Fly til Washington

We are travelers.

SAS flyr til Washington i USA fra/via Oslo, København og Stockholm (ruteavhengig).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York and San Francisco) og Asia (Tokyo, Shanghai, Beijing og Singapore).

SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på flygningen til Washington – bestill nå

Bestill ferien din med SAS god tid i forveien, så vil du sannsynligvis finne billigere flypriser. Åpne lavpriskalenderen for å få en oversikt over alle våre destinasjoner på ett og samme sted. Alle SAS-kunder får 24 timers åpent kjøp på alle bestillinger, så om du ser et godt tilbud på nettet, slå til og bestem deg senere om du skal reise.

Rabattbilletter for barn

Opplev Washington med de små. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Washington.

fly til Washington og opplev hovedstaden

Washington D.C. tiltrekker seg millioner av besøkende hvert år, og er kjent verden over for sine nyklassiske bygninger, minnestatuer og imponerende museer.

Når du ikke besøker det legendariske hjemmet til den amerikanske lovgivningsmakten eller viser din respekt ved Lincoln Memorial og Washington Monument, kan du avlegge Smithsonian og Det hvite hus et besøk.

Listen over ting å gjøre i Washington er endeløs, og her finner man noe for alle.

Washington

Washington D.C. er ikke bare en hovedstad, byen er også kjent som en kulinarisk hovedstad, og huser flotte gastronomiske nytelser og noen av de beste restaurantene i USA. I tillegg til maten er dette en by som er full av monumenter og minnesmerker, fargerike nabolag og storslått arkitektur, så enten det er din første eller tiende gang i hovedstaden, blir du ikke skuffet.

Fly med SAS til Dulles International Airport, så lander du avslappet, uthvilt og klar til å starte ferien.

Dulles International Airport

Det er mye å se og gjøre i Washington D.C. Besøker du byen på våren, kan du ikke gå glipp av kirsebærblomstene som gir Washington i en nydelig rosafarge. Washington er en fin by å besøke hele året rundt på grunn av de endeløse shoppingmulighetene og de mange restaurantene som serverer nydelig mat. Washington D.C. er verdt et besøk for enhver reisende.

Vår SAS App vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid inkludert i reisen til Washington

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Washington inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Vil du nyte enda mer komfort når du reiser? Du må gjerne oppgradere billetten til neste reiseklasse. Dette gir ekstra fordeler som tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding og gratis Wi-Fi (hvis tilgjengelig).

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei Ja

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer reiser når et EuroBonus-nummer legges til bestillingen på en Scandinavian Airlines-flygning. Les mer om vårt bærekraftarbeid

Hotelltilbud