søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Longyearbyen

Fly til Longyearbyen

FLY TIL LONGYEARBYEN – EN AV DE NORDLIGSTE BYENE I VERDEN

Fly fra Oslo til Longyearbyen og opplev livet i en av de nordligste byene i verden. Hos SAS binder vi Skandinavia sammen, og vi har derfor mange ukentlige avganger til Longyearbyen året rundt. Om vinteren kan du blant annet se nordlyset danse på himmelen, og om sommeren skinner solen natten lang.

Finn flybillettene dine i vår lavpriskalender

 

Alltid inkludert i din flybillett til Longyearbyen

Den korteste reisetiden til Longyearbyen fra Oslo er på 4 timer, og under hele reisen kan du forvente god service, for vi kommer til å servere både kaffe og te om bord, og du kan dessuten lese digitale aviser – helt uten ekstra kostnader.

Både før, under og etter din reise, har vi tenkt på alt:

 

 

Flere daglige flyavganger til Longyearbyen

Vi flyr deg til lufthavnen Svalbard som ligger omtrent 5 km unna Longyearbyen. De fleste flyavganger går via Tromsø, men mellomlandingen skjer svært raskt, og før du vet ordet av det så er du fremme.

 

Billige flybilletter til Longyearbyen – bestill i god tid

Du kan enkelt reise billig til Longyearbyen med oss. Men husk å bestille billettene i god tid, da kan du nemlig sikre deg de billigste billettene.

Vi gir deg alltid 24 timers åpent kjøp når du bestiller flybilletter. Derfor kan du kjøpe billige billetter med en gang, og deretter høre med familie og venner.

Få billige flybilletter med SAS Go 

Med SAS Go får du billige flybilletter med en rekke inkluderte fordeler, slik at du kan lene deg tilbake og nyte reisen fra start til slutt.

I flybilletten har vi blant annet inkludert ett kolli innsjekket bagasje på opptil 23 kg, ett kolli håndbagasje på opptil 8 kg, dagens avis i appen vår og gratis kaffe og te om bord på flyet.

Mer om fordelene ved SAS Go

Få opptil 90% barnerabatt på flybilletter

Vil du vise barna dine verden? Vi gjør det mulig med rabatter helt opptil 90% på flybilletter til barn under to år som sitter på fanget til en voksen. Barn på 2–11 år får 25% barnerabatt på flybilletter. Hvis du gjerne vil at barnet ditt under 2 år skal få sitt eget sete, er prisen den samme som for barn mellom 2 og 11 år.

Les mer om barnerabatt på flybilletter

 

Gode tilbud og rabatter

Bruk gjerne vårt fordelsprogram EuroBonus og få poeng hver gang du flyr med oss. I tillegg får du masse unike fordeler - bl.a. ekslusive medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktisk informasjon under din flyreise. Dine poeng kan du bruke på alt fra flyreiser, hotellopphold, leiebil til shopping hos våre mange EuroBonus-butikker.

Opptjen poeng på din tur til Longyearbyen – påmeld deg EuroBonus gratis

Oppdag Longyearbyens unike natur

Naturen i Longyearbyen er storslått og vakker året rundt, men også vill og rå. Du bør derfor alltid bli med på organiserte turer hvis du ikke har erfaring med det ekstreme klimaet og den ville naturen. Hvis du drar ut på egen hånd, er det viktig å ta med riktig utstyr, inkludert isbjørnbeskyttelse, slik at du kan oppleve den spektakulære naturen på en trygg måte.

Bestill billetter til storslåtte Longyearbyen

Svalbard lufthavn, Longyear

Svalbard lufthavn er den nordligste flyplassen i verden med regelmessig flytrafikk. Den ligger på øya Spitsbergen, ca. 3 km fra Longyearbyen. Flyplassen ble bygget under andre verdenskrig, og den er senere utvidet kraftig.

 

Kontakt:

Svalbard lufthavn

9170 Longyearbyen

Tlf.: +47 67 03 54 00

Hjemmeside

 

Transport til og fra Svalbard lufthavn

Fordi Svalbard lufthavn ligger så nær Longyearbyen, er transporten til og fra flyplassen enkel og rask. Det går flybuss ved hver ankomst og før hver avgang, og bussen stopper ved alle hoteller i området. Det tar ca. et kvarter å kjøre fra flyplassen til byen.

Hvis du heller vil kjøre i taxi, er det også mulig.

Det er også mulighet for å leie bil på flyplassen via Arctic Autorent.

 

Transport i Longyearbyen

Svalbard Buss og Taxi AS står for transporten i Longyearbyen, og de tilbyr blant annet faste avganger til en populær sightseeingtur to ganger daglig. Du kan kjøpe billetter til turen på nettet eller i resepsjonen på hotellet du bor på. Turen, som kalles ”Longyearbyen i et nøtteskall”, tar to timer og gir et innblikk i områdets natur og historie.

Hvis en større gruppe reiser sammen, er det mulig å bestille en privat tur. Firmaet tilbyr dessuten godkjent transport av rullestolbrukere. Det finnes også taxier i området som kan bestilles per telefon.

Mer om transport i Longyearbyen

 

Longyearbyen – på ferie i det høye nord

Uansett hvilken årstid du velger å dra til Longyearbyen på, vil turen by på unike opplevelser. Om sommeren kan den ville naturen blant annet oppleves til fots, på hesteryggen eller i kajakk, mens vinteren blant annet byr på ballongturer, skiturer og båtturer. Både sommer og vinter har du muligheten til å nyte en middag i villmarken, der du enten kan se midnattssolen eller nordlyset.

Husk pass, siden Svalbard ligger i Schengen-samarbeidets ytre område, noe som betyr at det blir foretatt passkontroller. Nordmenn kan nøye seg med å vise gyldig ID utstedt i Norge med navn, bilde og fødselsdato, f.eks. førerkort utstedt etter 1998, frem til det innføres nasjonalt ID-kort.

Finn dine billetter til fantastiske Longyearbyen

Kort om Longyearbyen

Valuta: NOK

Tidsforskjell: ingen

Språk: norsk

Turistinformasjon

 

Annet

Norge

Kjøp reiseforsikring

 

Flere SAS-destinasjoner