Fly til Svalbard

We are travelers.

SAS flyr til Longyearbyen/Svalbard i Norge fra/via Oslo, København og Stockholm (ruteavhengig).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asia (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på reisen til Longyearbyen/Svalbard – bestill nå

Jo tidligere du bestiller reisen din med SAS, desto større sjanse er det for å finne billigere billetter. Hvis du vil ha en oversikt over alle destinasjonene på ett og samme sted, kan du gå til vår lavpriskalender. Alle SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du ta det nå og bestemme deg senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Longyearbyen/Svalbard med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Norge.

Fly til Longyearbyen/Svalbard og se nordlyset eller midnattssolen

Den norske øygruppen Svalbard ligger mellom Norge og Nordpolen, og er dermed et av verdens nordligste befolkede områder. På Svalbard finner du ulendt og kupert terreng, enorme isbreer og nok flora og fauna til å underholde deg i en måned – en friluftsentusiasts drøm.

Når du ikke leter etter isbjørner på en frossen tundra eller ser på fjellrever og reinsdyr i sitt naturlige element, kan du dra på jakt etter nordlys eller være med på kveldsaktiviteter under midnattssola.

Listen over ting å gjøre i Svalbard er endeløs, og her finner man noe for alle.

Longyearbyen/Svalbard

Svalbard er et isparadis med isdekte fjorder, ruvende fjell og sjeldne dyr, inkludert isbjørner. Har du drømt om et arktisk eventyr med det beste skandinavisk flora og fauna har å by på, da drømte du sikkert om en ferie på Svalbard.

Fly med SAS til Svalbard, så lander du avslappet, uthvilt og klar til å starte ferien.

Svalbard lufthavn

Dette polarparadiset er – selv om det er ganske øde – overraskende kosmopolitisk. Nyt det ekstraordinære designet i byen, og opplev gastronomi i verdensklasse i vinterlandskapet.

Vår SAS App vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid inkludert i reisen til Longyearbyen/Svalbard

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Svalbard inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Ønsker du å reise enda mer komfortabelt, kan du oppgradere billetten til neste reiseklasse. Dette gir tilgang til Fast Track, SAS Lounge,prioritert boarding og gratis Wi-Fi (hvis tilgjengelig) samt måltider og snacks om bord.

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei Ja

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer reiser når et EuroBonus-nummer legges til bestillingen på en Scandinavian Airlines-flygning. Les mer om vårt bærekraftarbeid

Hotelltilbud