Fly til Washington

Washington D.C. er ikke bare en hovedstad, byen er også kjent som en kulinarisk hovedstad, og huser flotte gastronomiske nytelser og noen av de beste restaurantene i USA. I tillegg til maten er dette en by som er full av monumenter og minnesmerker, fargerike nabolag og storslått arkitektur, så enten det er din første eller tiende gang i hovedstaden, blir du ikke skuffet.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Washington i USA fra/via Oslo, København og Stockholm. Vi tilbyr også fly til Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York og San Francisco.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordeler på flygningen til Washington

Bestill ferien din med SAS god tid i forveien, så vil du sannsynligvis finne billigere flypriser. Åpne lavpriskalenderen for å få en oversikt over alle våre destinasjoner på ett og samme sted. Alle SAS-kunder får 24 timers åpent kjøp på alle bestillinger, så om du ser et godt tilbud på nettet, slå til og bestem deg senere om du skal reise.

Rabattbilletter for barn

Opplev Washington med de små. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Washington.

Fly til Washington og opplev hovedstaden

Washington D.C. tiltrekker seg millioner av besøkende hvert år, og er kjent verden over for sine nyklassiske bygninger, minnestatuer og imponerende museer.

Når du ikke besøker det legendariske hjemmet til den amerikanske lovgivningsmakten eller viser din respekt ved Lincoln Memorial og Washington Monument, kan du avlegge Smithsonian og Det hvite hus et besøk.

Listen over ting å gjøre i Washington er endeløs, og her finner man noe for alle.

Fly til <em>Washington</em>

Fly med SAS til Dulles International Airport, så lander du avslappet, uthvilt og klar til å starte ferien.

Dulles International Airport

Det er mye å se og gjøre i Washington D.C. Besøker du byen på våren, kan du ikke gå glipp av kirsebærblomstene som gir Washington i en nydelig rosafarge. Washington er en fin by å besøke hele året rundt på grunn av de endeløse shoppingmulighetene og de mange restaurantene som serverer nydelig mat. Washington D.C. er verdt et besøk for enhver reisende.

Vår SAS App vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Vil du se verden? Med SAS og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Våre reisemål

Alltid inkludert i reisen til Washington

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Washington inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Vil du nyte enda mer komfort når du reiser? Du må gjerne oppgradere billetten til neste reiseklasse. Dette gir ekstra fordeler som tilgang til Fast Track, SAS Lounge og prioritert boarding.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.