søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

T/R FRA
Miami

FLY TIL MIAMI

Det tar cirka 10 timer og 20 minutter å fly til meget populære Miami med suverent klima sør i Florida. Men uansett om du er om bord i en kort- eller langdistanseflygning, vil vi at du skal få en så komfortabel flyreise som mulig. Vi byr på mat og drikke om bord og gir deg den best mulige servicen. Du får et omfattende underholdningstilbud i form av video on demand og musikk for å gjøre reisen ekstra trivelig.

Mye er inkludert i flybilletten når du flyr til USA med oss. Vi tenker på det meste før, under og etter flyreisen:

Finn din flyreise og sjekk prisene direkte på denne siden, eller last ned vår app. Da kan du alltid finne din neste reise til Miami direkte fra mobilen.

 

Oslo/København - Miami, totalt 4 dager i uken

SAS flyr til Miami International Airport som ligger ca. 1 mil utenfor byens sentrum. Fra Oslo går det direktefly 2 dager i uken, og fra/via København tilbyr vi direktefly 2 dager i uken.

BILLIGE FLYGNINGER TIL MIAMI – BESTILL TIDLIG 

Spar både tid og penger når du flyr til Miami ved å bestille flybillettene i god tid - slik øker du dine sjanser til å få flybilletter til den beste prisen. Husk at vi tilbyr 24 timers åpent kjøp. Det innebærer at du kan føle deg fri til å bestille direkte hvis du finner et godt tilbud i vår online-bestilling - for deretter å finne ut av om dato, tid for avreise og pris passer for familie eller venner.

 

MED EUROBONUS OPPTJENER DU POENG PÅ DIN REISE TIL MIAMI

Som medlem i vårt kostnadsfrie lojalitets- og bonusprogram, EuroBonus opptjener du poeng når du flyr med SAS. Hvis du flyr til Miami som er en litt lengre reise, får naturligvis ekstra mange poeng. Du kan velge om du vil bruke dine opptjente poeng til flyreiser, shopping om bord, hotell eller i vår online shop.

Som medlem får du også mange fordeler, som for eksempel eksklusive tilbud for medlemmer via e-post. Du får også tilgang til praktiske sms-tjenester med informasjon om flyreisen.

Opptjen poeng på din flyreise til Miami, bli medlem kostnadsfritt i EuroBonus.

TRANSPORT FRA FLYPLASSEN

Det finnes flere transportalternativer fra Miami International Airport, og her er en liste med noen av dem.

 

BUSS

Såkalte supershuttle-busser med avgang utenfor bagasjehallen, og med avganger døgnet rundt til både Downtown Miami og South Beach.

 

Buss J går direkte til South Beach med en times reisetid.

OPP TIL 90 % BARNERABATT

Fly med SAS til Miami, med oss får du alltid dine barns flybilletter til rabatterte priser. Barn under to år får opp til 90 % rabatt, og barn mellom 2–11 år får rabatt på opp til 25 % på flybilletten. Hvis barnet ditt er 0–2 år, kan du også alltid ta med en sportsvogn eller barnevogn gratis som innsjekket bagasje.

Er det første gang du flyr med barn? Kontakt gjerne personalet på flyplassen, de sørger for at dere blir tatt godt hånd om under flygningen.

Mer om å reise med barn

Billige flybilletter till Miami

Priser og plasstilgang oppdateres hver gang en besøkende gjør et søk i kalenderen. Visse prisavvik kan derfor forekomme når du går videre til bestilling.

METROBUSS OG METRO

Går fra Miami Central Station og dit kommer du med MIA Mover-toget fra MIA Mover Station på flyplassen. MIA Mover Station finner du mellom parkeringsgarasjene Dolphin og Flamingo.

 

TAXI

Det finnes et antall soner med fastpris.

VIKTIGE RÅD I FORKANT AV DIN USA-REISE

I forkant av din reise til USA er det noen ting du må huske på, som for eksempel adresse den første natten og at du må ha innreisetillatelse, en såkalt ESTA. I vår USA-guide tipser vi deg om ting du bør tenke på.

SAS PLUS-BILLETT FOR MER KOMFORT

Hvis du flyr langt kan det være fint med litt ekstra komfort. Velger du en SAS Plus-billett får du ekstra benplass og bredere sete. I tillegg får du tilgang til Fast Track, som er den raskeste veien gjennom sikkerhetskontrollen, og til SAS Lounge i Oslo og København hvor du finner rask internettforbindelse, mat og drikke.

annet

USA

 

FLERE SAS-DESTINASJONER