søk

FORSLAG

 • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Shanghai i Kina fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (avhengig av rute).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på din flygning til Shanghai – bestill nå

Bestill turen til Shanghai på forhånd, så er det større sjanse for at du får lavere priser for SAS-flygninger. Hvis du vil ha en oversikt over alle våre destinasjoner og kostnader på ett og samme sted, kan du gå til vår lavpriskalender. Alle SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, bør du bestille nå – du kan alltids ombestemme deg senere.  

 • cl--plane-right Flyplass: Shanghai Pudong og Shanghai Hongqiao (SHA)
 • cl--credit Valuta: Kinesisk yuan
 • cl--clock Tidssone: CST: UTC+8
 • cl--globe Offisielt språk: Mandarin kinesisk

Rabattbilletter for barn

Opplev Shanghai sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Shanghai.  

fly til Shanghai og nyt en skikkelig storbyferie 

Det er ingen overraskelse at det finnes så mange ting man kan se og gjøre i Shanghai, siden den er Kinas største by og et av verdens mest fremstående finansielle sentre. Gjør deg klar til å utforske det aller beste i Shanghai, som skilter med en promenade langs vannet med kolonibygninger, futuristiske skyskrapere og tradisjonelle hager.

Her kan du beundre de velstelte blomsteroppsettene i Yu Gardens eller klatre opp til svimlende høyder i Oriental Pearl TV Tower. Du kan også nyte en kveld på promenaden langs The Bund eller få unna litt shopping nede på Nanjing Road. Andre attraksjoner du bør få med deg er Jin Mao-tårnet, Shanghai Museum og Jadebuddha-tempelet.

Fly med SAS til Shanghai
 • Utforsk Shanghai
 • Storbyhelg i Shanghai
 • Fly til Shanghai
 • Hvorfor Shanghai?
 • Fly med SAS til Shanghai Pudong eller Shanghai Hongqiao lufthavn (SHA)
 • Vil du ha mer komfort?
 • Opplev verden med SAS

Alltid inkludert i din reise til Shanghai

I SAS vil vi at alle kundene skal få en komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du har, vil du alltid nyte spesifikke kundefordeler fra SAS. Flygningen til Shanghai inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App

Inkludert i din reiseklasse til USA og Asia: SAS GO SAS PLUS SAS BUSINESS
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg 2 x 32 kg
Fast Track* Nei Ja Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke Måltid Treretters måltid À la carte-meny
WiFi** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja

* Hvis tilgjengelig
**Ikke innført enda på flytype SE-REH A330E

Oppdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden for mindre. Medlemmer av Skandinavias mest populære lojalitetsprogram opptjener poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poeng blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter som bestilles ved å bruke et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå karbonkompenserer litt over 40 % av alle utslipp fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid 

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Hotell og bilutleie i Shanghai

Gjør reisen enda mer behagelig og bestill både leiebil og hotell hjemmefra. Besøk SAS sine partnersider og bestill nå.  

Andre populære SAS-destinasjoner

Bli inspirert og les mer om Shanghai