Fly til Kristiansund

Reisende flokker seg til Kristiansund for å se den vakre byen og området rundt, og hvorfor ikke? Dette fantastiske området ligger spredt over fire øyer, og har i løpet av de siste 50 årene blitt gjenopprettet til sin tidligere prakt etter andre verdenskrig ødela store deler av byen. I dag kan du oppleve en livlig by, og det er masse å både se og gjøre her hele året rundt.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Kristiansund i Norge fra/via Oslo, København og Stockholm.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordeler på flygningen til Kristiansund

Bestill ferien med SAS god tid i forveien, så vil du sannsynligvis finne billigere flypriser. Hvis du vil ha en oversikt over alle destinasjonene på ett og samme sted, kan du gå til vår lavpriskalender. SAS-kunder får 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger, så om du ser et godt tilbud kan du bare slå til nå og bestemme deg i morgen.

Rabattbilletter for barn

Opplev Kristiansund sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Norge.

Fly til Kristiansund for en moderne byferie

Den norske byen Kristiansund, som ikke må forveksles med Kristiansand, er en liten fiskeby og kommune som ligger på Norges vestkyst. Her finner du fargerike hus, en flott havn og en vakker gammel bydel.

Når du ikke tar fergen rundt øyene i området eller klatrer opp til toppen av Kvernberget for å nyte utsikten over byen, kan du lære mer om områdets historie på Nordmøre Museum eller Varden utsiktspunkt.

Fly til <em>Kristiansund</em>

Fly med SAS til Kristiansund flyplass, så lander du i Norge, klar til å starte eventyret.

Kristiansund flyplass

Kristiansund er kanskje liten i størrelse, men den er stor i både personlighet og kultur. Dette er en vakker by som har noe for enhver reisende. Ta en tur med fergen og se byens skjønnhet fra havet.

Vår SAS App vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Vil du se verden? Med SAS og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Våre reisemål

Alltid inkludert i reisen til Kristiansund

Hos SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Kristiansund inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

For en enda mer komfortabel reise kan du oppgradere billetten til neste reiseklasse og få ekstra fordeler. Ved å oppgradere får du tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding og inkluderte måltider og snacks om bord.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.