Fly til Chicago

We are travelers.

SAS flyr til Chicago i USA fra/via Oslo, København og Stockholm (ruteavhengig).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco and Washington D.C.) og Asia (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på flygningen til Chicago – bestill nå

Hvis du vil ha en oversikt over alle destinasjonene på ett og samme sted, kan du gå til vår lavpriskalender. Hvis du bestiller reisen med SAS i god tid i forveien, er det store sjanser for at finner billigere billetter. SAS-kunder får også 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du bestille med en gang og bestemme deg om du skal dra senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Chicago med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Chicago.

fly til Chicago og besøk «the windy city»

Chicago, også kalt «the windy city», ligger på bredden av Lake Michigan, og tiltrekker seg millioner av besøkende årlig. Byen er kjent over hele verden for sin dristige arkitektur, store skyskrapere og utallige museer.

Når du ikke utforsker Millennium Park eller Navy Pier til fots, kan du besøke den superhøye skyskraperen Willis Tower eller Skydeck Chicago. Er du lysten på kunst og kultur, må du stikke innom Art Institute of Chicago, Field Museum og Alder Planetarium.

Chicago

Chicago er en amerikansk by som ikke skuffer. Enten du er matinteressert og er ute etter den beste pizzaen i byen, en kulturfanatiker som vil krysse av verdenskjente kunstgallerier fra bucketlisten eller en naturentusiast som vil utforske Lake Michigan og byens dyreliv, er det noe for alle og enhver i denne byen.

Fly med SAS til O’Hare International Airport, så lander du i Chicago uthvilt og klar til å starte ferien.

O’Hare International Airport

Chicago gir deg alt du kan forvente av en storby: Museer i verdensklasse, de beste shoppingområdene og herlig mat for alle og enhver. Ta en tur ved elven og opplev byen fra vannet. En ekte skjønnhet.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (når dette er tilgjengelig) samt gratis måltider og snacks om bord.

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid inkludert i reisen til Chicago

Hos SAS vil vi at alle kundene våre skal ha en avslappende og komfortabel reise fra A til B. Samme hvilken billettype du reiser på, får du alltid enkelte SAS-fordeler. Flygningen til Zürich Chicago alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei Ja

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer reiser når et EuroBonus-nummer legges til bestillingen på en Scandinavian Airlines-flygning. Les mer om vårt bærekraftarbeid

Hotelltilbud