Vi bruker cookies for å gjøre din opplevelse av nettstedet så bra som mulig. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i vår bruk av cookies

ÉN VEI FRA
Bergen

FLY TIL BERGEN

Finn et direktefly til Bergen fra Oslo og en rekke andre flyplasser i Norge. Vi har gjort det enkelt å finne de mange billige flybillettene våre, og du får også mye inkludert i billetten din – helt kostnadsfritt. 

 

FLERE DIREKTEFLY TIL BERGEN HVER DAG

Dersom du vil reise til Bergen, kan du velge mellom mange direktefly hver dag. Vi flyr når det passer deg, og du kan fly direkte fra Oslo og mange andre byer til Bergen. Det tar ca. 50 minutter å fly fra Oslo.

SAS flyr til og fra Bergen lufthavn, som befinner seg ca. 17 km fra Bergens bysentrum. Det er lett å komme seg fra flyplassen til Bergen med buss, drosje og leiebil. 

Finn din flyreise

 

FINN BILLIGE FLYBILLETTER

Vi har gjort det enkelt å finne billige flybilletter. Med lavpriskalenderen vår kan du finne de billigste flybillettene på både daglig og månedlig basis. Vi oppdaterer priser og tilgjengelighet hver gang du utfører et søk. 

Hver gang du kjøper flybilletter på én av de mange daglige flyreisene våre, du får 24-timers angrerett. Dette lar deg bestille først og spørre reisefellene dine etterpå – enkelt og fleksibelt. 

Finn din billige flybillet

 

VELG MELLOM OPPTIL 15 DIREKTE DAGLIGE AVGANGER FRA OSLO TIL BERGEN

Når du flyr fra Oslo til Bergen, kan du velge mellom opptil 15 daglige avganger. Reisetiden ligger rett under 50 minutter, så du er fremme i god tid til å nyte den vakre byen. Det er raskt og enkelt å fly med SAS.

Den korte flytiden gjør det enkelt å tilfredsstille både forretnings- og feriebehovene dine.  Slapp av, len deg tilbake i setet ditt og la oss ta deg med til Bergen på en komfortabel måte. 

Finn ditt direktefly

Vi inkluderer mye i flybilletten din uten ekstra kostnad. Vi dekker alt før, under og etter flyreisen din. Vi sikrer også at du har det bra om bord på flyene våre.

Dette får du alltid inkludert i flybilletten din:

  • Innsjekking på nett
  • Valg av sete 22 timer innen avgang
  • Te og kaffe
  • Aviser i appen vår
  • Barnerabatt på opptil 90 %
  • Last ned appen vår – du kan bestille flybilletter, hoteller og mye mer direkte i appen vår 


Vi dekker alt hele veien

 

 

FÅ OPPTIL 90 % BARNERABATT PÅ ALLE FLYREISER

Når du reiser med barn, får de generøse rabatter på flybillettene sine. 

Barn under 2 år (0 til 23 måneder) får 90 % rabatt dersom de sitter på fanget til en forelder. Dersom barnet trenger eget sete, får det 25 % rabatt. 

Barn mellom 2 og 11 år (som ikke enda har blitt 12) får sitt eget sete om bord, og de får 25 % rabatt på flybilletten sin. 

Når du flyr med barn

 

OPPLEV OG HANDLE I HELE VERDEN MED EUROBONUS

Få flere fordeler jo mer du flyr. Du kan gjøre det med EuroBonus – lojalitets- og bonusprogrammet vårt – og det er helt kostnadsfritt. Tjen poeng på ting som flybilletter og hotellopphold og løs dem inn for å få nye. 

Du kan løse inn poengene dine hos enten SAS eller våre mange internasjonale partnere rundt om i verden. Partnerne våre inkluderer bilutleieselskaper, feriesteder, restauranter og hoteller.

Gjør det enda enklere og mer komfortabelt å reise med EuroBonus. 

Få fordelene dine - i dagBERGEN LUFTHAVN, FLESLAND

Den internasjonale flyplassen befinner seg på den sørlige delen av Bergen kommune, Flesland. Det er den nest største flyplassen i Norge med mer enn 6 millioner passasjerer som går gjennom terminalene hvert år. Det er også den største flyplassen i Norden som ikke befinner seg nær en hovedstad. Bergen lufthavn befinner seg bare 17 km fra Bergens sentrum. 

Én av de travleste flyrutene i Europa går mellom Oslo og Bergen.

Bergen lufthavn har mange forskjellige restauranter og kafeer dersom du trenger noe å spise eller drikke før eller etter flyreisen din. Du kan også ta med noe å lese mens du nyter en god, varm kopp kaffe. 

Reiser du med barn? Bergen lufthavn tilbyr mange tjenester for personer som reiser med barn til og fra flyplassen. 

Du vil ikke kunne kjøpe noe i taxfree-butikkene på denne flyreisen. Da må du ha en internasjonal billett. 

Du får gratis Wi-Fi på flyplassen. Du kan oppleve tregere Internetthastigheter enn normalt når flyplassen er på det travleste. Du kan kjøpe raskere hastigheter på flyplassen hvis du trenger det. 

Du kan bruke offentlig transport fra flyplassen til Bergen og tilbake på en rask og enkel måte. Du kan også finne drosjer på flyplassen og mange bilutleieselskaper. 

TRANSPORT TIL OG FRA BERGEN LUFTHAVN

Når du vil komme deg til og fra flyplassen, kan du gjøre det på tre måter – buss, drosje og leiebil. Du vil kunne ta Bybanen en gang i 2017 når den nye Terminal 3 har åpnet. 

Det går to forskjellige busser til Bergen. Det tar mellom 25 og 28 minutter å reise med buss direkte til og fra Bergen.  

Busser ved Bergen lufthavn: 

• Flybussen.no (stopp A) – flere avganger fra flyplassen til Bryggen i sentrum av Bergen – går hvert 10. minutt. 

• Bybanen (stopp C) – du kan bytte til Bybanen ved Birkelandsskiftet med buss 1F gratis.

Det står drosjer utenfor hovedinngangen til terminalene. Drosjeholdeplassen er markert med en «B». Du vil kunne finne drosjer fra mange forskjellige drosjeselskaper ved flyplassen. 

 

BILUTLEIE VED BERGEN LUFTHAVN

Dersom du ønsker større fleksibilitet når du besøker Bergen, bør du leie en bil. Da trenger du ikke å forholde deg til offentlige transportmidler når du skal utforske Bergen og de omkringliggende områdene. 

SAS samarbeider med mange av de største bilutleieselskapene i verden. Søk etter leiebiler på nettsiden vår og få full oversikt over tilgjengelige biler og priser på tvers av alle bilutleieselskapene. Som EuroBonus-medlem, tjener du ekstra poeng. 

Bestill hjemmefra og la leiebilen vente på deg når du lander. Det er også enkelt å levere leiebilen når du reiser hjem. 

 

Kontakt

Bergen lufthavn

Postboks 34, Flesland, 

5869 Bergen

Telefonnummer: +47 67 03 15 55

Nettside: https://avinor.no/flyplass/bergen/TRANSPORT I BERGEN

Det offentlige transportsystemet i Bergen gjør det lett å komme seg rundt i byen. Du kan velge mellom forskjellige transportmidler, som Bybanen, trikk, buss og båt. 

Du kan kjøpe billetter fra billettautomater, dagligvarebutikker, kiosker (Narvesen, 7-Eleven osv.) og hos Turistinformasjonen i Bergen ved siden av Fisketorget. All offentlig transport i Bergen styres av Skyss.

Vær oppmerksom på at du må betale en liten avgift hvis du kjøper billetten din om bord på bussen. Forhåndsbestill billetten din hos de forskjellige billettselgerne og -automatene eller bruk Skyss-appen.

Den mest effektive måten å reise rundt i Bergen på er vanligvis Bybanen. Den brukes av både turister og lokale innbyggere og stopper på alle de store turistattraksjonene i byen. Det er også lett å bytte til bybussene på flere av de mange stoppene. 

Lokale busser i Bergen kjører langs et godt utviklet rutenettverk. Dette gjør det lett å komme seg rundt i byen raskt og enkelt. Du kan også ta bussene til de ytre delene av Bergen. 

Dersom du trenger å komme deg rundt i Bergensområdet raskt og enkelt, kan du ta båt. Det er et svært populært reisemiddel. Én av de største fordelene når du reiser med båt er den utrolige utsikten. 

SPAR PENGER MED BERGENSKORTET

Dersom du besøker Bergen og planlegger å bruke det fantastiske offentlige transportsystemet, kan du spare penger med et Bergenskort. 

Det lar deg reise gratis på busser og Bybanen. I tillegg får du avslag på mange inngangsbilletter til populære attraksjoner og severdigheter i byen. Jo mer du bruker offentlig transport og besøker attraksjoner, jo mer sparer du. 

Du kan kjøpe et Bergenskort som er gyldig i 24, 48 eller 72 timer. Se priser og fordeler.

 

Om BERGEN

Valuta: Norske kroner
Tidsforskjell: Ingen
Landkode: +47
Språk: Norsk

Billige flybilletter til Bergen

I lavpriskalenderen finner du våre billigaste flybilletter akkurat nå. Priser og plasstilgang oppdateres hver gang en besøkende gjør et søk i kalenderen. Visse prisavvik kan derfor forekomme når du går videre til bestilling.Annet

Kjøp reiseforsikringFLERE SAS-DESTINASJONER