søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Los Angeles

FLY TIL LOS ANGELES

I januar 2020 åpner SAS en daglig helårsrute til Los Angeles fra/via København. Vi har i noen år fløyet fra/via Stockholm til Los Angeles, men velger nå å flytte ruten til Kastrup. 

Inkludert i din flybillett til Los Angeles

 

Stockholm – Los Angeles, 7 dager i uken

SAS har 7 avganger i uken til Los Angeles International Airport som ligger ca. 2,5 mil sørvest for byens sentrum.

 

Fly til Los Angeles med SAS hver dag hele året

Fly SAS til Los Angeles hver dag året rundt fra Oslo, Bergen eller andre norske flyplasser med 1–2 mellomlandinger. Våre mange daglige flygninger gjør det enkelt å finne en avgang som passer inn i planene dine. I lavpriskalenderen får du lett oversikt over priser og avganger.

Finn din reise nå

 

 

Barnerabatt på flybilletter

Vis barna dine verden med vår barnerabatt. Barn under 2 år får opptil 90% i barnerabatt på flybilletter hvis de sitter på fanget under flyturen. Barn mellom 2 og 11 år får opptil 25% rabatt. Hvis du ønsker å få sete til barn under 2 år, er prisen den samme som for barn mellom 2 og 11 år.

Mer om å reise med barn

Kom godt av sted med EuroBonus 

Som medlem av EuroBonus kan du starte reisen med å slappe av i vår lounge på flyplassen. Her finner du både aviser, mat og drikke, så du har god mulighet til å lade opp og nyte turen allerede før du går om bord.

I tillegg har du som EuroBonus-medlem mulighet til å opptjene poeng, blant annet når du kjøper flybilletter, som du kan bruke til å betale for nye flybilletter, leie av bil og mye annet.

Les mer og bli medlem av EuroBonus

 

SAS PLUS-BILLETT FOR MER KOMFORT

Hvis du flyr langt kan det være fint med litt ekstra komfort. Velger du en SAS Plus-billett får du ekstra benplass og bredere sete. I tillegg får du tilgang til Fast Track, som er den raskeste veien gjennom sikkerhetskontrollen, og til SAS Lounge i Oslo og København hvor du finner rask internettforbindelse, mat og drikke.

 

FINN BILLIGE FLYBILLETTER TIL LOS ANGELES

Når du er fleksibel eller bestiller billetter i god tid, har du de beste forutsetninger for å finne de billigste flybillettene i vår lavpriskalender. Når du kommer over et godt tilbud, er det bare å slå til. Vi har 24 timers full angrerett, så hvis datoen likevel ikke passer, kan du avbestille og finne en avgang som passer bedre.

Se vår lavpriskalender

Iinspirasjon til din reise

Los Angeles lufthavn 

Los Angeles lufthavn er en av de travleste flyplassene i verden, og du må forvente å bruke ekstra tid på å finne fram på den store flyplassen. Mer enn 70 000 000 passasjerer passerer lufthavnen hvert år. Du finner alt du trenger av spisesteder og butikker på flyplassen, så selv om du er ute i god tid, vil du ikke kjede deg.

 

Transport til og fra Los Angeles lufthavn

Los Angeles lufthavn ligger relativt langt fra sentrum av byen. Heldigvis er det gode transportmuligheter mellom byen og flyplassen. Uansett hvor i byen sluttdestinasjonen din er, kan du finne en buss som stopper der. Bussystemet kan være litt vanskelig å finne fram i, så spør deg frem hvis du er i tvil. Hvis du heller vil kjøre med metro, kan du ta en gratis shuttlebuss fra flyplassen, som kjører deg til metrostasjonen. Og du kan naturligvis også ta en taxi fra flyplassen til byen. Det er dyrere enn offentlig transport, men fortsatt billigere enn i mange europeiske storbyer.

Bilutleie på Los Angeles lufthavn

Der er selvfølgelig også mulig å leie en bil på Los Angeles lufthavn. Bilutleiefirmaene ligger ikke på selve flyplassen, men du kan bli hentet av en shuttlebuss som kjører deg til stedet der du kan hente bilen.

Vi anbefaler at du bestiller leiebil på forhånd, slik at den er klar når du kommer. Da er du sikker på at du har en bil til rådighet uansett når på døgnet du lander.

Finn leiebil

Viktige råd i forkant av din USA-reise

I forkant av din reise til USA er det noen ting du må huske på, som for eksempel adresse den første natten og at du må ha innreisetillatelse, en såkalt ESTA.

I vår USA-guide tipser vi deg om ting du bør tenke på

 

Transport i Los Angeles

Det offentlige transportsystemet i Los Angeles fungerer svært godt. De seks metrolinjene tar deg rundt i byen og omegnen av Los Angeles, godt supplert av de mange busslinjene. Det er dessuten relativt billig å ta metro og buss i Los Angeles, og det finnes både dagsbilletter og ukebilletter. Det kan være den billigste løsningen hvis du tenker å bruke offentlig transport mye. I tillegg gis det rabatt til studenter, eldre, barn og funksjonshemmede.

Les mer om offentlig transport i Los Angeles

 

Los Angeles – drømmenes by

Hollywood, Beverly Hills og Venice Beach er blant de tingene de fleste besøker når de reiser til Los Angeles. Los Angeles har en spansk/meksikansk fortid, og opprinnelsen til denne byen skriver seg tilbake til 1781, da landsbyen “El Pueblo de Nuestra Señora la Reina de los Angeles del Río de Porciúncula” ble grunnlagt.

Los Angeles er blant annet kjent for sin massive innflytelse på musikk- og filmindustrien, og kjælenavnet ”Drømmenes by” spiller på de mange håpefulle musikere og skuespillere som drømmer om å få sitt store gjennombrudd i Hollywood.

En by på størrelse med Los Angeles er naturligvis ikke bare glitter og glamour, og det er mange interessante bydeler å besøke utover de mest kjente. I tillegg finnes det også et vell av gode spisesteder og hyggelige kaféer som byr på alt hva hjertet kan begjære.

Bestill drømmereisen nå

Fakta Los Angeles

Valuta: US Dollar

Tidsforskjell: -9

Språk: Engelsk  

Annet

USA

 

Kjøp reiseforsikring

 

Flere SAS-destinasjoner