Fly til Chicago

Chicago er en amerikansk by som ikke skuffer. Enten du er matinteressert og er ute etter den beste pizzaen i byen, en kulturfanatiker som vil krysse av verdenskjente kunstgallerier fra bucketlisten eller en naturentusiast som vil utforske Lake Michigan og byens dyreliv, er det noe for alle og enhver i denne byen.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Chicago i USA fra/via Oslo, København og Stockholm. Vi tilbyr også fly til Atlanta, Boston, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordeler på flygningen til Chicago

Hvis du vil ha en oversikt over alle destinasjonene på ett og samme sted, kan du gå til vår lavpriskalender. Hvis du bestiller reisen med SAS i god tid i forveien, er det store sjanser for at finner billigere billetter. SAS-kunder får også 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du bestille med en gang og bestemme deg om du skal dra senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Chicago med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Chicago.

Fly til Chicago – «the windy city»

Chicago, også kalt «the windy city», ligger på bredden av Lake Michigan, og tiltrekker seg millioner av besøkende årlig. Byen er kjent over hele verden for sin dristige arkitektur, store skyskrapere og utallige museer.

Når du ikke utforsker Millennium Park eller Navy Pier til fots, kan du besøke den superhøye skyskraperen Willis Tower eller Skydeck Chicago. Er du lysten på kunst og kultur, må du stikke innom Art Institute of Chicago, Field Museum og Alder Planetarium.

Fly til <em>Chicago</em>

Fly med SAS til O’Hare International lufthavn, så lander du i Chicago uthvilt og klar til å starte ferien.

O’Hare International lufthavn

Chicago gir deg alt du kan forvente av en storby: Museer i verdensklasse, de beste shoppingområdene og herlig mat for alle og enhver. Ta en tur ved elven og opplev byen fra vannet. En ekte skjønnhet.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding samt måltider og snacks om bord.

Vil du se verden? Med SAS kan du fly til til mange land rundt om i verden. Våre reisemål

Alltid inkludert i reisen til Chicago

I SAS prøver vi alltid å gi kundene våre en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Chicago inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper.