Fly til Miami

We are travelers.

SAS flyr til Miami i USA fra/via Oslo, København og Stockholm (ruteavhengig).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asia (Tokyo, Shanghai, Beijing og Singapore).

SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på flygningen til Miami – bestill nå

Øk sjansen for å inne billigere billetter – bestill billetten din i god tid i forveien. Besøk lavpriskalenderen og få en oversikt over alle SAS-destinasjonene på ett sted. Alle SAS-kunder får 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger. Hvis du finner et bedre tilbud, bare bestill nå og legg planene etterpå.

Rabattbilletter for barn

Opplev Miami sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90% rabatt på barnebilletter, slik at det blir rimeligere for deg å ta med barna på reisen til Miami. Der er det mange familievennlige ting å gjøre når du kommer frem.

Fly til Miami og nyt en ferie på stranden

Frodige, grønne palmetrær som svaier i vinden, myke sandstrender med vakre mennesker og stappfulle barer hvor musikken strømmer ut på gaten hele døgnet. Miami er en by for de som vil ha en litt annerledes strandferie.

Når du ikke utforsker art deco-nabolaget Ocean Drive og Historic District eller shopper på Bayside Marketplace, kan du bade i Venetian Pools eller sole deg på Miami Beach.

Miami

Listen over ting å gjøre i Miami er endeløs, og her finner man noe for alle. Gjør deg klar til å utforske den lokale kulturen på Vizcaya Museum, dra på dagstur til Key West og spise sjømat i verdensklasse.

Fly med SAS til Miami International Airport, så lander du avslappet og klar til å starte ferien.

Miami International Airport

I Miami er det masse å utforske. Byen er kjent for sin moderne kultur, arkitektur og design. La deg oppsluke av de fantastiske omgivelsene mens du nyter solens varme stråler.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (når dette er tilgjengelig) samt gratis måltider og snacks om bord.

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid inkludert i reisen til Miami

Hos SAS ønsker vi at kundene våre får en så avslappende reise som mulig. Uansett hvilken billettype du reiser på, vil du alltid nyte kundefordelene til SAS. Flygningen til Miami inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei Ja

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer reiser når et EuroBonus-nummer legges til bestillingen på en Scandinavian Airlines-flygning. Les mer om vårt bærekraftarbeid

Hotelltilbud