søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Shanghai

Fly til Shanghai

Inkludert i din flybillett når du flyr med SAS til Shanghai

Fly til Shanghai non-stop med SAS fra København. Både før, under og etter din reise, har vi tenkt på alt:

 

Fly til Shanghai hver dag

Hos SAS tilbyr vi flyavganger til Shanghai fra forskjellige norske flyplasser hver dag året rundt. Turen varer ned til knapt 13 timer med en mellomlanding. Ta en titt i lavpriskalenderen vår, og finn den avgangen som passer best inn i din kalender. Husk at vi har 24 timers fri avbestilling. Hvis du bestiller en billett som likevel ikke passer, kan du derfor fritt endre den innen 24 timer.

Finn din avgang til Shanghai her

 

Opplev fordelene med SAS Plus

Der er mange fordeler med å fly SAS Plus til Shanghai. I tillegg til god service og komfort har du blant annet følgende fordeler når du velger SAS Plus: Gratis setevalg fra 22 timer før avgang, håndbagasje på opptil 8 kg og 2 x 23 kg innsjekket bagasje inkludert i billettprisen samt mat og drikke om bord.

Les mer om SAS Plus
 

SAS gir deg opptil 90% i barnerabatt på flybilletter

Gi utfartstrangen din videre til neste generasjon ved å vise barna dine verden. Når du flyr SAS med barn, får du opptil 90% i barnerabatt til barn som er under 2 år på hjemreisetidspunktet, og opptil 25% i rabatt på flybilletter til barn mellom 2 og 11 år. Merk at barn under 2 år i utgangspunktet skal sitte på fanget til en voksen. Hvis du vil ha sete til et barn som ennå ikke har fylt 2 år, er prisen den samme som for de større barna.

Mer om å reise med barn

Flere daglige flyavganger til Shanghai

Vi har mange daglige avganger til Shanghai, slik at du lett kan planlegge reisen med dine planer i Kinas største by. Vi tar deg med til Shanghai Pudong internasjonale lufthavn, som ligger 30 km unna bysentrum.

 

Finn billige flybilletter til Shanghai 

I vår lavpriskalender har vi gjort det enkelt for deg å finne de billigste flybillettene til Shanghai. Klikk litt rundt, og finn det beste tilbudet. Det er en fordel å være ute i god tid og være fleksibel på datoene, siden det gir deg mulighet til å finne det beste tilbudet.

Se vår lavpriskalender

Opplev mer som medlem av EuroBonus

EuroBonus er vårt medlemsprogram som gir deg mulighet til å opptjene poeng, både når du reiser og når du er hjemme. Når du har opptjent en viss mengde poeng, kan du bruke dem til å oppleve verden ved å kjøpe flybilletter, hotellopphold eller billeie med dem. Jo mer du reiser, jo flere fordeler får du som EuroBonus-medlem.

Bli medlem av EuroBonus

Shanghai lufthavn – Pudong International Airport

Shanghai lufthavn er den nest travleste flyplassen i Kina. Bare i 2016 passerte det mer enn 66 000 000 passasjerer gjennom flyplassen. Flyplassen er blitt fortløpende utbygd, og på grunn av den store tilstrømmingen av passasjerer, er det planer om å bygge ut flyplassen enda mer, slik at den får en passasjerkapasitet på 80 000 000 passasjerer årlig.

 

Kontakt:

S1 Yingbin Expy

Pudong Xinqu

Shanghai Shi

Kina

Tlf.: +86(21)96990

Hjemmeside

 

Transport til og fra Shanghai lufthavn

Transportnettet rundt Shanghai lufthavn er godt utbygd, og valgmulighetene er mange når du skal til og fra flyplassen. Det er blant annet metro, lokale og regionale busser og taxier. I tillegg har du muligheten til å reise med et maglev-tog, som er verdens raskeste, fra flyplassen og inn til byen. Toget, som er drevet av elektromagnetisme, svever et par centimeter over skinnene. Det finnes kun tre steder i verden, og det i Shanghai er det raskeste.

 

Leiebil på Shanghai lufthavn 

Du har naturligvis også muligheten til å reise til og fra flyplassen i en leiebil. Vi anbefaler at du bestiller leiebilen i god tid. På den måten får du den beste prisen, i tillegg til at du også er sikker på at den er klar, og at bilutleiefirmaet holder åpent, selv hvis du lander utenom alminnelig åpningstid.

Bestill leiebil

Artikler fra Scandinavian Traveler

Transport i Shanghai

Offentlig transport i Shanghai er velfungerende og finmasket, og du kan enkelt komme rundt til alle destinasjoner i byen med blant annet metro og elvebuss. Vær oppmerksom på at offentlig transport godt kan blir mer full enn vi er vant til i Norge. Se det som en kulturell opplevelse, og ta en av byens billige taxier hvis du trenger litt mer plass.

Metroen i Shanghai består av 14 linjer som kjører raskt og effektivt rundt i hele byen. Billetter kan kjøpes i automatene og i billettkontorer på metrostasjonene, og prisen avhenger av billettype samt av hvor langt du skal.

Shanghai er delt av Huangpu-elven, og de tre øyene Chongming, Changxing og Hengsha, som hører til byen, ligger i Yangtze-elven. I Shanghai finner du derfor et velfungerende nett av elvebusser med hele 19 linjer. Mange fotgjengere og syklister foretrekker denne seilende bussen, ikke minst på grunn av den fine utsikten over byen og de lave prisene.

 

Opplev magien i Shanghai

Som den største byen i Kina, og en av de største byene i verden, byr Shanghai på et vell av fantastiske opplevelser. Det er en moderne by i et gammelt land, og du får det beste fra alle verdener når turen går til Shanghai. Shanghai inneholder den perfekte blandingen av gammelt, nytt og futuristisk, og uansett hva du ønsker, finner du det i Shanghai.

Gå en tur i en flott park omgitt av magisk stillhet, finn skjulte skatter i byens gamle kvarterer, oppdag de tallrike galleriene og de hippe kafeene og fornem det hektiske og effektive arbeidslivet som utspiller seg i byens skyskrapere. Spar opp energi til å gå ut om kvelden og nyt tradisjonell kinesisk mat og den spesielle stemningen som legger seg over byen når mørket faller på.

Bestill en magisk miniferie til Shanghai

Fakta om Shanghai

Valuta: Kinesiske yuan (CNY)

Tidsforskjell: +7

Språk: Mandarin

 

Den kinesiske ambassade:

Tuengen Allé 2B

0374 Oslo

Tlf.: 22492052

Hjemmeside

 

Det norske konsulatet i Shanghai:

Room 1701

Bund Center

222 East Yan’an Road Huangpu District

Shanghai

Tlf.: +86 21 6039 7500

Hjemmeside

 

Annet

Fly til Kina

Kjøp reiseforsikring

 

Flere SAS-destinasjoner