Vi bruker cookies for å gjøre din opplevelse av nettstedet så bra som mulig. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i vår bruk av cookies

ÉN VEI FRA
Tyskland

Fly til Tyskland

Tyskland er fullt av muligheter, enten du liker byferier eller natur. Landet har en fascinerende historie og en interessant kultur. SAS flyr direkte til flere destinasjoner i Tyskland – bestill flyreisen din i dag å få 24-timers angrerett, innsjekking på nett 22 timer før avreise og fritt setevalg. 
 

DIREKTEFLYVNING TIL TYSKLAND FRA KØBENHAVN 

SAS byr på flere daglige avganger til Tyskland fra København. Byene Berlin, Frankfurt, München og Hamburg er sannsynligvis de mest berømte byene, men SAS tilbyr også reiser til Düsseldorf, Stuttgart og Hannover.

Dersom du flyr til Tyskland med SAS Business eller SAS Plus, kan du gå gjennom Fast Track – en egen kø som tar deg raskere gjennom sikkerhetskontrollen.
 

OPPTIL 90 % RABATT FOR BARN 

Dersom du reiser med barn under 2 år (uten eget sete), kan de enten fly gratis eller med opptil 90 % rabatt på flydelen av billetten, avhengig av reisemålet. Rabattene gjelder ikke skatter og avgifter. 
 

BYFERIE KOMBINERT MED NATUROPPLEVELSER

Feriedestinasjonen Tyskland tiltrekker seg alltid mange norske turister. Landet er hjem for spennende byer, som Berlin, Hamburg og Frankfurt, som alle kan by på alt fra shopping til historiske attraksjoner. I tillegg har Tyskland fantastiske naturområder, og det anbefales å utforske byens mange nasjonalparker. Det er spesielt anbefalt å besøke naturparken Sächsische Schweiz, som befinner seg ca. 20 kilometer sørøst for Dresden.
 

OPPLEV HISTORISKE OG TRENDY BERLIN 

Berlin har en lang og interessant historie som strekker seg til da byen var delt i to under den kalde krigen. På grunn av Berlins fascinerende fortid og byens mange historiske severdigheter, fortsetter byen å tiltrekke seg mange historieentusiaster. Sjekk ut Brandenburger Tor, Checkpoint Charlie og besøk de velholdte levningene etter den viktige Berlinmuren.

Men byen har i løpet av årene også blitt en viktig by for kunstnere, musikere og designere. Spesielt området Kreuzberg, som befinner seg i det gamle Vest-Berlin, har blitt svært populært blant de unge.

Avslutt dagen din i Berlin med et besøk til Berlins musikkscene, der blant annet elektronisk musikk er populært. 
 

SKIFERIE I TYSKLAND

Selv om få besøker Tyskland for å gå på ski, har landet likevel en rekke gode skisentre som hovedsakelig tiltrekker seg lokale skientusiaster. Men mange nordmenn har begynt å bli oppmerksomme på skimulighetene i Tyskland. Skisentrene befinner seg på den delen av alpene som grenser til Østerrike, som gjør det til et fantastisk sted å gå på ski på, grunnet de mange fjellene i området. I tillegg er skisentrene i Tyskland litt billigere enn andre europeiske skisentre.
 

DET SMAKFULLE TYSKE KJØKKENET

Dersom du reiser til Tyskland, kan du se frem til å smake på Tysklands nasjonalretter. Måltidene i Tyskland er mettende og svært smakfulle, og består av kjøttretter med poteter og saus. Pølser er midtpunktet i det tyske kjøkkenet og nytes best med god tysk øl. 
 

MER ENN 1100 DESTINASJONER 

Med SAS og partnerne våre kan du bestille reiser til mer enn 1100 destinasjoner. For mer informasjon, kan du besøke sas.no.
 

ANNET

Fly til Berlin
Fly til Frankfurt
Fly til München
Fly til Düsseldorf