søk

FORSLAG

 • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Tokyo i Japan fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (avhengig av rute). 

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (ShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på din flygning til Tokyo – bestill nå

Bestill ferien på SAS i forveien, så har du en god sjanse til å få billigere flygninger. Hvis du vil ha en oversikt over alle destinasjonene vi flyr til og hva det koster å reise dit på ett og samme sted, kan du gå inn på vår lavpriskalender. Som SAS-kunde får du et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du ta det og bestemme deg senere.  

 • cl--plane-right Flyplass: Haneda internasjonale lufthavn (HND)
 • cl--credit Valuta: Japansk yen
 • cl--clock Tidssone: JST: UTC+9
 • cl--globe Offisielt språk: Japansk

Rabattbilletter for barn

Opplev Tokyo sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Tokyo. 

Gå om bord en flygning til Tokyo og kos deg på en skikkelig storbyferie 

Tokyo er en by som har klart å kombinere gammelt og nytt på en sømløs måte. Her finner du historiske templer, neonbelyste skyskrapere, overdådige helligdommer, ruvende porter, keiserpalasser og utallige museer, så Tokyo kan by på noe for enhver. 

Du kan for eksempel gå opp til observasjonsdekket på Tokyo Skytree eller Tokyo Tower, eller besøke Meji Jingu-helligdommen eller keiserens palass for en guidet omvisning med en lokal historiker. 

Det finnes veldig mange ting du kan gjøre i Tokyo, så gjør deg klar for et eventyr du sent vil glemme i Japans yrende hovedstad.

Fly til Tokyo med SAS
 • Tokyos silhuett
 • Tokyos natur
 • Utforsk Tokyo
 • Hvorfor Tokyo?
 • Fly med SAS til Haneda lufthavn (HND)
 • Vil du ha mer komfort?
 • Opplev verden med SAS

Alltid inkludert i reisen til Tokyo

SAS gjør alltid alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du har, vil du alltid få visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Tokyo inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App

Inkludert i din reiseklasse til USA og Asia: SAS GO SAS PLUS SAS BUSINESS
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg 2 x 32 kg
Fast Track* Nei Ja Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke Måltid Treretters måltid À la carte-meny
WiFi** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja

* Hvis tilgjengelig
**Ikke innført enda på flytype SE-REH A330E

Oppdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden og gjør den mer tilgjengelig. Som medlem av EuroBonus kan du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene på blant annet betaling av din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer alle billetter som bestilles ved å bruke et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå karbonkompenserer mer enn 40 % av utslippene fra flyene våre. Få vite mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Innkvartering og transport i Tokyo

Spar litt tid og bestill både hotell og leiebil her på SAS. Vi gir deg tilgang til flotte hoteller og leietjenester for å gjøre reisen til Tokyo så enkel og hyggelig som mulig. 

Andre populære SAS-destinasjoner

Les mer om Tokyo og la deg inspirere