Fly til Stavanger

We are travelers.

SAS flyr til Stavanger i Norge fra/via Oslo, København og Stockholm (ruteavhengig).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asia (Tokyo, Shanghai, Beijing og Singapore).

SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på flygningen til Stavanger – bestill nå

Bestiller du reisen med SAS i god tid i forveien, kan du få billigere billetter. Hvis du vil ha en oversikt over alle destinasjonene på ett og samme sted, kan du gå til vår lavpriskalender. SAS-kunder får 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger, så om du ser et godt tilbud kan du bare slå til nå og bestemme deg senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Stavanger med barna ved å bestille rabatterte barnebilletter på SAS. Vi tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Stavanger.

fly til Stavanger og opplev en av Norges fineste naturer

Den sjarmerende byen Stavanger ligger på sørvest i Norge, og brukes som en innfallsport til noen av landets beste naturreservater, friluftsområder og strender. Gjør deg klar til å klatre opp bratte fjell, nyte fantastisk fjordutsikt og spasere langs strendene på Jæren.

Reisen til Stavanger er ikke komplett uten et besøk på Prekestolen, et landemerke som tilbyr fantastisk utsikt over Rogaland. Andre naturattraksjoner er Lysefjorden og Solastranden.

Listen over ting å gjøre i og rundt Stavanger er endeløs, og her finner man noe for alle.

Stavanger

En ferie i Stavanger er perfekt for å utforske Norges fjerde største by, samtidig som man opplever den omkringliggende landsbygda og småbysjarmen. Stavangerområdet er kjent for sine mange attraksjoner, og burde være på radaren for alle som besøker Norge.

Fly med SAS til Stavanger lufthavn, så lander du i Norge, klar for et eventyr.

Stavanger lufthavn

Når du er i Stavanger, må du sørge for å avlegge Gamle Stavanger et besøk. Den lille, historiske delen av Stavanger har vakre trehus, fargerike blomster om sommeren og velstelte, små hager overalt.

Vår SAS App vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid inkludert i reisen til Stavanger

I SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet reise. Samme hvilken billettype du har, får du alltid innsjekking via Internett, kaffe og te ombord samt bruk av SAS App.

Ønsker du å reise enda mer komfortabelt, kan du oppgradere billetten til neste reiseklasse. Dette gir tilgang til flere fordeler som Fast Track, SAS Lounge,prioritert boarding og gratis Wi-Fi (hvis tilgjengelig) samt måltider og snacks om bord.

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei Ja

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer reiser når et EuroBonus-nummer legges til bestillingen på en Scandinavian Airlines-flygning. Les mer om vårt bærekraftarbeid

Hotelltilbud