Fly til Japan

Fly med SAS til Japan og kjenn på pulsen i Tokyo. Opplev kombinasjonen av det moderne og det tradisjonelle. Omgi deg med de sterke lysene i byen og få vite mer om Japans tradisjoner og kultur. Tokyo byr på litt av alt, og du vil garantert finne noe du liker her.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Japan fra/via Oslo, København og Stockholm og tilbyr fly til Tokyo.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok og Shanghai).

Fly til Japan – besøk Ogasawara-øyene

Rundt 1000 kilometer sør for Tokyo finner du de vakre og fantastiske Ogasawara-øyene. Ogasawara-øyene, eller Bonin-øyene som de også kalles, er en øygruppe med over 30 øyer. Siden Ogasawara-øyene aldri har vært en del av et kontinent, har mange av dyrene og plantene gått gjennom en unik evolusjonær prosess. Her kan du padle i kajakk, dykke eller snorkle. Prøv å se etter delfiner som leker i havet eller dra på hvalsafari. Du kan også dra på en fottur for å nyte den vakre naturen på øyene.

Den japanske teens vei

Chado, eller «teens vei», er en japansk seremoni der man tilbereder og drikker grønn te, matcha, i pulverform. Hele seremonien representerer harmoni, respekt, renhet og ro. Alt fra hvordan man tilbereder teen til hvordan den serveres krever bevissthet og omtanke.

Bare det å se på når verten tilbereder teen kan være en meditativ opplevelse. Verten tilbereder teen ved å omhyggelig blande en liten mengde pulverte med vann ved hjelp av en bambusvisk. Teen blir deretter servert i tråd med visse seremonielle tradisjoner. Når man har fått og drukket opp teen, bukker man for å vise takknemlighet.

Så når du er i Japan, kan du drikke te som japanerne gjør.

Fly til <em>Japan</em>

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding samt måltider og snacks om bord.

Opplev Japan sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur.

Vil du se verden? Med SAS og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Våre reisemål

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.