Fly til San Francisco

We are travelers.

SAS flyr til San Francisco i USA fra/via Oslo, København og Stockholm (ruteavhengig).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York og Washington D.C.) og Asia (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på flygningen til San Francisco – bestill nå

Bestill ferien din med SAS god tid i forveien, så vil du sannsynligvis finne billigere flypriser. SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du ta det og bestemme deg senere. Hvis du vil ha en oversikt over alle destinasjonene på ett og samme sted, kan du gå til vår lavpriskalender.

Rabattbilletter for barn

Opplev San Francisco og California med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til USA.

fly til San Francisco og nyt en ikonisk California-ferie

San Francisco er en av de beste byene i verden, kjent for sine storslåtte viktorianske hus, et mangfoldig kjøkken som strekker seg fra retter med Michelin-stjerner til foodtruck-spesialiteter og den ikoniske Golden Gate Bridge.

Når du ikke besøker den velkjente fengselsøya Alcatraz og går i fotsporene til de innsatte eller sykler rundt i Golden Gate Park, tar du bilder foran den røde art deco-broen eller sjekker ut krabbeutsalg på Fisherman’s Wharf.

Listen over ting å gjøre i San Francisco er endeløs, og her finner man noe for alle.

San Francisco

I San Francisco finner du litt av alt. Enten du er der for første gang eller har vært der før, er det noe nytt å oppdage hver gang du besøker Golden Gate-byen. Spis sjømat på Fisherman’s Wharf, ta den ikoniske trikken rundt omkring i byen og la deg imponere av den fantastiske Golden Gate Bridge.

Fly med SAS til San Francisco International Airport og land i USA uthvilt og klar for ditt amerikanske eventyr.

San Francisco International Airport

Du finner noe for alle og enhver i denne postkort-byen. Det er en vakker by med utmerkede restauranter, et livlig kunstmiljø, flere handlegater og fantastisk arkitektur – et sted du bare må besøke.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (når dette er tilgjengelig) samt gratis måltider og snacks om bord.

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid inkludert på reisen til San Francisco

Hos SAS er det målet vårt å sørge for at kundene våre får en avslappende og komfortabel reise fra A til B. Samme hvilken billettype du reiser på, får du alltid enkelte SAS-fordeler. Flygningen til San Francisco inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App. Ønsker du enda flere fordeler, kan du bare oppgradere SAS-billetten.

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei Ja

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer reiser når et EuroBonus-nummer legges til bestillingen på en Scandinavian Airlines-flygning. Les mer om vårt bærekraftarbeid

Hotelltilbud