søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Ålesund i Norge fra/via Oslo København og Stockholm (ruteavhengig).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på flygningen til Ålesund – bestill nå

Vær rask og bestill reisen din med SAS i god tid i forveien, så er sjansen større for at du får billigere billetter. Besøk lavpriskalenderen for å få en oversikt over alle våre destinasjoner på ett og samme sted. 

SAS-kunder får 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger, så om du ser et godt tilbud kan du bare slå til nå og bestemme deg i morgen.  

  • cl--plane-right Flyplass: Ålesund lufthavn (AES)
  • cl--credit Valuta: Norsk krone
  • cl--clock Tidssone: CET: UTC+1/CEST: UTC+2
  • cl--globe Offisielt språk: Norsk

Rabattbilletter for barn

Opplev Ålesund sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Norge. 

Fly til Ålesund og utforsk de norske fjordene 

Havnebyen Ålesund ligger på vestkysten av Norge, ved inngangen til den majestetiske Geirangerfjorden, og er kjent for arkitektur i jugendstil. Med sentrum som utgangspunkt kan besøkende utforskende de omringende fjordene og besøke byfjellet Aksla.    

Når du ikke er på Aksla for å nyte den fantastiske utsikten over byen og de omliggende fjordene, kan du besøke Sunnmøre museum, Atlanterhavsparken eller Molja fyr.

Enten du er historieinteressert, kulturfan eller friluftsentusiast, er det masse å gjøre for alle og enhver i Ålesund.

Utforsk Ålesund

Alltid inkludert i reisen til Ålesund

Uansett hvilken billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Ålesund inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App

Vil du ha flere fordeler? Reis enda mer komfortabelt ved å oppgradere billetten din til neste reiseklasse. Da får du tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (når tilgjengelig), måltider og snacks om bord, pluss mye mer. 

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

Oppdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus er et program som gir deg mer av verden. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter som bestilles ved å bruke et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå karbonkompenserer litt over 40 % av alle utslipp fra flyene våre. Få vite mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Hotell og bilutleie i Ålesund

Gjør reisen enda mer behagelig og bestill både leiebil og hotell hjemmefra. Besøk SAS sine partnersider og bestill nå.  

Andre populære SAS-destinasjoner

Les mer om Ålesund og la deg inspirere