SAS bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din og for å gjøre ditt besøk på nettstedet vårt så hyggelig som mulig. Noen informasjonskapsler er teknisk nødvendige for at nettstedet skal fungere, og er derfor alltid aktivert. Vi bruker også informasjonskapsler for å analysere interessen din basert på søk og annen atferd under ditt besøk på nettstedet.

Ved å klikke på "Jeg godtar" samtykker du til alle informasjonskapsler. Vær oppmerksom på at opplevelsen din kan bli påvirket hvis du velger å ikke godta alle informasjonskapsler, i tillegg til at noen områder eller funksjoner på nettstedet kanskje ikke fungerer som forutsatt.

I innstillinger for informasjonskapsler kan du gi et kontrollert samtykke. Les mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler og hvordan du endrer innstillingene i retningslinjene våre for informasjonskapsler.

Fly til Japan

*Påkrevd informasjon
Obligatorisk informasjon
Obligatorisk informasjon

Obligatorisk informasjon Obligatorisk informasjon

Betal med:

We are travelers.

SAS flyr til Japan fra/via Oslo, København og Stockholm (avhengig av rute).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asia (Shanghai, Beijing og Singapore).

SAS flyr til Tokyo i Japan.

Fly med SAS til Japan

Fly med Scandinavian Airlines til Japan og kjenn på pulsen i Tokyo. Opplev kombinasjonen av det moderne og det tradisjonelle. Omgi deg med de sterke lysene i byen og få vite mer om Japans tradisjoner og kultur.

Tokyo byr på litt av alt, og du vil garantert finne noe du liker her.

Den japanske teens vei

Chado, eller «teens vei», er en japansk seremoni der man tilbereder og drikker grønn te, matcha, i pulverform. Hele seremonien representerer harmoni, respekt, renhet og ro. Alt fra hvordan man tilbereder teen til hvordan den serveres krever bevissthet og omtanke.

Bare det å se på når verten tilbereder teen kan være en meditativ opplevelse. Verten tilbereder teen ved å omhyggelig blande en liten mengde pulverte med vann ved hjelp av en bambusvisk. Teen blir deretter servert i tråd med visse seremonielle tradisjoner. Når man har fått og drukket opp teen, bukker man for å vise takknemlighet.

Så når du er i Japan, kan du drikke te som japanerne gjør.

Rundt 1000 kilometer sør for Tokyo finner du de vakre og fantastiske Ogasawara-øyene.

Ogasawara-øyene, eller Bonin-øyene som de også kalles, er en øygruppe med over 30 øyer. Siden Ogasawara-øyene aldri har vært en del av et kontinent, har mange av dyrene og plantene gått gjennom en unik evolusjonær prosess.

Her kan du padle i kajakk, dykke eller snorkle. Prøv å se etter delfiner som leker i havet eller dra på hvalsafari. Du kan også dra på en fottur for å nyte den vakre naturen på øyene.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (når dette er tilgjengelig) samt gratis måltider og snacks om bord.

Opplev Japan sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur.

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse:
SAS GO
SAS PLUS
24-timers åpent kjøp
Ja
Ja
Håndbagasje
1 x 8 kg
2 x 8 kg
Innsjekket bagasje

LIGHT
Nei

SMART/PRO
1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track*
Nei
Ja
SAS Lounge*
Kan legges til mot et gebyr
Ja
Mat og drikke
Nei
Ja

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer alle billetter som bestilles ved å bruke et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå karbonkompenserer litt over 40 % av alle utslipp fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid