søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Chicago

FLY TIL CHICAGO

Inkludert i din flybillett når du flyr med oss til Chicago

Fly til Chicago hver dag

Fly til Chicago fra Oslo eller fra/via Stockhholm hver dag hele året. Turen tar helt ned til 10,5 timer. I lavpriskalenderen kan du enkelt få oversikt over når vi har ledige avganger. Chicago har noe å by på året rundt. Så ta en titt og finn de billettene som passer deg best.

Bestill reisen til Chicago nå
 

Reis komfortabelt med SAS Plus

Hos SAS legger vi stor vekt på din komfort når du reiser. Vi vet at reisen starter lenge før du når sluttdestinasjonen. Derfor har vi inkludert en rekke fordeler i billetten din når du flyr med SAS Plus. På den måten kan du slappe av og nyte turen fra starten av.

Fordelene med SAS Plus er blant annet:

  • 2 x 23 kg innsjekket bagasje 
  • 1 x 8 kg håndbagasje 
  • Fast Track (Oslo og Chicago)
  • SAS Lounge

Les mer om fordelene ved å fly SAS Plus

 

Få opptil 90% i barnerabatt på flybilletter

Hos SAS er vi glade for å ønske alle passasjerer velkommen, og hvis du ønsker å la reisegleden smitte over på barna dine, støtter vi deg gjerne i det. Derfor kan du få opptil 90% i rabatt på flybilletter til barn under 2 år når de sitter på fanget til en voksen, og opptil 25% i rabatt på flybilletter til barn mellom 2 og 11 år. Hvis du ønsker at et barn som er under 2 år skal ha sitt eget sete, er prisen den samme som for barn mellom 2 og 11 år.

Mer informasjon om å reise med barn

Bli medlem av EuroBonus og tjen poeng

SAS EuroBonus er en unik klubb for reisende som gir deg mulighet til å oppdage enda mer av verden. Som medlem av EuroBonus kan du tjene poeng når du kjøper alt fra dagligvarer til flybilletter – poeng som du for eksempel kan bruke til å kjøpe nye flybilletter. På den måten kan du spare opp til drømmereisen med SAS EuroBonus.

Bli medlem av EuroBonus

 

Finn billige flybilletter i vår lavpriskalender

I lavpriskalenderen kan du raskt få oversikt over våre billigste flybilletter og ledige avganger. Ettersom vi har 24 timers angrerett, kan du trygt bestille billetter når du finner et godt tilbud. Hvis tidspunktet likevel ikke passer for de du skal reise sammen med, finner dere bare nye billetter.

Finn din avgang i vår lavpriskalender

Mer inspirasjon til din reise

Chicago Lufthavn – Chicago O’Hare International Airport 

Chicago Lufthavn ligger nordøst for Chicago og var i 2014 verdens travleste flyplass. Flyplassen har vunnet den eksklusive tittelen “Beste flyplass i Nord-Amerika” hele ti ganger. Dette er altså en flyplass som er både stor og god.

Kontakt:

Chicago O’Hare International Airport

10000 W O'Hare Ave, Chicago, IL 60666, USA

Tlf.: +1 800-832-6352

Hjemmeside

 

Transport til og fra flyplassen

Når du skal til og fra Chicago Lufthavn, har du flere valgmuligheter. Du kan både ta forskjellige busser, tog og taxi. CTA Blue Line er den billigste måten å reise mellom byen og flyplassen på. Togene kjører 24 timer i døgnet, og med flere avganger i rushtiden enn ellers. Du finner CTA i den nederste etasjen i terminal 2.

Metra tilbyr togforbindelser til hele Chicago-området. Du kan komme deg til jernbanestasjonen med en skyttelbuss som kjører fra flyplassen hvert 5.-7. minutt. Hvis du ikke skal til byen, finnes det dessuten mange forskjellige busser som kjører til ulike reisemål i regionen.

Hvis du er mer bedagelig anlagt og ønsker å ta en taxi fra flyplassen, har du gode muligheter til det. Det stanser taxier foran hver terminal, så det er lett å praie en taxi når du har hentet bagasjen. Taxiene i Chicago kjører på taksameter som måler både tid og strekning.

 

Bilutleie ved Chicago O’Hare Airport

Du finner et stort utvalg av bilutleiefirmaer i Chicago Lufthavn. Hvert firma har sin egen gratis skyttelbuss som kjører fra alle terminaler og til deres kontor 24 timer i døgnet. Vi anbefaler at du leier bil på forhånd når du skal reise. Da får du best pris, og leiebilen din er klar til bruk når du lander.

Bestill leiebil her

Transport i Chicago

Chicago er den tredje største byen i USA, og her finner du et velfungerende og omfattende system med offentlig transport som omfatter både buss og tog.

Chicago Transit Authority (CTA) er den nest største operatøren av offentlig transport i USA og står for både busser og tog i Chicago-området. Billetter til buss og tog kan kjøpes på jernbanestasjoner og enkelte andre steder i byen i Ventra-maskinene, eller direkte i bussene.

Hvis du skal være i byen i flere dager og har tenkt å bruke offentlig transport en del, kan det være lurt å kjøpe flerdagsbilletter. Vær også oppmerksom på at du kan få ekstra rabatt på billettene dine. Du får for eksempel studentrabatt, barnerabatt og seniorrabatt.

Finn mer informasjon om transport i Chicago

 

hicago – the windy city

Chicago er byen bak oppfinnelser som glidelåsen, spraymaling og støvsugeren, det er den tredje største byen i USA, og den byr på mange interessante opplevelser.

Selv om Chicago er en storby med flere millioner innbyggere som blant annet er kjent for sine skyskrapere, er det også en by som er kjent for sin lokale stemning, noe som de mange ulike bydelene sørger for. Her har lokalbefolkningen mulighet til å engasjere seg i ulike aktiviteter, noe som bidrar til den spesielle lokale atmosfæren.

Musikk og Chicago går hånd i hånd. Det er særlig blues som ofte forbindes med Chicago, og byen byr på en imponerende mengde bluesklubber der du kan finne levende musikk alle dager i uken. Dessuten finner du også et bredt utvalg av jazzklubber i den forblåste byen.

Bestill en tur til Chicago nå

Fakta om Chicago

Valuta: US Dollar

Tidsforskjell: -7

Språk: Engelsk

 

Den norske ambassaden: 2720 34th Street N.W, Washington DC 20008, USA

Tlf.: +1 (202) 333-6000

Epost: emb.washington@mfa.no

 

Den amerikanske ambassaden: Morgedalsvegen 36, 0378 Oslo, Norge

Tlf.: +47 21 30 85 40

 

Annet

USA

 

Flere SAS-destinasjoner