Vi bruker cookies for å gjøre din opplevelse av nettstedet så bra som mulig. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i vår bruk av cookies

ÉN VEI FRA
Manchester

Fly til Manchester

Kortest flytid til den hippe engelske byen Manchester er knappe 4 timer, og under reisen vil vi sørge for at du har det så komfortabelt som mulig. Du kan nyte både kaffe og te om bord, og dessuten lese digitale aviser på flyet – alt sammen uten ekstra betaling, naturligvis. 

Faktisk er alt inkludert i din flybillett når du flyr med oss til Manchester. Både før, under og etter din reise, har vi tenkt på alt:


Finn din flyavgang og pris med det samme på denne siden eller bruk vår app – så du kan raskt finne ditt fly til Manchester direkte på mobilen.


Fly til Manchester med SAS

Har du ikke vært i Manchester, vet du ikke hva du har gått glipp av. Byen har med årene blitt en av de "hippeste" i England og gir deg en perfekt storbyferie, uansett om du liker fotball eller ikke.

Manchester har kvittet seg med sitt grå image som industriby og fremstår nå som en metropol, med moderne bygninger og landemerker, kunst og kultur og ikke minst restauranter og uteliv – den perfekte storbyferie!

Fly til Manchester med SAS, og nyt godt av de mange fordelene som er inkludert i prisen: du kan sjekke inn via Internett, forhåndsvelge ditt sete og ta med 1 stykk bagasje på 23 kg uten ekstra kostnader. Det er i tillegg gratis å ta med barnevogn, og vi forsøker så vidt mulig og la småbarnsfamilier få gå om bord i flyet først. Fly til Manchester med SAS, og la reisen være en del av opplevelsen.

Severdigheter i Manchester

Manchester har et yrende kulturliv, og sentralt i dette ligger The Lowry. Dette monumentale bygget i glass og stål, med vakker plassering ved The Quays, er et arkitektonisk flaggskip som åpnet i 2000. The Lowry inneholder tre scener med til sammen over 2000 seter, der du kan oppleve teater, opera, ballett, moderne dans, musikaler, show for barn, rock, pop, jazz og komedie. Det er over 1600 kvadratmeter med utstillinger, der arbeidene til LS Lowry vises, i tillegg til en omfattende samling av moderne kunst.
 
Hvorfor ikke besøke Manchester Chinatown, med sitt yrende folkeliv? Få med deg markedet i Chinatown hver søndag – et eksotisk sted for shopping, med diverse boder, urtehandlere og gavebutikker. Ikke gå glipp av den storslåtte kinesiske keiserlige porten, en gave til Manchester fra det kinesiske folk. Fly til Manchester med SAS for moderne kulturopplevelser og byens Chinatown.

Shopping i Manchester

Shopping i Manchester står ikke tilbake for London, men tempoet her er mye lavere. Besøker du Millennium Quarter i Manchester, vil du oppleve at det er tilsvarende Piccadilly Circus eller Times Square. Her er hjertet av byens shoppingdistrikt og symbolet på den revolusjonerende byfornyelsen som har foregått i Manchester. Sikt deg inn på landemerket The Wheel of Manchester.

For deg med svart belte i shopping er Manchester himmelen! I sentrum finner du dessuten det enorme shoppingsenteret Manchester Arndale. Beveger du deg utenfor byen, kan du besøke det i gigantiske The Trafford Centre, som blant annet har over 280 butikker og 38 restauranter. Fly til Manchester for behagelig og omfattende shopping.

Mat og drikke i Manchester

Manchester har et variert utvalg av restauranter. Her finner du restauranter med alt fra tradisjonell engelsk mat, via fransk cuisine til et stort utvalg av asiatiske spisesteder. Hva med en tur på en erkebritisk pub som Sinclairs Oyster bar, en eksklusiv fransk restaurant som Le Mont at Urbis, eller et rimelig italiensk spisested som Piccolino? Manchester har noe for enhver gane og lommebok. Fly til Manchester med SAS, og opplev det autentiske britiske kjøkken.
 

Fotballtur til Manchester

Fotball står naturligvis sentralt i Manchester. En fotballtur til Manchester med kamp på Old Trafford er en stor opplevelse for enhver fotballsupporter. Manchester United har mange supportere i Norge, og nå er det enkelt å fly til Manchester med SAS Norge for å oppleve engelsk fotball på sitt beste. Fly til Manchester for å oppleve hjemmelaget på Old Trafford.Flyavganger i alle døgnets tider til Manchester

Vi flyr til lufthavnen Manchester (MAN) i Manchester både morgen, middag, og ettermiddag, derfor finner du enkelt et fly som passer med dine planer i Manchester.

Billige flybilletter til Manchester – bestill i god tid

Du kan enkelt reise billig til denne spennende engelske metropolen med oss. Bare bestill billettene i god tid, og så får du flybillettene til de beste prisene.

Ikke glem at du får 24 timers åpent kjøp når du bestiller billetter hos oss. Slik at når du finner billige billetter, så kan du alltid slå til. Senere kan du høre hva familie og venner sier om datoen, avgangstider og pris.

Bli medlem av EuroBonus

Dersom du blir med i vårt fordelsprogram EuroBonus (det er gratis!) , får du poeng hver gang du flyr med oss. I tillegg får du masse fordeler - bl.a. spesielle medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktisk informasjon under din flyreise.

Poengene kan du bruke på alt fra flyreiser, hotellopphold, leiebil til shopping hos vår egne EuroBonus butikk.

Opptjen poeng på din tur til Manchester – påmeld deg EuroBonus gratis 

Kort om Manchester

Valuta: pund
Tidsforskjell: - 1 time
Landskode: 44
Språk: engelsk

Ambassade:
Britiske ambassade, Thomas Heftyes gate 8, 0244 Oslo, tlf.: 23 13 27 00

Norsk konsulat:
Elisabeth House, 1st floor, Sr. Peters Square, tlf.: + 44 161 236 8189

Turistinformasjon:
www.visitmanchester.com


billige flybilletter til Manchester

I lavpriskalenderen finner du våre billigaste flybilletter akkurat nå. Priser og plasstilgang oppdateres hver gang en besøkende gjør et søk i kalenderen. Visse prisavvik kan derfor forekomme når du går videre til bestilling.Annet

EnglandFLERE SAS-DESTINASJONER