søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
San Francisco

Fly til San Francisco

Nå kan du fly direkte fra Oslo, via København, til San Francisco med SAS. Nå det enkelt å komme seg til Californias vakreste by.

San Francisco - byen med en av de mest berømte broene i verden; Golden Gate. I den vennlige og populære byen kan du ta en tur på en av de velkjente og kjære trikkene. Trikkevogn ved Union Square, San Francisco (bilde fra Visit California, Andreas Hub), og oppsøke steder du kjenner igjen fra film og TV. Å fly med SAS til San Francisco gir deg også gode forbindelser videre med vår partner United.

San Francisco – en liten storby

San Francisco er den fjerde største i California, men i utstrekning er den ikke så stor. Byen sprer seg over en rekke åser - det er over 40 innen bygrensen, og de ulike bydelene har vært sitt særpreg. Chinatown er en av de best kjente, og sies også å være et av de største kinesiske samfunn utenfor Asia. Fisherman's Wharf, det gamle havneområdet, har i dag et yrende liv, med en rekke restauranter, et gammelt marinefartøy som museum, det berømte akvariumet, og Pier 39 med butikker og underholdning.

 

EKSKLUSIVE FORDELER OG GODE TILBUD

Med EuroBonus er du garantert en rekke fordeler på flyreisen din, så meld deg på EuroBonus gratis allerede i dag.

Du tjener poeng hver gang du reiser med SAS. Du kan også tjene poeng ved bl.a. hotellbestilling, billeie, bensin, drosje og shopping, som du kan løse inn for å få mange forskjellige fordeler og rabatter.

EuroBonus gir deg en mer komfortabel, fordelaktig og enkel reise – så bruk kortet allerede fra i dag og tjen poeng.

Les om alle fordelene ved EuroBonus

Inspirasjon til din reise

Fly til San Francisco med SAS og opplev mangfoldet og kulturen

San Francisco er en by med stort mangfold, både når det kommer til mennesker og kulturelle attraksjoner. Byen går for å være en av de mest liberale i USA, og i tillegg til ChinatownSe Chinatown i San Francisco når du flyr dit med SAS (bilde fra VisitCalifornia, Andreas Hub) og Presidio (byens "andre" kinesiske del), kan du besøke bydelen North Beach, som har tydelig italienske aner, med iskrembarer og jazzklubber, Fillmore, også kjent som Japantown, hvor du kan sippe til en kopp java, eller Castro/Upper Market - bedre kjent som "verdens homsehovedstad" med små unike butikker. Bydelen SOMA (South of Market / Yerba Buena) byr på over fem kvadratkilometer med fasjonable restauranter, hippe nattklubber, kunstgallerier og museumer. Russian Hill er bydelen hvor du finner den berømte, svingete Lombard Street, hvor mang en biljaktscene har blitt filmet. I byens eldste bydel, Mission District, finner du i dag de nyeste, kuleste restaurantene og galleriene. De berømte viktorianske husene (kjent som "The painted ladies") ligger i ved Alamo Square Park i Haight-Ashbury - et klassisk fotomotiv! Er du i humør for litt vietnamesisk, kan du ta turen til Hayes Valley, hvor et lite område blir kalt Little Saigon" på folkemunne. I samme bydel ligger også en av byens eldste handelsområder; Polk Street.

Fly til San Francisco med SAS

Når du flyr til San Francisco med SAS, nyter du godt av de mange fordelene som er inkludert i prisen: du sjekker inn via internett, forhåndsvelger sete uten ekstra kostnader.

Fly til San Francisco med SAS, og la reisen bli en del av opplevelsen!

Annet

USA

Flere SAS-destinasjoner