Fly til Thailand

Landet tilbyr alt fra travle handlegater i Bangkok, til avslappende strender i Phuket og en rekke andre opplevelser som vil friste deg til å komme tilbake på et nytt besøk. Thailand er også kjent for sin naturlige skjønnhet, som Krabis høye klipper, det turkise vannet i Koh Samui og vakre landskap rundt om i landet. Thailand har noe for enhver smak, enten du ønsker å slappe av eller dra ut på eventyr.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Thailand fra/via Oslo, København og Stockholm og tilbyr fly til Bangkok. Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt. Noen få av destinasjonene våre er sesongbaserte.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Tokyo og Shanghai).

Fly til Thailand – et land med rikelig av kultur og tradisjoner

Historiske templer, livlige festivaler og bugnende markeder er bare noen av tingene du kan utforske når du er i Thailand. Landet huser noen av de vakreste templene i verden. Besøk det majestetiske Wat Arun-tempelet når du er i Bangkok, eller det historiske fjelltempelet i Chiang Mai.

Ikke glem å besøke de ulike markedene, hvor du kan kjøpe alt fra eksotiske krydder til gamle samleobjekter. Enten du er der for å gjøre et røverkjøp eller bare ta del i opplevelsen, er markedene en fin måte å oppdage landet og møte lokalbefolkningen på.

Et kulinarisk eventyr

Ingen tur til Thailand ville være komplett uten å smake på den berømte thailandske maten, som gir sann glede takket være sin utrolige kombinasjon av smaker du ikke kan få nok av. Med sitt store utvalg, alt fra den smakfulle tom yum-suppen til de ulike kremaktige grønne curry-rettene, er thailandsk mat et ekte kulinarisk eventyr for alle, både vegetarianere, kjøttspisere og de som elsker sjømat.

Fly til <em>Thailand</em>

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding samt måltider og snacks om bord.

Opplev Bangkok med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Thailand.

Vil du se verden? Med SAS og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Våre reisemål

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.