Fly til Ålesund

We are travelers.

SAS flyr til Ålesund i Norge fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (ruteavhengig).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asia (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på flygningen til Ålesund – bestill nå

Vær rask og bestill reisen din med SAS i god tid i forveien, så er sjansen større for at du får billigere billetter. Besøk lavpriskalenderen for å få en oversikt over alle våre destinasjoner på ett og samme sted.

SAS-kunder får 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger, så om du ser et godt tilbud kan du bare slå til nå og bestemme deg i morgen.

Rabattbilletter for barn

Opplev Ålesund sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Norge.

Fly til Ålesund og utforsk de norske fjordene

Havnebyen Ålesund ligger på vestkysten av Norge, ved inngangen til den majestetiske Geirangerfjorden, og er kjent for arkitektur i jugendstil. Med sentrum som utgangspunkt kan besøkende utforskende de omringende fjordene og besøke byfjellet Aksla.

Når du ikke er på Aksla for å nyte den fantastiske utsikten over byen og de omliggende fjordene, kan du besøke Sunnmøre museum, Atlanterhavsparken eller Molja fyr.

Enten du er historieinteressert, kulturfan eller friluftsentusiast, er det masse å gjøre for alle og enhver i Ålesund.

Ålesund

Den karakteristiske byen Ålesund ligger der norske fjorder og fjell møter havet, hvor de fleste av reisende i Norge ender opp, og hvor du kan gå i fjellet, beundre arkitekturen og utforske UNESCOs verdensarvsteder.

Fly med SAS til Ålesund, så lander du i Norge avslappet, uthvilt og klar til å starte ferien.

Ålesund lufthavn

Den vakre byen Ålesund er omringet av storslått natur. Det er det perfekte stedet å besøke dersom du vil se det beste av hva norsk natur har å by på.

Vår SAS App vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid inkludert i reisen til Ålesund

Uansett hvilken billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Ålesund inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Vil du ha flere fordeler? Reis enda mer komfortabelt ved å oppgradere billetten din til neste reiseklasse. Da får du tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (når tilgjengelig), måltider og snacks om bord, pluss mye mer.

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei Ja

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer reiser når et EuroBonus-nummer legges til bestillingen på en Scandinavian Airlines-flygning. Les mer om vårt bærekraftarbeid

Hotelltilbud