søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Japan fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (avhengig av rute).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (ShanghaiBeijing og Singapore).    

SAS flyr til Tokyo i Japan.

Fly med SAS til Japan

Fly med Scandinavian Airlines til Japan og kjenn på pulsen i Tokyo. Opplev kombinasjonen av det moderne og det tradisjonelle. Omgi deg med de sterke lysene i byen og få vite mer om Japans tradisjoner og kultur. 

Tokyo byr på litt av alt, og du vil garantert finne noe du liker her.

  • cl--locator Hovedstad: Tokyo
  • cl--credit Valuta: Yen
  • cl--clock Tidssone: JST: UTC +9
  • cl--globe Offisielt språk: Japansk

Den japanske teens vei

Chado, eller «teens vei», er en japansk seremoni der man tilbereder og drikker grønn te, matcha, i pulverform. Hele seremonien representerer harmoni, respekt, renhet og ro. Alt fra hvordan man tilbereder teen til hvordan den serveres krever bevissthet og omtanke.

Bare det å se på når verten tilbereder teen kan være en meditativ opplevelse. Verten tilbereder teen ved å omhyggelig blande en liten mengde pulverte med vann ved hjelp av en bambusvisk. Teen blir deretter servert i tråd med visse seremonielle tradisjoner.  Når man har fått og drukket opp teen, bukker man for å vise takknemlighet.

Så når du er i Japan, kan du drikke te som japanerne gjør.

Fly til Japan med SAS
  • Besøk Ogasawara-øyene
  • Vil du ha mer komfort på reisen?
  • Rabattbilletter for barn
  • Opplev verden med SAS

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App

Inkludert i din reiseklasse til USA og Asia: SAS GO SAS PLUS SAS BUSINESS
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg 2 x 32 kg
Fast Track* Nei Ja Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke Måltid Treretters måltid À la carte-meny
WiFi** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja

* Hvis tilgjengelig
**Ikke innført enda på flytype SE-REH A330E

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer alle billetter som bestilles ved å bruke et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå karbonkompenserer litt over 40 % av alle utslipp fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Les mer om Japan og la deg inspirere