Vi bruker cookies for å gjøre din opplevelse av nettstedet så bra som mulig. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i vår bruk av cookies

ÉN VEI FRA
Wien

FLY TIL WIEN

Besøk Wien – Europas Perle

Østerrikes hovedstad Wien er en hyggelig perle og absolutt verdt et besøk hele året. Byen byr på europeisk eleganse med flotte monumenter og er samtidig en moderne metropol med gode restauranter og spennende shoppingmuligheter.
 

Alltid inkludert i din flybillett til Wien: 24 timers åpent kjøp, setevalg og mye mer…

Faktisk er alt inkluderet i din flybillett når du flyr med oss til Wien. Både før, under og etter din reise, har vi tenkt på alt:

setevalg er med i prisen, online sjekk inn, kaffe og te, dagens avis i appen og opptil 90 % barnerabatt.

Finn din flyavgang og pris med det samme, eller last ned vår app – så du kan alltid lettvint finne ditt fly til Wien direkte på mobilen.

 

Opp til 5 daglige flyavganger til Wien Lufthavn

Vi flyr til lufthavnen ”Vienna International Airport” både morgen, midt på dagen, ettermiddag og kveld, slik at du alltid kan finne et fly som passer inn i dine reiseplaner. Velg mellom opp til 5 daglige avganger til Wiens lufthavn, hvor det kun er ca. 18 km inn til Wiens bysentrum.

 

Billige flybilletter til Wien – bestill i god tid 

Du kan enkelt reise billig til Østerrikes hovedstad Wien med oss.  Alt du trenger å gjøre er å bestille dine billetter i god tid – så kan du få fingrene i flybillettene til de beste prisene. Husk at du alltid har 24 timers åpent kjøp når du bestiller billetter hos oss. Dette betyr at du rolig kan slå til hvis du finner en god pris. Bestill bare og hør hva din kjæreste, ektefelle eller venner sier om datoen, avgangstider og pris etterpå.

 

Få gode tilbud og rabatter 

Påmeld deg vårt fordelsprogram EuroBonus (det er gratis!) og opptjen poeng hver gang du flyr med oss. På toppen av det hele får du masse fordeler - bl.a. fri WiFi om bord på ditt fly, eksklusive medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktisk informasjon under din flyreise.

Dine poeng kan du bruke på alt fra flyreiser, shopping og dagligvarer.