søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Japan

Fly til Japan

Fly med SAS til Japan

Priser og plasstilgang oppdateres hver gang en besøkende gjør et søk i kalenderen. Visse prisavvik kan derfor forekomme når du går videre til bestilling.

Japan er neonbelyste fasader, symmetriske steinhager og gamle landsbyer med stråtekte gårdshus. Bestill en tur til Japan med SAS og opplev et land der teknologiske nyvinninger går hånd i hånd med tusen år gamle tradisjoner.

Dersom du reiser med SAS får du 24 timers angrerett på flybilletten din og innsjekking 22 timer før avreise.

 

FLYVNINGER TIL JAPAN FRA KØBENHAVN

Flyruten København-Tokyo er SAS' lengste direkterute. Reisen tar ca. 11 timer. Derfor er det en fordel å ha sin egen skjerm for underholdning om bord. Når du lander på Narita internasjonale lufthavn, tar du toget til Tokyo stasjon, og derfra kan du bytte til t-bane eller tog og reise til de mange fascinerende stedene i Japan.

 

OPPLEV UNIKE TOKYO

Dersom du besøker Japan, er hovedstaden Tokyo et must. Den massive byen overgår alle europeeres villeste fantasier, og det er nesten ingenting du ikke finner. Selv om byen er gigantisk, har den et velfungerende t-banesystem som gjør det lett å besøke de mange interessante stedene i Tokyo. Tokyo er også et fantastisk sted for shopping, og kan faktisk sammenlignes med både New York og London. Hvert område i Tokyo har sitt eget store kjøpesenter med alle de største internasjonale merkevarene, og områdene Ginza, Shinjuku og Shibuya er perfekte for eksklusiv shopping. I tillegg er storbyen hjem for mange gamle tradisjoner som må oppleves, slik som sumobryting og karaoke.

 

SUSHI, SASHIMI OG TEMPURA

Når du er i Japan, bør du prøve «kaiten sushi», som er sushi servert på transportbånd der gjestene kan ta det de vil ha. I tillegg må du smake sashimi og tempura, som er typiske og fantastisk gode japanske retter. I Japan kan du finne restauranter i alle prisklasser, fra dyre sushirestauranter til døgnåpne supermarkeder der du kan kjøpe med deg overraskende god mat. Ikke sjeldent vil du se en japaner som henter et måltid hos supermarkedet for å ta det med til én av de mange pene parkene i Tokyo.

 

REIS RUNDT I JAPAN

Japan byr på mange opplevelser, og vi anbefaler at du reiser rundt i landet for å virkelig oppleve japansk kultur og levestandard. På reisene dine i Japan er det spesielt anbefalt at du besøker de fem innsjøene ved Fuji, som er berømte for sin skjønnhet. Det er mange muligheter for vannsporter ved innsjøene. Besøk også slottet i Hiroshima, som bare er 55 år, men som likevel lever opp til alle forventningene dine til et gammelt japansk slott. Til slutt er det en fantastisk opplevelse å forlate hovedøyen og reise blant de mindre japanske øyene.

 

PRISNIVÅER I JAPAN

Japan har et rykte for å være dyrt å reise i, men det er faktisk ikke sant. Ja, Tokyo er én av de dyreste byene i den fjerne Østen, men sammenlignet med Europa er prisene på f.eks. mat og transport litt lavere. Det er også enkelt å finne kvalitetshoteller for 500 til 600 kroner natten.

 

MER ENN 1100 DESTINASJONER

Med SAS og partnerne våre kan du bestille reiser til mer enn 1100 destinasjoner. Bestill på sas.no.

 

ANNET

Flyvninger til Tokyo