søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Longyearbyen/Svalbard i Norge fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (ruteavhengig).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på reisen til Longyearbyen/Svalbard – bestill nå

Jo tidligere du bestiller reisen din med SAS, desto større sjanse er det for å finne billigere billetter. Hvis du vil ha en oversikt over alle destinasjonene på ett og samme sted, kan du gå til vår lavpriskalender. Alle SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du ta det nå og bestemme deg senere. 

  • cl--plane-right Flyplass: Svalbard lufthavn (LYR)
  • cl--credit Valuta: Norsk krone
  • cl--clock Tidssone: CET: UTC+1/ CEST: UTC+2
  • cl--globe Offisielt språk: Norsk

Rabattbilletter for barn

Opplev Longyearbyen/Svalbard med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Norge. 

Fly til Longyearbyen/Svalbard og se nordlyset eller midnattssolen 

Den norske øygruppen Svalbard ligger mellom Norge og Nordpolen, og er dermed et av verdens nordligste befolkede områder. På Svalbard finner du ulendt og kupert terreng, enorme isbreer og nok flora og fauna til å underholde deg i en måned – en friluftsentusiasts drøm.

Når du ikke leter etter isbjørner på en frossen tundra eller ser på fjellrever og reinsdyr i sitt naturlige element, kan du dra på jakt etter nordlys eller være med på kveldsaktiviteter under midnattssola. 

Listen over ting å gjøre i Svalbard er endeløs, og her finner man noe for alle.

Utforsk Svalbard
  • Fly til Longyearbyen med SAS
  • Fantastisk natur i Longyearbyen
  • Vintereventyr i Longyearbyen

Alltid inkludert i reisen til Longyearbyen/Svalbard

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Svalbard inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App

Ønsker du å reise enda mer komfortabelt, kan du oppgradere billetten til neste reiseklasse. Dette gir tilgang til Fast TrackSAS Lounge,prioritert boarding og gratis Wi-Fi (hvis tilgjengelig) samt måltider og snacks om bord. 

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

Oppdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers. 

Bli medlem av EuroBonus, så vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.  

Vi CO2-kompenserer om er kjøpt med et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå CO2-kompenserer litt over 40 % av utslippene fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Hotell og bilutleie i Longyearbyen/Svalbard

Er det noe du vil ordne i siste liten? Her på SAS kan du bestille leiebil – noe som gjør det lett å få transport fra flyplassen. Du kan også bestille et hotell du selv velger, så er du klar for turen. 

Andre populære SAS-destinasjoner

Les mer om Longyearbyen og la deg inspirere