søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Stavanger i Norge fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (ruteavhengig).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på flygningen til Stavanger – bestill nå

Bestiller du reisen med SAS i god tid i forveien, kan du få billigere billetter. Hvis du vil ha en oversikt over alle destinasjonene på ett og samme sted, kan du gå til vår lavpriskalender. SAS-kunder får 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger, så om du ser et godt tilbud kan du bare slå til nå og bestemme deg senere. 

  • cl--plane-right Flyplass: Stavanger lufthavn (SVG)
  • cl--credit Valuta: Norsk krone
  • cl--clock Tidssone: CET: UTC+1/CEST: UTC+2
  • cl--globe Offisielt språk: Norsk

Rabattbilletter for barn

Opplev Stavanger med barna ved å bestille rabatterte barnebilletter på SAS. Vi tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Stavanger.  

fly til Stavanger og opplev en av Norges fineste naturer 

Den sjarmerende byen Stavanger ligger på sørvest i Norge, og brukes som en innfallsport til noen av landets beste naturreservater, friluftsområder og strender. Gjør deg klar til å klatre opp bratte fjell, nyte fantastisk fjordutsikt og spasere langs strendene på Jæren. 

Reisen til Stavanger er ikke komplett uten et besøk på Prekestolen, et landemerke som tilbyr fantastisk utsikt over Rogaland. Andre naturattraksjoner er Lysefjorden og Solastranden.

Listen over ting å gjøre i og rundt Stavanger er endeløs, og her finner man noe for alle. 

Prekestolen i Stavanger

Alltid inkludert i reisen til Stavanger

I SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet reise. Samme hvilken billettype du har, får du alltid innsjekking via Internett, kaffe og te ombord samt bruk av SAS App

Ønsker du å reise enda mer komfortabelt, kan du oppgradere billetten til neste reiseklasse. Dette gir tilgang til flere fordeler som Fast TrackSAS Lounge,prioritert boarding og gratis Wi-Fi (hvis tilgjengelig) samt måltider og snacks om bord. 

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

Oppdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus gir deg mer av verden, og tilbyr bærekraftig reising. Hvis du er medlem av vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer alle billetter som er kjøpt med et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå CO2-kompenserer litt over 40 % av utslippene fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Hotell og bilutleie i Stavanger

Gjør reisen enda mer behagelig og bestill både leiebil og hotell hjemmefra. Besøk SAS sine partnersider og bestill nå. 

Andre populære SAS-destinasjoner

Les mer om Stavanger og la deg inspirere