Fly til Tokyo

We are travelers.

SAS flyr til Tokyo i Japan fra/via Oslo, København og Stockholm (avhengig av rute).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asia (Shanghai, Beijing og Singapore).

SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på din flygning til Tokyo – bestill nå

Bestill ferien på SAS i forveien, så har du en god sjanse til å få billigere flygninger. Hvis du vil ha en oversikt over alle destinasjonene vi flyr til og hva det koster å reise dit på ett og samme sted, kan du gå inn på vår lavpriskalender. Som SAS-kunde får du et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du ta det og bestemme deg senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Tokyo sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Tokyo.

Gå om bord en flygning til Tokyo og kos deg på en skikkelig storbyferie

Tokyo er en by som har klart å kombinere gammelt og nytt på en sømløs måte. Her finner du historiske templer, neonbelyste skyskrapere, overdådige helligdommer, ruvende porter, keiserpalasser og utallige museer, så Tokyo kan by på noe for enhver.

Du kan for eksempel gå opp til observasjonsdekket på Tokyo Skytree eller Tokyo Tower, eller besøke Meji Jingu-helligdommen eller keiserens palass for en guidet omvisning med en lokal historiker.

Det finnes veldig mange ting du kan gjøre i Tokyo, så gjør deg klar for et eventyr du sent vil glemme i Japans yrende hovedstad.

Tokyo

Tokyo er en by som aldri sover, så hvis du vil kan du gå deg vill i de yrende gatene i Tokyo sentrum, finne din indre zen i en av de mange parkene og grønne oasene i byen eller spise sushi og drikke sake til sent på kveld.

SAS flyr til Haneda internasjonale lufthavn, med en daglig direkterute fra København. Fra Haneda tilbyr vi videreforbindelser til 30 destinasjoner i Japan med vår Star Alliance-partner All Nippon Airways (ANA).

Haneda internasjonale lufthavn

Tokyo sentrum ligger i kort avstand fra Haneda internasjonale lufthavn – bare 30 minutter med tog.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (når dette er tilgjengelig) samt gratis måltider og snacks om bord.

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid inkludert i reisen til Tokyo

SAS gjør alltid alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du har, vil du alltid få visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Tokyo inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei Ja

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer reiser når et EuroBonus-nummer legges til bestillingen på en Scandinavian Airlines-flygning. Les mer om vårt bærekraftarbeid

Hotelltilbud