søk

FORSLAG

 • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Los Angeles i USA fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (ruteavhengig).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoMiamiNew YorkSan Francisco and Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på flygningen til Los Angeles – bestill nå

Bestiller du reisen til Los Angeles med SAS i god tid, kan du få billigere billetter. Besøk lavpriskalenderen og få en oversikt over alle SAS-destinasjonene på ett sted. Alle SAS-kunder får alltid 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger. Finner du et godt tilbud kan du bestille nå, og legge planene etterpå. 

 • cl--plane-right Flyplass: Los Angeles International Airport (LAX)
 • cl--credit Valuta: Amerikanske dollar
 • cl--clock Tidssone: PST: UTC-8/ PDT: UTC-7
 • cl--globe Offisielt språk: Amerikansk engelsk

Rabattbilletter for barn

Opplev Los Angeles sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Los Angeles.  

Fly til Los Angeles og nyt ferien i California

«Englenes by» tiltrekker seg millioner av besøkende hvert år, og har alltid vært et populært feriested grunnet de herlige strendene, Hollywood-glamouren og det beryktede nattelivet. Los Angeles er en destinasjon som hører hjemme på reisemålslisten, med en rekke fornøyelsesparker, fantastiske museer, kulturelle bygninger og flere ikoniske landemerker.

Når du ikke observerer himmelen i Griffith Observatory eller går opp til Hollywood-skiltet, kan du spasere rundt på Hollywood Walk of Fame eller henge på Santa Monica Pier.  

Listen over ting å gjøre i Los Angeles er endeløs, og her finner man noe for alle.

Santa Monica i Los Angeles
 • Fly til Los Angeles med SAS
 • Flygninger til LA
 • Stranden i Los Angeles
 • Hvorfor Los Angeles?
 • Fly med SAS til Los Angeles International Airport (LAX)
 • Vil du ha mer komfort?
 • Opplev verden med SAS

Alltid inkludert i reisen til Los Angeles

SAS gjør alltid alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du reiser på, vil du alltid nyte kundefordelene til SAS. Flygningen til Los Angeles inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App

Inkludert i din reiseklasse til USA og Asia: SAS GO SAS PLUS SAS BUSINESS
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg 2 x 32 kg
Fast Track* Nei Ja Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke Måltid Treretters måltid À la carte-meny
WiFi** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja

* Hvis tilgjengelig
**Ikke innført enda på flytype SE-REH A330E

Oppdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

Med EuroBonus får du mer av verden. Som medlem av EuroBonus kan du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene på blant annet betaling av din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer alle billetter som er kjøpt med et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå CO2-kompenserer litt over 40 % av utslippene fra flyene våre. Få vite mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Hotell og bilutleie i Los Angeles

Er det noe du vil ordne i siste liten? Hos SAS kan du bestille leiebil – noe som gjør det lett å få transport fra flyplassen. Du kan også bestille et hotell du selv velger, så er du klar for turen.

Andre populære SAS-destinasjoner

Les mer om Los Angeles og la deg inspirere