden og sushi er etter hvert blitt allemannseie i storbyer verden over

  Ta en rundtur i vår nye kabin

  Vi bruker cookies for å gjøre din opplevelse av nettstedet så bra som mulig. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i vår bruk av cookies