Fly til Shanghai

Det finnes uendelig med ting du kan se og gjøre i Shanghai; du kan blant annet utforske moderne kunstgallerier og sjarmerende museer, nyte fatøl og smake på lokale dumplings, seile nedover elven eller gå opp til toppen av skyskraperne for å få utsikt over byen.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Shanghai i Kina fra/via Oslo, København og Stockholm. Vi tilbyr også fly til Bangkok og Tokyo i Asia.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Canada (Toronto).

Fordeler på din flygning til Shanghai

Bestill turen til Shanghai på forhånd, så er det større sjanse for at du får lavere priser for SAS-flygninger. Hvis du vil ha en oversikt over alle våre destinasjoner og kostnader på ett og samme sted, kan du gå til vår lavpriskalender. Alle SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, bør du bestille nå – du kan alltids ombestemme deg senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Shanghai sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Shanghai.

Fly til Shanghai og nyt en skikkelig storbyferie

Det er ingen overraskelse at det finnes så mange ting man kan se og gjøre i Shanghai, siden den er Kinas største by og et av verdens mest fremstående finansielle sentre. Gjør deg klar til å utforske det aller beste i Shanghai, som skilter med en promenade langs vannet med kolonibygninger, futuristiske skyskrapere og tradisjonelle hager.

Her kan du beundre de velstelte blomsteroppsettene i Yu Gardens eller klatre opp til svimlende høyder i Oriental Pearl TV Tower. Du kan også nyte en kveld på promenaden langs The Bund eller få unna litt shopping nede på Nanjing Road. Andre attraksjoner du bør få med deg er Jin Mao-tårnet, Shanghai Museum og Jadebuddha-tempelet.

Fly til <em>Shanghai</em>

Fly med SAS til Shanghai Pudong eller Shanghai Hongqiao lufthavn, så vil du være avslappet, godt uthvilt og klar når du starter ferien.

Shanghai Pudong

Shanghai byr på alt du forventer deg fra en storby – og enda mer. Byen er i stadig endring, så du vil aldri kjede deg når du kommer på besøk. Den beveger seg i et dynamisk tempo, og det finnes uendelig med ting du kan se og gjøre her. Her er det god mat i alle prisklasser, flere skyskrapere, flotte shoppingsentre og sjarmerende nabolag. Du vil ikke angre på å ha tilbrakt tid i Shanghai på din neste reise.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding samt måltider og snacks om bord.

Vil du se verden? Med SAS og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Våre reisemål

Alltid inkludert i din reise til Shanghai

I SAS vil vi at alle kundene skal få en komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du har, vil du alltid nyte spesifikke kundefordeler fra SAS. Flygningen til Shanghai inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.