Fly til Toronto

Toronto er en by med en rekke aktiviteter som passer for en rekke interesser. Fra sine flerkulturelle samfunn, som inkluderer restauranter som serverer mat fra hele verden, til sine konkurranseutsatte høyskoler, som imøtekommer studenter med alle slags interesser. Byen, ofte kjent som «den nordlige New York», tilbyr den ideelle blandingen av forretninger, kultur og underholdning.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Toronto i Canada fra/via København eller Stockholm.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordeler på din flygning til Toronto

Bestill ferien til Toronto med SAS god tid i forveien, så er det større sjanse for at du finner billige flybilletter. Du kan gå inn på vår lavpriskalender hvis du vil ha en oversikt over alle destinasjonene våre på ett og samme sted. SAS-kunder kan benytte seg av 24-timers åpent kjøp, så om du ser et godt tilbud, så slå til og bestem deg dagen etter.

Rabattbilletter for barn

Opplev Toronto sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Toronto.

Fly til Toronto og nyt den flerkulturelle kanadiske metropolen

Besøk Toronto og se byens ikoniske silhuett, travle gater og skyhøye bygninger dominert av det 553 meter høye, CN Tower. Toronto ligger like nord for grensen til USA i Ontario, og er kjent for havnen i Ontariosjøen, en av Nord-Amerikas «Store sjøer».

Toronto er et flerkulturelt senter, med nesten halvparten av befolkningen som identifiserer seg som asiatiske, men også hjem til en stor befolkning av karibiske og afrikanske kanadiere. Hvis du er ute etter en pulserende by som har tilgang til alt, bør Toronto være førstevalget ditt.

Listen over ting å gjøre i Toronto er endeløs, og her finner man noe for alle.

Fly til <em>Toronto</em>

Fly med SAS til Toronto Pearson International Airport, så lander du i Canada uthvilt og klar til å utforske byen.

Besøk Toronto Pearson International Airports nettsted.

Toronto er en av Canadas mest populære byer. Toronto, som en livlig, kosmopolitisk by, tilbyr sine besøkende rikelig med historiske strukturer, fantastisk natur og gode shoppingmuligheter.

Vår SAS App vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Vil du se verden? Med SAS og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Våre reisemål

Alltid inkludert i din reise til Toronto

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du reiser på, vil du alltid nyte kundefordelene til SAS. Flygningen til Toronto inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Hvis du vil reise enda mer komfortabelt, kan duoppgradere flybilletten med til neste reiseklasse og ha flere fordeler. Få tilgang tilSAS Lounge,Fast Track, prioritert boarding samt måltider og snacks om bord.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.