LAND

SPRÅK

MIN FLYPLASS

  ÉN VEI FRA
  Ålesund

  Fly til Ålseund

  Alltid inkludert i din flybillett til Ålesund: 24 timers åpent kjøp, setevalg og mye mer…

  Det tar bare omtrent 1 time å fly til Ålesund fra Oslo, og til tross for en kort reise, er det viktig for oss at du har det bra under reisen. Derfor serverer vi kaffe, og te om bord*, og digitale aviser – alt dette uten ekstrakostnader.

  Faktisk er alt inkludert i din flybillett når du flyr med oss til Ålesund. Både før, under og etter din reise, har vi tenkt på alt: 

  •    Online sjekk inn
  •    Kaffe, te, og aviser i appen*
  •    Opptil 90 % barnerabatt
   

  * På grunn av kort serveringstid er det ingen servering i GO på strekningene Ålesund - Trondheim og Ålesund - Bergen.

  Finn ønsket flyavgang og pris med det samme på denne siden eller bruk vår app – med appen kan du lettvint finne ditt fly til Ålesund direkte på mobilen.
   

  Mange daglige flyavganger til Ålesund

  Vi flyr deg til Ålesund lufthavn (AES) som ligger like utenfor Ålesund. Vi har mange avganger slik at du finne enkelt et fly som passer med dine reiseplaner.

   

  Billige flybilletter til Ålesund– bestill i god tid og spar penger

  Det er billig å reise å reise til denne nydelig kystbyen. Men det anbefales å bestille i god, da får du nemlig flybilletter til de rimeligste prisene.

  Du har alltid 24 timers åpent kjøp når du bestiller billetter hos oss. Derfor bør du slå til når du finner en god pris. Bestill først og hør etterpå hva din kjæreste, ektefelle eller venner sier om datoen, avgangstider og pris.

   

  Få gode tilbud og rabatter – bli medlem av vårt fordelsprogram EuroBonus

  Få gratis medlemskap i fordelsprogrammet EuroBonus. Da får du poeng hver gang du reiser med oss. I tillegg får du masse fordeler om bord og spesielle medlemstilbud som blir sendt via e-post. I tillegg får du også sms-tjenester med nyttig informasjon om din flyreise.

  Du kan også bruke poengene til bonusreiser, hotellopphold, og shopping.

  Opptjen poeng på din tur til Ålesund– bli medlem i EuroBonus gratis.

  FLY BERGEN - ÅLESUND

  Ålesund er et perfekt sted å utforske noen av Norges mest kjente natur- og kulturattraksjoner.

  Fly Bergen - Ålesund med SAS og nyt godt av de mange fordelene som er inkludert i prisen. SAS har innsjekking via Internett og du kan velge ditt favorittsete på forhånd. SAS tar også ekstra hensyn til småbarnsfamilier. Du kan ta med barnevogn kostnadsfritt og vi forsøker å la småbarnsfamilier få gå først om bord i flyet.

  Bestill plass nå – med 24 timers åpent kjøp hos SAS kan du avbestille kostnadsfritt om reisefølget ditt allikevel ikke vil ta flyturen.

  Fly Bergen – Ålesund med SAS

  Fly til Ålesund og opplev Ålesunds fantastiske jugendstilarkitektur. Dette er byen der arkitekturen er preget av tårn, spir og vakre utsmykninger. Ålesund byr på mange spennende opplevelser. Her kan du blande kunst og kultur med vakre naturopplevelser. Jugendstilsenteret er verdt et besøk om du er interessert i arkitektur. Dette er et nytt og spennende museum som forteller deg alt om Ålesunds unike plass i norsk arkitekturhistorie. Ålesund og omegn kryr av fjorder, fiskevær, øyperler og majestetiske fjell som lokker til nærmere utforskning. Med under en times flytur mellom Bergen og Ålesund er det fullt mulig å kose seg en weekend på hotell – mens opplevelsene står i kø!

  Reis med barna til Ålesund

  Ålesund har mange spennende opplevelser både for liten og stor. Ta med barna til Atlanterhavsparken og studer livet i Atlanterhavet. Atlanterhavsparken er et av Nord-Europas største akvarieanlegg og ligger i et friområde med turstier, kulturminner, fiskeplasser og badestrand med dykkemuligheter. Reis med barna og la dem oppleve kunst og design på KUBE, Sunnmøre Museum som er folkemuseet for kystkultur og den fantastiske utsikten over Ålesund fra Aksla.

  Restauranter og uteliv

  Ålesund byr på alt fra eksklusive restauranter med internasjonale menyer til små kaféer, pizzabarer, bakerier, kaffebarer og puber. Har du lyst på sjømat, er restaurantene Sjøbua, XL Diner og Maki kjent for sine fiskespesialiteter. Mange av hotellene serverer smakfulle lunsj- og middagsretter. Ålesund er Norges største eksporthavn for klippfisk og under den Norske Matfestivalen kåres årets klippfisk-kokk.

  Shopping i Ålesund

  Gågata i Ålesund ligger i Kongens Gate. I Kipervika finner du et stort utvalg av kunst- og håndverksbutikker og på torget selges blomster, frukt og morsomme kuriositeter. Kremmergaarden ligger i Ålesund sentrum og her finner du en rekke ulike butikker og kafeer. For storshopping er Moa kjøpesenter verdt et besøk. Dette er et av Norges største kjøpesentre og ligger 10 kilometer fra sentrum. Enda godt SAS tilbyr 23 kg bagasje inkludert i prisen!

  FLY FRA OSLO TIL ÅLESUND

  Ålesund er et perfekt sted å utforske noen av Norges mest kjente natur- og kulturattraksjoner.

  Fly Oslo - Ålesund med SAS og nyt godt av de mange fordelene som er inkludert i prisen. 24 timers åpent kjøp, du kan sjekke inn via Internett og velge ditt favorittsete på forhånd. Du kan ta med barnevogn kostnadsfritt og vi forsøker å la småbarnsfamilier få gå om bord i flyet først

  Bestill plass nå – med 24 timers åpent kjøp hos SAS kan du avbestille kostnadsfritt om reisefølget ditt allikevel ikke vil ta flyturen til Ålesund

  Fly Oslo – Ålesund med SAS

  Fly til Ålesund og opplev den fantastiske jugendstilarkitekturen. Arkitekturen i Ålesund er preget av tårn, spir og vakre utsmykninger og om du er interessert i arkitektur, kan du ta en tur til Jugendstilsenteret. Jugendstilsenteret er et nytt og spennende museum som forteller deg alt om Ålesunds unike plass i norsk arkitekturhistorie. I- og omkring Ålesund kryr det av fjorder, fiskevær, øyperler og majestetiske fjell som lokker til nærmere utforskning. Med under en times reisevei mellom Oslo og Ålesund, er det fullt mulig å kose seg en weekend på hotell – mens opplevelsene står i kø!

  Reis med barna til Ålesund

  Ålesund har mange spennende opplevelser, både for liten og stor. Ta med barna til Atlanterhavsparken og studér livet i Atlanterhavet. Atlanterhavsparken er et av Nord-Europas største akvarieanlegg og ligger i et friområde med turstier, kulturminner, fiskeplasser og badestrand med dykkemuligheter. Reis med barna og la dem oppleve kunst og design på KUBE, Sunnmøre Museum, som er folkemuseet for kystkultur og den fantastiske utsikten over Ålesund fra Aksla.

  Restauranter og uteliv

  Ålesund tilbyr alt fra eksklusive restauranter med internasjonale menyer til små kaféer, pizzabarer, bakerier, kaffebarer og puber. Restaurantene Sjøbua, XL Diner og Maki er kjent for sine fiskespesialiteter og mange av hotellene serverer smakfulle lunsj- og middagsretter. Ålesund er Norges største eksporthavn for klippfisk, og under den Norske Matfestivalen kåres årets klippfisk-kokk.

  Shopping i Ålesund

  Ålesunds gågate ligger i Kongens Gate. I Kipervika finner du et stort utvalg av kunst- og håndverksbutikker og på torget selges blomster, frukt og ulike kuriositeter. I Ålesund sentrum ligger Kremmergaarden. Her finner du en rekke ulike butikker og kafeer. Moa kjøpesenter er et av Norges største kjøpesentre og ligger 10 kilometer fra sentrum.

  lufthavn

  Butikker og servering på Ålesund Lufthavn

  På Ålesund lufthavn finner du kafeteria og kiosk i terminalen om du glemte å få deg mat på flyet, eller om du vil korte ned ventetiden før avgang med et måltid eller en kaffe.

  Kafé og kiosk ligger i andre etasje over innsjekkingsområdet og kan tilby et rikholdig utvalg av varm drikke, varme og kalde retter. Spisestedet kan også tilby sine gjester øl og vin.


  Taxfree på Ålesund lufthavn

  Hvis du er av typen som sovner på flyet og ikke benytter muligheten til å handle tax free varer underveis, kan du besøke taxfree-butikken på Ålesund lufthavn. Denne er alltid åpen i forbindelse med utenlandsflyvninger. Du har det aller enklest hvis du reiser du med charter. Da kan du nemlig forhåndsbestille duty free-varer på nettet og motta varene på flyet.


  Flybuss til Vigra

  Nettbuss Ålesund kjører buss til og fra Ålesund sentrum og Moa som korresponderer med alle rutefly. Avgang fra Moa ca halvannen time før flyavgang, og Ålesund sentrum (Skateflukaia) ca 1 time før avgang.

  Reisertid er ca 25 minutter fra Ålesund sentrum. Bussen stopper ved de store hotellene.

  For oppdaterte ruter på buss: www.nettbuss.no eller trafikanten Møre og Romsdal på telefon 71 58 78 00 (177 innenfor Møre og Romsdal) eller www.177mr.no

   

  Drosje

  Drosjer står ved utgangen på en egen holdeplass. Turen til sentrum tar ca 15 minutter.
  Telefon: 70 10 30 00
  Internettside: www.alesund-taxi.no
  E-post: booking@taxiformidling.no


  Parkering og veikart

  Kjører du bil til flyplassen? Da kan det være nyttig med veikart og en oversikt over hvor du kan parkere og hvor mye det koster.


  Leiebil

  Det er flere firma som tilbyr leiebil hvis du vil komme deg rundt og oppleve vakre og spektakulære Sunnmøre.

  Mer om Ålesund

  Norge
  Kjøp reiseforsikring

  Vi bruker cookies for å gjøre din opplevelse av nettstedet så bra som mulig. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i vår bruk av cookies