søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Kristiansund

Fly til Kristiansund

Alltid inkludert i din flybillett til Kristiansund

Det tar knapt 1 time å fly til Kristiansund fra Oslo, og til tross for at det er en kort tur, så vil vi at du har det bra under reisen. Derfor serverer vi kaffe, og te om bord, og dessuten digitale aviser får du også på flyet – naturligvis til ingen ekstra kostnader.

Faktisk er alt inkludert i din flybillett når du flyr med oss til Kristiansund. Både før, under og etter din reise, har vi tenkt på alt:


 

Fly til Kristiansund med SAS

Fly til Kristiansund med SAS, og nyt godt av de mange fordelene som er inkludert i prisen: 24 timers åpent kjøp, du kan sjekke inn via Internett og du kan velge sete 22 timer innen avgang. Det er i tillegg gratis å ta med barnevogn, og vi forsøker så vidt mulig og la småbarnsfamilier få gå om bord i flyet først. Fly til Kristiansund med SAS, og la reisen være en del av opplevelsen.

Havnebyen Kristiansund ligger helt ut mot havet. Byen er bygget opp igjen etter at 900 hus ble brent under krigen i 1940.

Fra Varden har du 360 graders utsikt til havet, fjordene, fjellene og byen under deg. I denne byen ble en av verdens mest kjente nordmann født, nemlig fotballspilleren og Manchester United-helten Ole Gunnar Solskjær.

Kristiansund er en by og en kommune på Nordmøre i Møre og Romsdal. Kommunen er omgitt av hav og fjorder. Mot nord ligger Atlanterhavet. I nordøst ligger nabokommunen Smøla; øst for Talgsjøen ligger Aure kommune; sørøst for Freifjorden ligger Tingvoll kommune; i sør ligger Gjemnes kommune og vest for Bremnesfjorden ligger Averøy kommune.

Det gamle bysenteret og tettstedet Kristiansund ligger ut mot havet på tre øyer.

Det eldre ladestedet Lillefosen fikk offisiell bystatus den i 1742 under navnet Christianssund. De tre øyene har et areal på 22 kvadratkilometer. Her kan du prøve deg som havfisker. Er du mer landkrabbe kan du heller gå Fjordruta.

Flere daglige flyavganger til Kristiansund

Vi flyr deg til lufthavnen Kristiansund som kun 7 km øst for byen. Vi har flere avganger i løpet av døgnet, og dermed kan du enkelt finne et fly som passer med dine planer i Kristiansund.

 

Rimelige flybilletter til Kristiansund– bestill i god tid

Det er billig å reise å reise til den livlige kystbyen. Du bør bestille billettene i god tid, for da får du nemlig de beste prisene.

Du får alltid 24 timers åpent kjøp når du bestiller billetter hos oss. Så du trenger ikke gå glipp av gode priser. Bestill først og hør deretter hva din kjæreste, ektefelle eller venner sier om datoen, avgangstider og pris.

 

Få gode tilbud og rabatter

Bli med å vårt gratis fordelsprogram EuroBonus  og få poeng hver gang du reiser med oss. Dessuten får du masse fordeler, og utvalgte eksklusive medlemstilbud som blir sendt via e-post. I tillegg får du også sms-tjenester med nyttig informasjon om din flyreise.

Du kan også bruke poengene til bonusreiser, hotellopphold, og shopping.

Opptjen poeng på din tur til Kristiansund– påmeld deg EuroBonus gratis

Krsitiansund lufthavn

Butikker og servering 

På Kristiansund lufthavn finner du kafeteria og kiosker som kan benyttes dersom du glemte å få deg mat på flyet, eller om du vil korte ned ventetiden før avgang med et måltid eller en kaffe. Hvis du har ekstra god tid, kan du kjøpe et postkort og skrive til noen som fortjener en hilsen.

Hvorfor ikke nyte flyturen mett og fornøyd med ferskt lesestoff fra kiosken?

Informasjon og åpningstider til kaféen på Kristiansund lufthavn

 

Taxfree 

Hvis du er av typen som sovner på flyet og ikke benytter muligheten til å handle underveis, kan du besøke taxfree-butikken på Kristiansund lufthavn. Denne er alltid åpen i forbindelse med utenlandsflyvninger.

Du har det aller enklest hvis du reiser med charter. Da kan du nemlig forhåndsbestille duty free-varer på nettet og motta varene på flyet.

 

Flybuss til Kristiansund

Det går rutebuss fra Kristiansund sentrum til flyplassen ca to ganger i timen.

 

Drosje

Kristiansund taxi har drosjer ved utgangen. Hvis du trenger minibuss eller handikapptransport må dette bestilles på telefon 71 67 22 22.

 

Parkering og veikart

Kjører du bil til flyplassen? Da kan du fra Kristiansund sentrum følge Riksvei 70. 

 

Leiebil og Atlanterhavsveien

Kristiansund er det perfekte utgangspunkt for å oppleve Atlanterhavsveien. Leier du bil, har du mulighet til å stoppe på de mest spektakulære og vakre steder. Atlanterhavsveien ligger en kort fergetur bare noen kilometer vest for Kristiansund lufthavn. Verdens vakreste veistrekning ble den beskrevet som i ”The Guardian”, den har blitt kåret til Århundrets Byggverk i Norge og er utnevnt til Nasjonal Turistvei.

Du kan leie bil med uthenting på Kristiansund lufthavn

 

Internett på flyplassen

Har du med deg bærbar PC eller telefon du kan surfe med? La nettet hjelpe deg å utnytte tiden til arbeid eller fornøyelse.

Tilgang til Internett på Kristiansund lufthavn

Annet

Norge

Kjøp reiseforsikring

 

Flere SAS-destinasjoner