ÉN VEI FRA
Brussel

Fly til Brussel

SAS flyr daglig direkte fra Oslo til Brussel. Det tar under 3 timer å fly til den den lille storbyen Brussel fra Oslo, og under reisen vil vi gjøre alt vi kan for at du får det ekstra behagelig. Derfor kan du nyte kaffe og te om bord, og dessuten digitale aviser – naturligvis er alt uten ekstra kostnader.

Faktisk er alt inkludert i din flybillett når du flyr med oss til Brussel. Både før, under og etter din reise, har vi tenkt på alt: 

Finn din flyavgang og pris med det samme på denne siden eller bruk vår app – så kan du raskt finne ditt fly til Brussel direkte på mobilen.

Brussel er hovedstaden i Belgia. En liten storby med yrende kulturliv, gastronomiske eventyr og en rekke museer.

Brussel er akkurat passe stor for en weekendtur, avstandene er korte og du rekker å se mye av det byen kan by på i løpet av helg. Fly til Brussel, så slipper du maset og menneskemylderet du ofte finner i andre storbyer.


Fly til Brussel med SAS

Fly til Brussel med SAS, og nyt godt av de mange fordelene som er inkludert i prisen: du har 24 timers åpent kjøp, du kan sjekke inn via Internett og du kan velge sete 22 timer innen avgang. Det er i tillegg gratis å ta med barnevogn, og vi forsøker så vidt mulig og la småbarnsfamilier få gå om bord i flyet først. Fly til Brussel med SAS, og la reisen være en del av opplevelsen.Hyppige flyavganger til Brussel

Vi flyr til lufthavnen Brussel som ligger knappe 10 km unna bysentrum, til alle døgnets tider. Slik at du kan finne et fly som passer med dine planer i Brussel.

 

Billige flybilletter til Brussel – bestill i god tid

Du kan enkelt reise billig til Belgias hovedstad med oss. Bare bestill flybillettene i god, og da kan du få de beste prisene.

Du får også alltid 24 timers åpent kjøp når du bestiller billetter hos oss. Dermed trenger ikke å gå glipp av billige billetter—bestill først, og hør deretter hva familie og venner sier om datoen, avgangstider og pris.

Er du glad i tilbud (hvem er ikke det!)? Se alle våre aktuelle tilbud på fly til Brussel her.

 

Få gode tilbud og rabatter – bli medlem av vårt fordelsprogram EuroBonus

Ikke glem vårt fordelsprogram EuroBonus (det er gratis!) og få poeng hver gang du flyr med oss. I tillegg får du masse fordeler - bl.a. unike medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktisk informasjon under din flyreise.

Poengene du får kan du bruke på alt fra flyreiser, hotellopphold, leiebil til shopping hos vår egne EuroBonus butikk.

Billige flybilletter til

I lavpriskalenderen finner du våre billigste flybilletter akkurat nå. Priser og plasstilgang oppdateres hver gang en besøkende gjør et søk i kalenderen. Visse prisavvik kan derfor forekomme når du går videre til bestilling.


Annet

BelgiaFLERE SAS-DESTINASJONER