ÉN VEI FRA
Krakow

FLY TIL KRAKOW

Besøk Krakow – Europas vakre middelalderby

Krakow ligger i det sørlige Polen og er en meget godt bevart og vakker by som absolutt er verdt et besøk. I Krakow kan du bl.a. besøke det jødiske kvarteret der filmen Schindlers liste ble tatt opp.

Flyreisen fra København til Krakow tar kun 1,5 timer, og selv om det ikke er lenge skal du naturligvis ha det godt når du er i luften. Derfor serverer vi kaffe og te om bord og gir deg mulighet til å laste ned dagens avis i vår app.


Alltid inkludert i din flybillett til Krakow

Faktisk er alt inkludert i din flybillett, når du flyr med oss til Krakow. Både før, under og etter din reise, har vi tenkt på alt:

Opptil 5 daglige flyavganger til Krakow lufthavn

Vi flyr til lufthavnen ”Krakow-Balice Johannes Paul II International Airport” både morgen, midt på dagen, ettermiddag og kveld, slik at du alltid kan finne et fly som passer inn i dine reiseplaner.

Velg mellom opp til 5 daglige avganger til Krakows lufthavn (KRK), hvor det kun er ca. 11 km inn til Krakows bysentrum.
 

Billige flybilletter til Krakow – bestill i god tid

Du kan lett reise billig til Krakow med oss. Alt du trenger å gjøre er å bestille dine billetter i god tid – så kan du få fingrene i flybilletter med de beste prisene.

Husk at du alltid har 24 timers åpent kjøp når du bestiller billetter hos oss. Dette betyr at du rolig kan slå til hvis du finner en god pris i vårt bestillingssystem: Bestill bare, og hør hva din kjæreste, ektefelle eller venner sier til dato, avgangstid og pris etterpå.
 

Få gode tilbud og rabatter 

Meld deg på vårt fordelsprogram EuroBonus (det er gratis!) og opptjen poeng hver gang du flyr med oss. I tillegg får du masse fordeler - bl.a. eksklusive medlemstilbud via e-post og sms-tjenester med praktisk informasjon under din flyreise.

Dine poeng kan du bruke på alt fra flyreiser til varer om bord og online shopping.