Fly til Atlanta

Med det mangfoldige tilbudet er det alltid noe spennende å utforske i Atlanta. Hvorfor ikke besøke Piemonte Park og se på de ulike vekstene, utforske det varierte mattilbudet i byen, eller spasere gjennom Kings’ Historic District?

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Atlanta i USA fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordeler på din flygning til Atlanta

Bestill billetten din på SAS i god tid i forveien, så finner du sannsynligvis en billigere billett. Besøk lavpriskalenderen om du vil se en totaloversikt over alle SAS-destinasjoner.

Som SAS-kunde har du alltid 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger. Finner du et godt tilbud, må du ikke nøle med å bestille – du kan alltids utføre endringer senere hvis datoen eller tidspunktet ikke passer.

Rabattbilletter for barn

Opplev Atlanta sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Atlanta.

Fly til Atlanta og bli bedre kjent med byens popkultur og historie

Den livlige hovedstaden i Georgia, Atlanta, huser flere museer i verdensklasse, stadioner og en variert musikkultur. Byen er kjent for sin sjarm, og byr på en kombinasjon av historiske landemerker, kulturelle knutepunkter og blomstrende grøntområder.

Du kan for eksempel ta en spasertur gjennom de historiske nabolagene, nyte den lokale maten på sjarmerende spisesteder, eller fordype deg i Atlantas lange, musikalske historie. Uansett hva du interesserer deg for, vil du alltids finne noe du liker i Atlantas mangfoldige tilbud av aktiviteter og severdigheter.

Fly til Atlanta

Fly med SAS til Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport, så lander du avslappet, uthvilt og klar til å starte ferien.

Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport

Vår SAS App vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Vil du se verden? Med SAS og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Våre reisemål

Alltid inkludert i reisen til Atlanta

SAS gjør alltid alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Du kan nyte godt av enkelte SAS-fordeler, samme hvilken billettype du har. Alltid inkludert i flybilletten til Atlanta er enkel innsjekking via Internett, gratis kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Oppgrader reiseklassen din for enda mer komfort. Dette gir deg tilgang til Fast Track gjennom sikkerhetskontrollen,SAS Lounge på flyplassen og inkluderte måltider og snacks om bord.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.