søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Stavanger

Fly til Stavanger

Alltid inkludert i din flybillett til Stavanger

Det tar omtrent en time å fly til Stavanger fra Oslo. Men selv om reisen er kort, så gjør vi vårt beste for at du skal ha det godt. Derfor serverer vi kaffe og te om bord*, og dessuten digitale aviser – alt sammen er selvfølgelig helt uten ekstra betaling.

Faktisk er alt inkludert i din flybillett når du flyr med oss til Stavanger. Vi har tenkt på alt:

  • 24 timers åpent kjøp
  • Setevalg er med i prisen fra 22 timer før avgang (mulighet for å kjøpe favorittsete allerede ved bestilling)
  • Online sjekk-inn
  • Kaffe og te. Dagens avis i SAS App 
  • Opptil 90% barnerabatt

* På grunn av kort serveringstid er det ingen servering i SAS Go på strekningen Stavanger – Bergen.

 SAS flyr direkte til Stavanger fra Oslo, Bergen, Kristiansand, Trondheim og Bodø.

 

Mange direkteavganger til Stavanger hver dag

Fly direkte til Stavanger fra Oslo, Bergen og Trondheim. Vi har mange daglige avganger til vakre Stavanger året rundt, og vi har sikkert også en avgang som passer inn i dine reiseplaner.

I lavpriskalenderen kan du lett få oversikt over flyavganger til Stavanger og tilhørende priser. Når du finner et godt tilbud, kan du trygt slå til med det samme. Vi tilbyr nemlig alltid 24 timers full angrerett, så hvis tidspunktet likevel ikke passer inn i kalenderen, er det lett å endre billetten.

Finn din avgang til Stavanger her

 

Fly SAS Plus og opplev fordelene

Å reise er å leve. Derfor vil vi gjerne gjøre reisen så god som mulig helt fra starten av. Derfor har vi inkludert en rekke fordeler i din SAS Plus-billett. Du får blant annet 2 x 23kg innsjekket bagasje, 1 x 8kg håndbagasje, mat og drikke om bord samt Fast Track og SAS Lounge.

Les mer om SAS Plus her

SAS EuroBonus – oppdag verden

Med SAS EuroBonus har du mulighet til å tjene poeng på blant annet dagligvarer, nettbutikker og kjøp av flybilletter. Når du har spart opp nok poeng, kan du kjøpe flybilletter, leie en bil eller bestille et hotellopphold for poengene. På den måten gir SAS EuroBonus deg mulighet til å oppdage enda mer av verden.

Les mer og bli medlem av EuroBonus her

 

Stor barnerabatt på flybilletter

Når du flyr SAS med barna, tilbyr vi barnerabatt. Hvor stor rabatten er, avhenger av hvor gammelt barnet er. Barn under 2 år trenger ikke eget sete, og kan få opptil 90% rabatt på sine flybilletter, mens barn mellom 2 og 11 år kan få opptil 25% rabatt. Hvis et barn som er yngre enn 2 år skal ha sitt eget sete, er prisen den samme som for barn mellom 2 og 11 år.

Mer om å reise med barn

Finn billige flybilletter i vår lavpriskalender

I lavpriskalenderen kan du lett få oversikt over våre destinasjoner og priser. Det er derfor oversiktlig å finne billige flybilletter til den destinasjonen du foretrekker.

Hvis du er fleksibel når det gjelder hvilke datoer du ønsker å reise, og hvis du bestiller i god tid, kan du finne de billigste flybillettene.

Bestill din neste reise i vår lavpriskalender

Stavanger Lufthavn

Stavanger Lufthavn ved Sola ligger omtrent 11km sørvest for Stavanger. Flyplassen ble bygd i 1937, noe som gjør den til Norges eldste sivile lufthavn. Flyplassen har en del internasjonal trafikk samt en del helikopterflyvninger til oljeplattformer i Nordsjøen. Mesteparten av trafikken går imidlertid fremdeles til og fra Oslo.

 

Kontakt:

Avinor, Stavanger lufthavn

Sola, Postboks 150,

2061 Gardermoen

Norge

Tlf.: +47 67 03 10 00

Hjemmeside

 

Transport til og fra flyplassen

Når du skal til og fra Stavanger Lufthavn, kan du gjøre det enten i buss eller taxi. Fra flyplassen til Stavanger sentrum tar det ca. 20–30 minutter med buss. Billetter kan kjøpes ombord på bussen eller på flyplassens hjemmeside, og det kan betales med Visa eller Mastercard. Det går også flybusser til og fra Sandnes.

Du kan også ta en taxi på flyplassen. Taxiholdeplassen finner du mellom flyterminalen og parkeringshuset, på din venstre side når du kommer ut av utgangen.

Du kan lese mer om transport til og fra Stavanger Lufthavn her

 

Bilutleie ved Stavanger Lufthavn

Du har også mulighet til å leie bil på flyplassen. Vi anbefaler alltid at du bestiller leiebil på forhånd, slik at den er klar når du lander. Det er dessuten også en fordel å ha bestilt på forhånd hvis du lander når bilutleiekontoret har stengt, siden de i så fall venter på deg.

Bestill leiebil i Stavanger

Transport i Stavanger

Offentlig transport i Stavanger omfatter busser, tog og båter. Når du skal finne frem lokalt i Stavanger, er det lurt å bruke bussnettet, som opereres av Kolumbus, som har busslinjer som dekker området i og rundt Stavanger og Sandnes. Lengre bussturer starter som regel ved jernbanestasjonen, der du også har mulighet til å ta tog til andre steder i Norge. Kolumbus har også flere ferger som seiler til steder som ellers er vanskelig tilgjengelige.

Hvis du har tenkt å bruke offentlig transport i større grad, kan det lønne seg å kjøpe en 24-timersbillett eller en ukesbillett, siden det er en del penger å spare i forhold til enkeltbilletter.

Stavanger er en relativt liten by, og du kan ta deg frem til de fleste attraksjoner i byen til fots. Husk også at noen av naturattraksjonene utenfor byen krever spesiell transport.

 

Oppdag det spektakulære Stavanger

Den oppsiktsvekkende naturen rundt Stavanger er nok noe av det byen er mest kjent for. Preikestolen, som av CCN Go og Lonely Planet er blitt kåret til et av verdens mest spektakulære utsiktspunkt, gir deg fritt utsyn til den ville naturen, og ikke minst er soloppgangsturer i sommerhalvåret populært. Utsikten og naturen er likevel ikke mindre vakker i klart frostvær om vinteren, da det går guidede turer til Preikestolen.

Stavanger byr dessuten på en velholdt gammel bydel, som består av 173 trehus, som ble oppført på slutten av 1700-tallet og begynnelsen av 1800-tallet. Den gang var det ikke uvanlig å ta huset med seg når man flyttet, noe som også gjelder for husene i Gamle Stavanger.

Bestill miniferie i Stavanger nå

Kort om Stavanger

Valuta: NOK

Tidsforskjell: ingen

Språk: norsk

Turistinformasjon:

Stavanger turistinformasjon, Domkirkeplassen 3, 4006 Stavanger,

tlf.: +47 51 85 92 00

 

Annet

Norge

Kjøp forsikring

 

Flere SAS-destinasjoner