søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til San Francisco i USA fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (ruteavhengig).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew York og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på flygningen til San Francisco – bestill nå

Bestill ferien din med SAS god tid i forveien, så vil du sannsynligvis finne billigere flypriser. SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du ta det og bestemme deg senere. Hvis du vil ha en oversikt over alle destinasjonene på ett og samme sted, kan du gå til vår lavpriskalender

  • cl--plane-right Flyplass: San Francisco International Airport (SFO)
  • cl--credit Valuta: Amerikanske dollar
  • cl--clock Tidssone: PST: UTC-8/ PDT: UTC-7
  • cl--globe Offisielt språk: Amerikansk engelsk

Rabattbilletter for barn

Opplev San Francisco og California med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til USA. 

fly til San Francisco og nyt en ikonisk California-ferie 

San Francisco er en av de beste byene i verden, kjent for sine storslåtte viktorianske hus, et mangfoldig kjøkken som strekker seg fra retter med Michelin-stjerner til foodtruck-spesialiteter og den ikoniske Golden Gate Bridge. 

Når du ikke besøker den velkjente fengselsøya Alcatraz og går i fotsporene til de innsatte eller sykler rundt i Golden Gate Park, tar du bilder foran den røde art deco-broen eller sjekker ut krabbeutsalg på Fisherman’s Wharf. 

Listen over ting å gjøre i San Francisco er endeløs, og her finner man noe for alle.

Fly til San Francisco med SAS
  • Golden Gate Bridge i San Francisco
  • Trikkevogn i San Francisco
  • Utforsk San Francisco

Alltid inkludert på reisen til San Francisco

Hos SAS er det målet vårt å sørge for at kundene våre får en avslappende og komfortabel reise fra A til B. Samme hvilken billettype du reiser på, får du alltid enkelte SAS-fordeler. Flygningen til San Francisco inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App. Ønsker du enda flere fordeler, kan du bare oppgradere SAS-billetten. 

Inkludert i din reiseklasse til USA og Asia: SAS GO SAS PLUS SAS BUSINESS
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg 2 x 32 kg
Fast Track* Nei Ja Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke Måltid Treretters måltid À la carte-meny
WiFi** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja

* Hvis tilgjengelig
**Ikke innført enda på flytype SE-REH A330E

Oppdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Hvis du er medlem av EuroBonus, vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partner-flyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poeng på blant annet betaling av din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer alle billetter som er kjøpt med et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå CO2-kompenserer litt over 40 % av utslippene fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Hotell og bilutleie i San Francisco

Spar litt tid og bestill både hotell og leiebil her på SAS. Vi gir deg tilgang til flotte hoteller og utleietjenester for å gjøre reisen til San Francisco så enkel og hyggelig som mulig. 

Andre populære SAS-destinasjoner

Les mer om San Francisco og la deg inspirere