Fly til Los Angeles

Glitrende lys, berømte ansikter og råflotte forsteder utgjør den glamorøse byen Los Angeles, og ingen reise til California er komplett uten et besøk innom denne byen. Gjør deg klar til å henge med de rike og berømte, nyte strandhuslivet og la deg oppsluke av TV- og filmverdenen.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Los Angeles i USA fra/via Oslo, København og Stockholm. Vi tilbyr også fly til Atlanta, Boston, Chicago, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordeler på flygningen til Los Angeles

Bestiller du reisen til Los Angeles med SAS i god tid, kan du få billigere billetter. Besøk lavpriskalenderen og få en oversikt over alle SAS-destinasjonene på ett sted. Alle SAS-kunder får alltid 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger. Finner du et godt tilbud kan du bestille nå, og legge planene etterpå.

Rabattbilletter for barn

Opplev Los Angeles sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Los Angeles.

Fly til Los Angeles og nyt ferien i California

«Englenes by» tiltrekker seg millioner av besøkende hvert år, og har alltid vært et populært feriested grunnet de herlige strendene, Hollywood-glamouren og det beryktede nattelivet. Los Angeles er en destinasjon som hører hjemme på reisemålslisten, med en rekke fornøyelsesparker, fantastiske museer, kulturelle bygninger og flere ikoniske landemerker.

Når du ikke observerer himmelen i Griffith Observatory eller går opp til Hollywood-skiltet, kan du spasere rundt på Hollywood Walk of Fame eller henge på Santa Monica Pier.

Listen over ting å gjøre i Los Angeles er endeløs, og her finner man noe for alle.

Fly til <em>Los Angeles</em>

Fly med SAS til Los Angeles International Airport, så lander du avslappet og klar til å starte ferien.

Los Angeles International Airport

Som den nest største byen i USA er Los Angeles en metropolis med massevis å gjøre og se. Du finner nydelige plasser ved stranden i Santa Monica og Venice. Vi anbefaler at du leier bil for å få mest mulig ut av reisen din til Los Angeles.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding samt måltider og snacks om bord.

Vil du se verden? Med SAS og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Våre reisemål

Alltid inkludert i reisen til Los Angeles

SAS gjør alltid alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du reiser på, vil du alltid nyte kundefordelene til SAS. Flygningen til Los Angeles inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.