Vi bruker cookies for å gjøre din opplevelse av nettstedet så bra som mulig. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i vår bruk av cookies

ÉN VEI FRA
Palma de Mallorca

FLY TIL PALMA DE MALLORCA

Alltid inkludert i din flybillett til Mallorca: 24 timers åpent kjøp, barnerabatt, setevalg og mye mer...


Det skal være praktisk å fly med oss til den populære spanske ferieøya Mallorca. Derfor er alt inkludert i din flybillett, så du ikke skal tenke på tilleggs - og ekstra utgifter når du bestiller fly:

Valg av sete 22 timer før avgang
• Du får opptil 90 % barnerabatt

Det tar ca. 3 timer å fly til Mallorca, og selv om det ikke er lenge, vil vi gjerne at du har det godt mens du flyr med oss:

• Spar tid i lufthavnen med online sjekk inn
• Kaffe & te – helt gratis


Finn din flyavgang og pris med det samme eller last ned vår app – så kan du alltid lettvint finne ditt fly til Mallorca direkte på mobilen.

Opptil 90 % barnerabatt

Når du flyr med oss til Mallorca, får du alltid gode rabatter på dine barns flybilletter. Barn under 2 år får opptil 90 % rabatt på billettprisen, og du kan gratis ta med barnevogn/klappvogn til de minste. I aldersgruppen 2-11 år, får du 25 % rabatt på ditt barns flybillett.  

Er det din første flytur med barn, så ta gjerne kontakt med vårt mannskap på lufthavnen – de er nemlig topptrent i å ta ekstra godt vare på deg når du er i luften.

Få mer info om barnerabatt og flyreiser med barn

Bli medlem av vår fordelsprogram EuroBonus

Som medlem av vår fordelsprogram opptjener du poeng hver gang du flyr med oss. Et medlemskap er også din adgangsbillett til massevis av fordeler som f.eks. fri Wifi på ditt fly og aktuelle tilbud for medlemmer.

Du kan også opptjene poeng, når du f.eks. booker hotell og bil hos våre mange partnere, og dine poeng kan du i en fei forvandle til rabatt på flyreiser og bruke til shopping i vår nettbutikk.

Husk også å påmelde dine barn og opptjen poeng på deres flybilletter.

billige flybilletter til Palma de Mallorca

Priser og plasstilgang oppdateres hver gang en besøkende gjør et søk i kalenderen. Visse prisavvik kan derfor forekomme når du går videre til bestilling.

Kort om Mallorca

Valuta: euro (EUR)
Tidsforskjell: ingen
Landskode: 34
Språk: Spansk

Turistinformasjon:
www.infomallorca.net

 

MER OM PALMA DE MALLORCA

Kjøp reiseforsikring
Spania

FLERE SAS-DESTINASJONER