Fly til Kristiansund

We are travelers.

SAS flyr til Kristiansund i Norge fra/via Oslo, København og Stockholm (ruteavhengig).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asia (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på flygningen til Kristiansund – bestill nå

Bestill ferien med SAS god tid i forveien, så vil du sannsynligvis finne billigere flypriser. Hvis du vil ha en oversikt over alle destinasjonene på ett og samme sted, kan du gå til vår lavpriskalender. SAS-kunder får 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger, så om du ser et godt tilbud kan du bare slå til nå og bestemme deg i morgen.

Rabattbilletter for barn

Opplev Kristiansund sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Norge.

Fly til Kristiansund for en moderne byferie

Den norske byen Kristiansund, som ikke må forveksles med Kristiansand, er en liten fiskeby og kommune som ligger på Norges vestkyst. Her finner du fargerike hus, en flott havn og en vakker gammel bydel.

Når du ikke tar fergen rundt øyene i området eller klatrer opp til toppen av Kvernberget for å nyte utsikten over byen, kan du lære mer om områdets historie på Nordmøre Museum eller Varden utsiktspunkt.

Kristiansund

Reisende flokker seg til Kristiansund for å se den vakre byen og området rundt, og hvorfor ikke? Dette fantastiske området ligger spredt over fire øyer, og har i løpet av de siste 50 årene blitt gjenopprettet til sin tidligere prakt etter andre verdenskrig ødela store deler av byen. I dag kan du oppleve en livlig by, og det er masse å både se og gjøre her hele året rundt.

Fly med SAS til Kristiansund lufthavn, så lander du i Norge, klar til å starte eventyret.

Kristiansand lufthavn

Kristiansund er kanskje liten i størrelse, men den er stor i både personlighet og kultur. Dette er en vakker by som har noe for enhver reisende. Ta en tur med fergen og se byens skjønnhet fra havet.

Vår SAS App vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid inkludert i reisen til Kristiansund

Hos SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Kristiansund inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

For en enda mer komfortabel reise kan du oppgradere billetten til neste reiseklasse og få ekstra fordeler. Ved å oppgradere får du tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (hvis tilgjengelig) og inkluderte måltider og snacks om bord.

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei Ja

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer reiser når et EuroBonus-nummer legges til bestillingen på en Scandinavian Airlines-flygning. Les mer om vårt bærekraftarbeid

Hotelltilbud