søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Miami

FLY TIL MIAMI

Med sitt suverene klima og vibrerende stemning, har Miami blitt et populært reisemål. Med SAS kan du fly direkte Oslo-Miami, samt fra/via København. Velg den avgangen som passer din kalender og reisebudsjett best og nyt en solfylt ferie i fantastiske Miami!
 

Alltid inkludert i din reise til Miami

Vi ønsker at du skal ha en så komfortabel reise som mulig, uansett om du flyr kort- eller langdistanse. Derfor får du mye inkludert i din billett når du flyr til USA med oss. Vi byr på mat og drikke om bord og gir deg best mulig service. Du får tilgang til et omfattende underholdningstilbud i form av video on demand og musikk for å gjøre reisen ekstra trivelig. 

Dette er alltid inkludert i din flybillett:

Fly direkte til Miami med SAS

Miami er et reisemål som passer for hele familien og som oppfyller de aller fleste ønsker. Her finner du vakre strender, pulserende storby, shopping, gode matopplevelser og mye mer. Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor Miami er blitt en favoritt blant nordmenn!

Nå kan du fly direkte fra Oslo til Miami. Vi tilbyr også avganger fra/via København. Turen tar deg til fantastiske Miami på omtrent 10 timer og 20 minutter. Bestill dine billetter i dag for å sikre deg plass på en av våre direkteruter!
 

Bestill billige flybilletter til Miami

I SAS lavpriskalender finner du våre billigste flybilletter til Miami. Er du ute i god tid kan du spare både tid og penger. Hvis du bestiller tidlig og er fleksibel på avreisedato, øker dine sjanser for å finne flybilletter til våre laveste priser. Lavpriskalenderen oppdateres kontinuerlig for å kunne tilby så billige billetter som mulig, så følg med for å finne de billigste billettene. Husk at vi i SAS alltid gir deg 24 timers åpent kjøp på dine bestillinger, sånn at du kan bestille de billigste billettene for deretter å finne ut av om tidspunkter passer for resten av ditt reisefølge. 

Finn din reise i SAS lavpriskalender
 

Barnerabatt på tur/retur billetter til Miami

Vis dine barn verden med SAS barnerabatt! Miami er et svært barnevennlighet reisemål og kan by på aktiviteter og tilbud for hele familien. Reiser du til Miami med barn kan du benytte deg av følgende barnerabatter:

  • Barn under 2 år får 90% rabatt på flybilletter til Miami hvis de sitter på fanget til en voksen 
  • Barn mellom 2–11 år får opptil 25% rabatt når de reiser med en person som har fylt 16 år

Reiser du med barn mellom 0–2 år, kan du alltid ta med en sportsvogn eller barnevogn gratis som innsjekket bagasje.

Er det første gang du fly med barn? Kontakt gjerne personalet på flyplassen – de sørger for at hele familien blir tatt godt vare på under flygningen. 

Mer om å reise med barn
 

Opptjen EuroBonus-poeng på din reise til Miami

Som medlem i vårt kostnadsfrie lojalitets- og bonusprogram, EuroBonus, opptjener du bonuspoeng når du flyr til Miami med SAS. Du tjener flere poenger på lange reiser, som for eksempel til Miami. Du kan også opptjene poeng når du flyr med Star Alliance, eller når du handler hos en av våre samarbeidspartnere. Poengene kan du bruke til å betale for flybilletter, shopping om bord, på hotell eller i vår EuroBonus-shop.

Som medlem får du tilgang til mange fordeler og eksklusive tilbud fra starten av. Etter hvert som du opptjener poeng når du flyr og kommer opp på høyere nivå, blir fordelene og belønningene bare bedre og bedre!

Bli medlem i dag, og opptjen bonuspoeng på din reise til Miami!
 

Dette må du huske på før din USA-reise

Skal du fly til eller via USA trenger du å ta med deg gyldig pass, gyldig ESTA (elektronisk system for reiseautorisering), samt adresse til ditt overnattingssted for den første natten i USA. For at passet ditt skal regnes som gyldig, må det være maskinlesbart og biometrisk, samt være gyldig under hele oppholdet ditt i USA.

På avreisedagen er det viktig at du ankommer flyplassen i god tid før avgang. Dette er fordi du trenger ekstra tid til innsjekking og sikkerhetskontroll.

Husk også på å kun låse bagasjen din med TSA-lås som er godkjent for bruk i USA. 

Du finner mer nyttig informasjon i vår USA-guide
 

Annet

Inspirasjon til din reise

SAS PLUS-BILLETT FOR MER KOMFORT

Hvis du flyr langt kan det være fint med litt ekstra komfort. Velger du en SAS Plus-billett får du ekstra benplass og bredere sete. I tillegg får du tilgang til Fast Track, som er den raskeste veien gjennom sikkerhetskontrollen, og til SAS Lounge i Oslo og København hvor du finner rask internettforbindelse, mat og drikke.

Flere SAS-destinasjoner