søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Washington i USA fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (ruteavhengig).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew York and San Francisco) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på flygningen til Washington – bestill nå

Bestill ferien din med SAS god tid i forveien, så vil du sannsynligvis finne billigere flypriser. Åpne lavpriskalenderen for å få en oversikt over alle våre destinasjoner på ett og samme sted. Alle SAS-kunder får 24 timers åpent kjøp på alle bestillinger, så om du ser et godt tilbud på nettet, slå til og bestem deg senere om du skal reise. 

  • cl--plane-right Flyplass: Dulles International Airport (IAD)
  • cl--credit Valuta: Amerikanske dollar
  • cl--clock Tidssone: EST: UTC-5/ EDT: UTC-4
  • cl--globe Offisielt språk: Amerikansk engelsk

Rabattbilletter for barn

Opplev Washington med de små. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Washington.  

fly til Washington og opplev hovedstaden 

Washington D.C. tiltrekker seg millioner av besøkende hvert år, og er kjent verden over for sine nyklassiske bygninger, minnestatuer og imponerende museer.

Når du ikke besøker det legendariske hjemmet til den amerikanske lovgivningsmakten eller viser din respekt ved Lincoln Memorial og Washington Monument, kan du avlegge Smithsonian og Det hvite hus et besøk.  

Listen over ting å gjøre i Washington er endeløs, og her finner man noe for alle.

Utforsk Washington
  • Hvorfor Washington?
  • Fly med SAS til Dulles International Airport (IAD)
  • Gjør reisen enklere med SAS-appen
  • Opplev verden med SAS

Alltid inkludert i reisen til Washington

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Washington inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Vil du nyte enda mer komfort når du reiser? Du må gjerne oppgradere billetten til neste reiseklasse. Dette gir ekstra fordeler som tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding og gratis Wi-Fi (hvis tilgjengelig). 

Inkludert i din reiseklasse til USA og Asia: SAS GO SAS PLUS SAS BUSINESS
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg 2 x 32 kg
Fast Track* Nei Ja Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke Måltid Treretters måltid À la carte-meny
WiFi** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja

* Hvis tilgjengelig
**Ikke innført enda på flytype SE-REH A330E

Oppdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Bli medlem av EuroBonus for å opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poeng på blant annet betaling av din neste reise, oppgradering eller bilutleie. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter som er kjøpt med et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå CO2-kompenserer litt over 40 % av utslippene fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Hotell og bilutleie i Washington

Er det noe du vil ordne i siste liten? Her på SAS kan du bestille leiebil – noe som gjør det lett å få transport fra flyplassen. Du kan også bestille et hotell du selv velger, så er du klar for turen. 

Andre populære SAS-destinasjoner

Les mer om Washington og la deg inspirere