LAND

SPRÅK

MIN FLYPLASS

  T/R FRA
  Tokyo

  FLY TIL TOKYO

  Tokyo er overveldende stort, og kjempespennende. Det er vanskelig å få med seg alt hvis du ikke har flere uker på deg. Det store jordskjelvet i 1923 i tillegg til bombingen under den andre verdenskrig har ført til at det ikke er mange gamle severdigheter i byen.

  Fly til Tokyo med SAS, og nyt godt av de mange fordelene som er inkludert i prisen: du kan sjekke inn via Internett, forhåndsvelge ditt sete og ta med 1 stykk bagasje på 23 kg uten ekstra kostnader. Det er i tillegg gratis å ta med barnevogn dersom du reiser med spedbarn, og vi forsøker så vidt mulig og la småbarnsfamilier få gå om bord i flyet først. Fly til Tokyo med SAS, og la reisen være en del av opplevelsen! Når du flyr så langt som til Tokyo, nyter du godt av vår komfort og service om bord - les mer her.

  Tokyo – en allsidig gigant

  Tokyo er så stor at det er best å ikke tenke på den som en enkelt by, men en konstellasjon av byer som har vokst sammen. Distriktene i Tokyo kan være vidt forskjellige; fra den elektroniske larmen av Akihabara til de keiserlige hager og templer i Chiyoda. Eller fra den hyperaktive ungdomskulturens mekka Shibuya, til keramikkbutikker og tempelmarkedet Asakusa. Når man har fått nok, kan man bare hoppe på toget og gå av på neste stasjon. Her vil du finne noe helt annet.

   

  GODE TILBUD OG RABATTER

  Meld deg gjerne på vårt fordelsprogram EuroBonus (det er gratis!) og få poeng hver gang du flyr med oss. I tillegg får du masse fordeler - bl.a. fri WiFi om bord på fly som har WiFi installert, spesielle medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktisk informasjon under din flyreise.

  Poengene kan du bruke på alt fra flyreiser, hotellopphold, leiebil til shopping hos vår egne EuroBonus butikk.

  Opptjen poeng på din tur til Roma – meld deg inn i EuroBonus gratis

  FØL STORBYEN PÅ PULSEN

  Hvis man ikke er vant til storbyer, kan man bli litt skremt og overveldet av Tokyo. En stor del av byen er som en urban, hektisk jungel, men det er også dette som gjør Tokyo til en unik opplevelse. Ønsker du en pause fra alle severdighetene, kan du vandre rundt i Tokyo på måfå, slappe av og absorbere inntrykkene og føle byens heftige vibrasjoner. Gjør du tilfeldige besøk i småbutikker og restauranter, vil du garantert se ting du ikke visste fantes, og smake retter du kanskje ikke finner ut av hva ingrediensene består av.

  Finn roen i Tokyos oaser

  Etter å ha opplevd intensiteten i en av verdens aller største byer, kan det være deilig å hvile kropp og sjel. Hvis det er noe japanere kan, så er det å lage vakre og inspirerende landskap hvor det er lett å finne roen.  Parken Shinjuku Gyoen er en av de vakre og fredfylte oasene i Tokyo. Her tar de riktignok inngangspenger, men det er vel verdt å ofre noen slanter for å få nyte vakre dammer og velholdte planter og trær. Her er det forbudt å kaste frisbee, spille ball, synge karaoke eller holde på med annet som kan treffe deg i hodet eller plage hørselen, så her vil du garantert finne ro og fred.

  billige flybilletter til Tokyo

  Priser og plasstilgang oppdateres hver gang en besøkende gjør et søk i kalenderen. Visse prisavvik kan derfor forekomme når du går videre til bestilling.

  Mer om Tokyo

  Japan
  Kjøp reiseforsikring  FLERE SAS-DESTINASJONER

  Vi bruker cookies for å gjøre din opplevelse av nettstedet så bra som mulig. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i vår bruk av cookies