ÉN VEI FRA
Ålesund

Fly til Ålseund

Alltid inkludert i din flybillett til Ålesund

Det tar bare omtrent 1 time å fly til Ålesund fra Oslo, og til tross for en kort reise, er det viktig for oss at du har det bra under reisen. Derfor serverer vi kaffe, og te om bord*, og digitale aviser – alt dette uten ekstrakostnader.

Faktisk er alt inkludert i din flybillett når du flyr med oss til Ålesund. Både før, under og etter din reise, har vi tenkt på alt: 

* På grunn av kort serveringstid er det ingen servering i SAS Go på strekningene Ålesund - Trondheim og Ålesund - Bergen.

Finn ønsket flyavgang og pris med det samme på denne siden eller bruk vår app – med appen kan du lettvint finne ditt fly til Ålesund direkte på mobilen.
 

Mange daglige flyavganger til Ålesund

Vi flyr deg til Ålesund lufthavn som ligger like utenfor Ålesund. Vi har mange avganger slik at du finne enkelt et fly som passer med dine reiseplaner.

 

Billige flybilletter til Ålesund– bestill i god tid 

Det er billig å reise å reise til denne nydelig kystbyen. Men det anbefales å bestille i god, da får du nemlig flybilletter til de rimeligste prisene.

Du har alltid 24 timers åpent kjøp når du bestiller billetter hos oss. Derfor bør du slå til når du finner en god pris. Bestill først og hør etterpå hva din kjæreste, ektefelle eller venner sier om datoen, avgangstider og pris.

 

Få gode tilbud og rabatter 

Få gratis medlemskap i fordelsprogrammet EuroBonus. Da får du poeng hver gang du reiser med oss. I tillegg får du masse fordeler om bord og spesielle medlemstilbud som blir sendt via e-post. I tillegg får du også sms-tjenester med nyttig informasjon om din flyreise.

Du kan også bruke poengene til bonusreiser, hotellopphold, og shopping.

Opptjen poeng på din tur til Ålesund– bli medlem i EuroBonus gratis.lufthavn

Butikker og servering på Ålesund Lufthavn

På Ålesund lufthavn finner du kafeteria og kiosk i terminalen om du glemte å få deg mat på flyet, eller om du vil korte ned ventetiden før avgang med et måltid eller en kaffe.

Kafé og kiosk ligger i andre etasje over innsjekkingsområdet og kan tilby et rikholdig utvalg av varm drikke, varme og kalde retter. Spisestedet kan også tilby sine gjester øl og vin.
 

Taxfree på Ålesund lufthavn

Hvis du er av typen som sovner på flyet og ikke benytter muligheten til å handle tax free varer underveis, kan du besøke taxfree-butikken på Ålesund lufthavn. Denne er alltid åpen i forbindelse med utenlandsflyvninger. Du har det aller enklest hvis du reiser du med charter. Da kan du nemlig forhåndsbestille duty free-varer på nettet og motta varene på flyet.


Flybuss til Vigra

Nettbuss Ålesund kjører buss til og fra Ålesund sentrum og Moa som korresponderer med alle rutefly. Avgang fra Moa ca halvannen time før flyavgang, og Ålesund sentrum (Skateflukaia) ca 1 time før avgang.

Reisertid er ca 25 minutter fra Ålesund sentrum. Bussen stopper ved de store hotellene.

For oppdaterte ruter på buss: www.nettbuss.no eller trafikanten Møre og Romsdal på telefon 71 58 78 00 (177 innenfor Møre og Romsdal) eller www.177mr.no

 

Drosje

Drosjer står ved utgangen på en egen holdeplass. Turen til sentrum tar ca 15 minutter.
Telefon: 70 10 30 00
Internettside: www.alesund-taxi.no
E-post: booking@taxiformidling.no


Parkering og veikart

Kjører du bil til flyplassen? Da kan det være nyttig med veikart og en oversikt over hvor du kan parkere og hvor mye det koster.


Leiebil

Det er flere firma som tilbyr leiebil hvis du vil komme deg rundt og oppleve vakre og spektakulære Sunnmøre.

Billige flybilletter til Ålesund

 Priser og plasstilgang oppdateres hver gang en besøkende gjør et søk i kalenderen. Visse prisavvik kan derfor forekomme når du går videre til bestilling.


KORT OM ÅLESUND

Valuta: NOK
Tidsforskjell: ingen
Landskode: 47
Språk: norsk

Turistinformasjon: www.visitalesund.com
 

Annet

Norge
Kjøp reiseforsikringFLERE SAS-DESTINASJONER