Fly til San Francisco

I San Francisco finner du litt av alt. Enten du er der for første gang eller har vært der før, er det noe nytt å oppdage hver gang du besøker Golden Gate-byen. Spis sjømat på Fisherman’s Wharf, ta den ikoniske trikken rundt omkring i byen og la deg imponere av den fantastiske Golden Gate Bridge.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til San Francisco i USA fra/via Oslo, København og Stockholm. Vi tilbyr også flyreiser til Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York og Washington D.C.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordeler på flygningen til San Francisco

Bestill ferien din med SAS god tid i forveien, så vil du sannsynligvis finne billigere flypriser. SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du ta det og bestemme deg senere. Hvis du vil ha en oversikt over alle destinasjonene på ett og samme sted, kan du gå til vår lavpriskalender.

Rabattbilletter for barn

Opplev San Francisco og California med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til USA.

Fly til San Francisco og nyt en ikonisk California-ferie

San Francisco er en av de beste byene i verden, kjent for sine storslåtte viktorianske hus, et mangfoldig kjøkken som strekker seg fra retter med Michelin-stjerner til foodtruck-spesialiteter og den ikoniske Golden Gate Bridge.

Når du ikke besøker den velkjente fengselsøya Alcatraz og går i fotsporene til de innsatte eller sykler rundt i Golden Gate Park, tar du bilder foran den røde art deco-broen eller sjekker ut krabbeutsalg på Fisherman’s Wharf.

Listen over ting å gjøre i San Francisco er endeløs, og her finner man noe for alle.

Fly til <em>San Francisco</em>

Fly med SAS til San Francisco International Airport og land i USA uthvilt og klar for ditt amerikanske eventyr.

San Francisco International Airport

Du finner noe for alle og enhver i denne postkort-byen. Det er en vakker by med utmerkede restauranter, et livlig kunstmiljø, flere handlegater og fantastisk arkitektur – et sted du bare må besøke.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding samt måltider og snacks om bord.

Vil du se verden? Med SAS og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Våre reisemål

Alltid inkludert på reisen til San Francisco

Hos SAS er det målet vårt å sørge for at kundene våre får en avslappende og komfortabel reise fra A til B. Samme hvilken billettype du reiser på, får du alltid enkelte SAS-fordeler. Flygningen til San Francisco inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App. Ønsker du enda flere fordeler, kan du bare oppgradere SAS-billetten.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.