søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Ålesund

Fly til Ålseund

Alltid inkludert i din flybillett til Ålesund

Det tar bare omtrent 1 time å fly til Ålesund fra Oslo, og til tross for en kort reise, er det viktig for oss at du har det bra under reisen. Derfor serverer vi kaffe, og te om bord*, og digitale aviser – alt dette uten ekstrakostnader.

Faktisk er alt inkludert i din flybillett når du flyr med oss til Ålesund. Både før, under og etter din reise, har vi tenkt på alt:

* På grunn av kort serveringstid er det ingen servering i SAS Go på strekningene Ålesund - Trondheim og Ålesund – Bergen.

 

Mange daglige flyavganger til Ålesund

Vi flyr deg til Ålesund lufthavn som ligger like utenfor Ålesund. Vi har mange avganger slik at du finne enkelt et fly som passer med dine reiseplaner.

 

Billige flybilletter til Ålesund– bestill i god tid 

Det er billig å reise å reise til denne nydelig kystbyen. Men det anbefales å bestille i god, da får du nemlig flybilletter til de rimeligste prisene.

Du har alltid 24 timers åpent kjøp når du bestiller billetter hos oss. Derfor bør du slå til når du finner en god pris. Bestill først og hør etterpå hva din kjæreste, ektefelle eller venner sier om datoen, avgangstider og pris.

 

Få gode tilbud og rabatter

Få gratis medlemskap i fordelsprogrammet EuroBonus. Da får du poeng hver gang du reiser med oss. I tillegg får du masse fordeler om bord og spesielle medlemstilbud som blir sendt via e-post. I tillegg får du også sms-tjenester med nyttig informasjon om din flyreise.

Du kan også bruke poengene til bonusreiser, hotellopphold, og shopping.

Opptjen poeng på din tur til Ålesund– bli medlem i EuroBonus gratis.

lufthavn

Butikker og servering på Ålesund Lufthavn

På Ålesund lufthavn finner du kafeteria og kiosk i terminalen om du glemte å få deg mat på flyet, eller om du vil korte ned ventetiden før avgang med et måltid eller en kaffe.

Kafé og kiosk ligger i andre etasje over innsjekkingsområdet og kan tilby et rikholdig utvalg av varm drikke, varme og kalde retter. Spisestedet kan også tilby sine gjester øl og vin.

 

Taxfree på Ålesund lufthavn

Hvis du er av typen som sovner på flyet og ikke benytter muligheten til å handle tax free varer underveis, kan du besøke taxfree-butikken på Ålesund lufthavn. Denne er alltid åpen i forbindelse med utenlandsflyvninger. Du har det aller enklest hvis du reiser du med charter. Da kan du nemlig forhåndsbestille duty free-varer på nettet og motta varene på flyet.

Kort om Ålesund

Valuta: NOK

Tidsforskjell: ingen

Språk: norsk

Turistinformasjon: www.visitalesund.com

 

Annet

Norge

Kjøp reiseforsikring

 

Flere SAS-destinasjoner