søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Miami i USA fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (ruteavhengig).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på flygningen til Miami – bestill nå

Øk sjansen for å inne billigere billetter – bestill billetten din i god tid i forveien. Besøk lavpriskalenderen og få en oversikt over alle SAS-destinasjonene på ett sted. Alle SAS-kunder får 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger. Hvis du finner et bedre tilbud, bare bestill nå og legg planene etterpå.

  • cl--plane-right Flyplass: Miami International Airport (MIA)
  • cl--credit Valuta: Amerikanske dollar
  • cl--clock Tidssone: EST: UTC-5/EDT: UTC-4
  • cl--globe Offisielt språk: Amerikansk engelsk

Rabattbilletter for barn

Opplev Miami sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90% rabatt på barnebilletter, slik at det blir rimeligere for deg å ta med barna på reisen til Miami. Der er det mange familievennlige ting å gjøre når du kommer frem. 

Fly til Miami og nyt en ferie på stranden 

Frodige, grønne palmetrær som svaier i vinden, myke sandstrender med vakre mennesker og stappfulle barer hvor musikken strømmer ut på gaten hele døgnet. Miami er en by for de som vil ha en litt annerledes strandferie. 

Når du ikke utforsker art deco-nabolaget Ocean Drive og Historic District eller shopper på Bayside Marketplace, kan du bade i Venetian Pools eller sole deg på Miami Beach.   

Fly til Miami med SAS
  • Utforsk Miami
  • Miami Beach
  • Miamis kystlinje

Alltid inkludert i reisen til Miami

Hos SAS ønsker vi at kundene våre får en så avslappende reise som mulig. Uansett hvilken billettype du reiser på, vil du alltid nyte kundefordelene til SAS. Flygningen til Miami inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.  

Inkludert i din reiseklasse til USA og Asia: SAS GO SAS PLUS SAS BUSINESS
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg 2 x 32 kg
Fast Track* Nei Ja Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke Måltid Treretters måltid À la carte-meny
WiFi** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja

* Hvis tilgjengelig
**Ikke innført enda på flytype SE-REH A330E

Oppdag verden med SAS EuroBonus

EuroBonus gir deg mer av verden. Hvis du er medlem av EuroBonus, vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poeng på blant annet betaling av din neste reise, oppgradering eller bilutleie. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter som er kjøpt med et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå CO2-kompenserer litt over 40 % av utslippene fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Hotell og bilutleie i Miami

Vil du legge planer hjemmefra i siste liten? Reserver en leiebil, slik at det blir lett å komme seg fra flyplassen. Du kan også bestille rom på en av våre anbefalte hoteller.  

Andre populære SAS-destinasjoner

Les mer om Miami og la deg inspirere