søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Kristiansund i Norge fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (ruteavhengig). 

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på flygningen til Kristiansund – bestill nå

Bestill ferien med SAS god tid i forveien, så vil du sannsynligvis finne billigere flypriser. Hvis du vil ha en oversikt over alle destinasjonene på ett og samme sted, kan du gå til vår lavpriskalender. SAS-kunder får 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger, så om du ser et godt tilbud kan du bare slå til nå og bestemme deg i morgen.  

  • cl--plane-right Flyplass: Kristiansund flyplass (KSU)
  • cl--credit Valuta: Norsk krone
  • cl--clock Tidssone: CET: UTC+1/CEST: UTC+2
  • cl--globe Offisielt språk: Norsk

Rabattbilletter for barn

Opplev Kristiansund sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Norge. 

Fly til Kristiansund for en moderne byferie  

Den norske byen Kristiansund, som ikke må forveksles med Kristiansand, er en liten fiskeby og kommune som ligger på Norges vestkyst. Her finner du fargerike hus, en flott havn og en vakker gammel bydel.

Når du ikke tar fergen rundt øyene i området eller klatrer opp til toppen av Kvernberget for å nyte utsikten over byen, kan du lære mer om områdets historie på Nordmøre Museum eller Varden utsiktspunkt.

Helg i Kristiansund
  • Hvorfor Kristiansund?
  • Fly med SAS til Kristiansund lufthavn (KRS)
  • Gjør reisen enklere med SAS-appen
  • Opplev verden med SAS

Alltid inkludert i reisen til Kristiansund

Hos SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Kristiansund inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

For en enda mer komfortabel reise kan du oppgradere billetten til neste reiseklasse og få ekstra fordeler. Ved å oppgradere får du tilgang til Fast TrackSAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (hvis tilgjengelig) og inkluderte måltider og snacks om bord. 

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

Oppdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Hvis du er medlem av vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poeng på blant annet betaling av din neste reise, oppgradering eller bilutleie. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter som er kjøpt med et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå CO2-kompenserer litt over 40 % av utslippene fra flyene våre. Få vite mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Hotell og bilutleie i Kristiansund

Spar litt tid og bestill både hotell og leiebil her på SAS. Vi gir deg tilgang til flotte hoteller og leietjenester for å gjøre reisen til Kristiansund så enkel og hyggelig som mulig. 

Andre populære SAS-destinasjoner