søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Tokyo

FLY TIL TOKYO

Tokyo er overveldende stort, og kjempespennende. Det er vanskelig å få med seg alt hvis du ikke har flere uker på deg. Det store jordskjelvet i 1923 i tillegg til bombingen under den andre verdenskrig har ført til at det ikke er mange gamle severdigheter i byen.

Fly til Tokyo med SAS, og nyt godt av de mange fordelene som er inkludert i prisen: du kan sjekke inn via internett, forhåndsvelge ditt sete og ta med 1 stykk bagasje på 23 kg uten ekstra kostnader. Det er i tillegg gratis å ta med barnevogn dersom du reiser med spedbarn, og vi forsøker så vidt mulig og la småbarnsfamilier få gå om bord i flyet først. Fly til Tokyo med SAS, og la reisen være en del av opplevelsen! Når du flyr så langt som til Tokyo, nyter du godt av vår komfort og service om bord.

Tokyo – en allsidig gigant

Tokyo er så stor at det er best å ikke tenke på den som en enkelt by, men en konstellasjon av byer som har vokst sammen. Distriktene i Tokyo kan være vidt forskjellige; fra den elektroniske larmen av Akihabara til de keiserlige hager og templer i Chiyoda. Eller fra den hyperaktive ungdomskulturens mekka Shibuya, til keramikkbutikker og tempelmarkedet Asakusa. Når man har fått nok, kan man bare hoppe på toget og gå av på neste stasjon. Her vil du finne noe helt annet.

 

Opptjen poeng på din tur til Tokyo

Meld deg gjerne på vårt fordelsprogram EuroBonus og få poeng hver gang du flyr med oss. I tillegg får du masse fordeler - bl.a. fri WiFi om bord på fly som har WiFi installert, spesielle medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktisk informasjon under din flyreise.

Poengene kan du bruke på alt fra flyreiser, hotellopphold, leiebil til shopping hos vår egne EuroBonus butikk.

Meld deg inn i EuroBonus gratis

FØL STORBYEN PÅ PULSEN

Hvis man ikke er vant til storbyer, kan man bli litt skremt og overveldet av Tokyo. En stor del av byen er som en urban, hektisk jungel, men det er også dette som gjør Tokyo til en unik opplevelse. Ønsker du en pause fra alle severdighetene, kan du vandre rundt i Tokyo på måfå, slappe av og absorbere inntrykkene og føle byens heftige vibrasjoner. Gjør du tilfeldige besøk i småbutikker og restauranter, vil du garantert se ting du ikke visste fantes, og smake retter du kanskje ikke finner ut av hva ingrediensene består av.

Inspirasjon til din reise

Finn roen i Tokyos oaser

Etter å ha opplevd intensiteten i en av verdens aller største byer, kan det være deilig å hvile kropp og sjel. Hvis det er noe japanere kan, så er det å lage vakre og inspirerende landskap hvor det er lett å finne roen.  Parken Shinjuku Gyoen er en av de vakre og fredfylte oasene i Tokyo. Her tar de riktignok inngangspenger, men det er vel verdt å ofre noen slanter for å få nyte vakre dammer og velholdte planter og trær. Her er det forbudt å kaste frisbee, spille ball, synge karaoke eller holde på med annet som kan treffe deg i hodet eller plage hørselen, så her vil du garantert finne ro og fred.

 

Attraksjoner

Imperiepalasset er vel verdt et besøk. Det ble bygget av herskeren Tokugawa Leyasu på slutten av 1500-tallet. Palasset ble gjenreist etter 2. Verdenskrig, og det er det østlige parkanlegget som er åpent for publikum.

Asakusatempelet er buddhistisk og området rundt er vakkert. Her er det rolig og fint, men det er ofte mange turister i området.

Tokyo-tårnet er 333 meter høyt, og gir en god oversikt over byen.

Shopping

I bydelen Ginza finner du store shoppingkompleks hvor japanske yen får bein å gå på. Eksklusive restauranter er ikke noe problem å finne, men prisene er høye. Mange forbinder Tokyo med elektronikk, og en av bydelene (Akihabara), kalles også den elektriske byen. Her ligger alle elektronikkbutikkene.

 

Robotbyen

Tokyo er hovedstaden i Japan. Etter bombingen under 2. verdenskrig hadde ikke Tokyo mange gamle bygninger igjen, derfor er byen preget av neonlys og supermoderne arkitektur! Japanerne har siden 70-årene vært dominerende innen elektronikk, og utviklingen ser ut til å fortsette. Robotteknologien har flyttet seg fra sitt barnestadium til en mer direkte introduksjon i samfunnet.  For eksempel vil "Pleieroboter" på sikt avløse sosial- og helsehjelpen. Fly til Tokyo, og opplev elektronikkens hjemland.

 

Mat

Japansk mat er viden kjent og utvalget er enormt. Fisk er favoritten, og her kan du få ekte japansk sushi. Tokyo har et utsøkt utvalg av spisesteder, hvor det serveres sushi, sashimi, tempura og mange andre tradisjonelle japanske retter. Japansk mat er populært i store deler av verden og sushi er etter hvert blitt allemannseie i storbyer verden over.

Kort om Tokyo

Valuta: Yen

Tidsforskjell: +14 timer

Landskode: 81

Språk: japansk

 

Ambassade:

Japans Ambassade, 3. etasje, Haakon VIIs gate 9, 0244 Oslo

tlf.: 22 01 29 00

 

Norsk ambassade:

5-12-2 Minami Azabu, Minato-ku, Tokyo, 106-0047, Japan

tlf.: +81 (0)3-6408-819

Turistinformasjon

 

Annet

Japan

Kjøp reiseforsikring

 

Flere SAS-destinasjoner