LAND

SPRÅK

MIN FLYPLASS

  T/R FRA
  Shanghai

  Fly til Shanghai

  Det tar omtrent et halv døgn å fly til et av verdens største havneby Shanghai fra Oslo, og under hele reisen kan du forvente god service, for vi kommer til å servere både kaffe og te om bord, og du kan dessuten lese digitale aviser – helt uten ekstra kostnader.

  Du får alt inkludert i din flybillett når du flyr med oss. Både før, under og etter din reise, har vi tenkt på alt:

  • 1 st. à 23 kg bagasje inkludert i flybilletten (SAS Go)
  • Online sjekk inn 
  • Valg av sete 22 timer innen avgang
  • Kaffe, te, og aviser i appen
  • Opptil 90 % barnerabatt

  Finn din flyavgang og pris med det samme eller last ned vår app – med appen kan du finne et fly til Shanghai raskt og direkte på mobilen.

  Shanghai er en moderne storby med gammel sjel og er en av Kinas mest befolkede byer, med en befolkning på over 18 millioner. I dag er Shanghai en pulserende metropol med høy puls og rivende utvikling, men samtidig med en stolt historie. Opplev storbyen selv – bestill fly til Shanghai i dag på sas.no!
   

  Fly til Shanghai non-stop med SAS fra København

  Flyr du til Shanghai med SAS, kan du nyte godt av de mange fordelene som er inkludert i prisen: du sjekker inn via Internett, forhåndsvelger sete og tar med 23 kg bagasje (1 stk) uten ekstra kostnader. Reiser du med spedbarn, er det gratis å ha med barnevogn. Fly til Shanghai med SAS og la reisen være en del av opplevelsen. 

  Flere daglige flyavganger til Shanghai

  Vi har mange daglige avganger til Shanghai, slik at du lett kan planlegge reisen med dine planer i Kinas største by. Vi tar deg med til Shanghai Pudong internasjonale lufthavn (PVG), som ligger 30 km unna bysentrum. 
   

  Billige flybilletter til Shanghai – bestill i god tid

  Du kan enkelt reise billig til Kinas største by. Men husk å bestille billettene i god tid, da kan du nemlig sikre deg de billigste billettene.

  Vi gir deg alltid 24 timers åpent kjøp når du bestiller flybilletter. Derfor kan du kjøpe billige billetter med en gang, og deretter høre med familie og venner.
   

  Få gode tilbud og rabatter

  Bruk gjerne vårt fordelsprogram EuroBonus (det er gratis!) og få poeng hver gang du flyr med oss. I tillegg får du masse unike fordeler - bl.a. ekslusive medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktisk informasjon under din flyreise. Dine poeng kan du bruke på alt fra flyreiser, hotellopphold, leiebil til shopping hos våre mange EuroBonus butikker.

  Opptjen poeng på din tur til Shanghai – påmeld deg EuroBonus gratis

  annet

  Kina

  Ta en rundtur i vår nye kabin

  Vi bruker cookies for å gjøre din opplevelse av nettstedet så bra som mulig. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i vår bruk av cookies