Vi bruker cookies for å gjøre din opplevelse av nettstedet så bra som mulig. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i vår bruk av cookies

ÉN VEI FRA
Spania

Fly til Spania

Spania er én av de mest populære destinasjonene i Europa. Landet er hjem for mange varierte reisemål, avhengig av om du foretrekker en koselig byferie, en deilig strandferie eller kanskje til og med en skitur. Spania har et fantastisk kulturliv og en fantastisk natur – fra vakre strender i Andalucía, langs det frodige landskapet i Baskerland til fjellkjedene i Pyreneene. 
 

FLY TIL SPANIA 

Kom deg på flyet til Spania og utvid horisonten. Spania har mange stolte tradisjoner innen kunst, kultur, musikk og arkitektur, og du vil ikke finne noe lignende i hele verden. SAS har direkteflyvninger til Malaga, Barcelona og Alicante. Dersom du vil besøke Madrid, kan du bestille en flyvning med én av partnerne våre.

Dersom du reiser med barn under 2 år (uten et eget sete), flyr de enten gratis eller med en 90 % rabatt på flydelen av billettprisen, avhengig av destinasjonen. Barn fra 2 til 11 år får 25 % rabatt. Rabatten gjelder ikke skatter og avgifter. 
 

MANGE FORDELER MED Å REISE TIL SPANIA MED SAS

Når du reiser med SAS til Spania, får du sjekke inn 22 timer før avreise, fritt setevalg, kaffe og te og dagens avis gjennom appen vår.

Husk å bruke Eurobonus-kortet ditt og tjen poeng på bilutleie, hotellopphold og shopping.
 

SOL OG HVITE STRENDER FOR HELE FAMILIEN 

Malaga er ett av Spanias mest populære reisemål. Med sine nydelige strender og sitt deilige klima er byen et naturlig valg for de som ønsker seg en strandferie. Men samtidig er Malaga en «ekte» by med mer enn en halv million innbyggere, og den kan by på en livlig atmosfære, shopping og et yrende natteliv.

Alicante er én av Spanias raskest voksende byer. Byen tiltrekker seg mange besøkende, som lokkes av de nydelige sandstrendene ved Costa Brava. Fra Alicante finner du gode togforbindelser til andre populære strandbyer langs kysten.

Sevilla og sørkysten av Andalucía er attraktive reisemål hele året. Her finner du mange fantastiske badestrender, selv langt ut i høstsesongen. «Spanias sølvvei» starter i Seville i sør til Gijón i nord, og det er en historisk juvel hvor du kan oppleve teatre, akvedukter, slott, sagn og håndverk.
 

SPANSK ARKITEKTUR OG SPENNENDE MUSEER

Spania er hjem for mange fantastiske museer og bygninger. Besøk blant annet Prado-museet i Madrid, Guggenheim-museet i Bilbao og Dali-museet nord for Barcelona. I Barcelona kan du også nyte den eventyrlige arkitekturen til Antoni Gaudí: Casa Milo, Casa Batlo og den uferdige kirken Sagrada Familia. 
 

BYLIV OG STRENDER I BARCELONA 

Barcelona befinner seg på et nydelig sted på Spanias middelhavskyst, og én av byens mange kvaliteter er at det er mulig å kombinere strandferien med en byferie.

Dersom du besøker Barcelona, vil du oppleve en unik storby med sitt eget språk. I tillegg kan du utforske gatene i Barcelona, som er hjem for alt fra eksklusive butikker til fantastisk arkitektur. Fullfør dagen med et tradisjonelt spansk måltid, slik som paella eller tortilla på en koselig gatekafé. 
 

FOTBALL OG MUSEER I MADRID 

Mange reiser til Spanias hovedstad, Madrid, for å se på ett av verdens beste fotballag spille på hjemmebane. I tillegg til fotball har Madrid mange museer, inkludert Prado-museet, som er verdt et besøk, da du kan finne unike kunstverk. I tillegg kan du vandre langs det gamle delen av Madrid, hvor du vil finne rytterstatuen av Felipe 2. på den berømte plassen i Madrid.
 

ANNET

Besøk Madrid med SAS
Fly til Malaga
Fly til Barcelona
Fly til Alicante