søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Bodø

Fly til Bodø

Fly til Bodø for opplevelser i verdensklasse

Bodø er en kompakt by omgitt av lett tilgjengelige naturopplevelser og er et fantastisk utgangspunkt for en aktiv ferie eller weekend. Her kan du dykke, gå toppturer, padle kajakk, dra på sykkel-cruise eller kanskje bare ta en rolig golfrunde. Har du lyst på en litt roligere ferie, kan du ta turen på spa, dra på fisketur eller bare nyte vakker natur.

Fly med SAS, og nyt godt av de mange fordelene som er inkludert i prisen: du har 24 timers åpent kjøp, du kan sjekke inn via internett og du kan velge sete 22 timer innen avgang. Det er i tillegg gratis å ta med barnevogn, og vi forsøker så vidt mulig og la småbarnsfamilier få gå om bord i flyet først.

Fly med SAS, og la reisen være en del av opplevelsen.

 

Fly til Bodø med fordeler

Kjøp en flybillett hos SAS og nyt godt av de mange fordelene vi inkluderer i prisen: innsjekk via internett, fritt setevalg og 1 x bagasje på 23 kg. Barnevogn er selvsagt også gratis å ta med om du reiser med spedbarn. Fly til/fra Bodø med SAS, og la reisen være en del av opplevelsen.

Bodø lufthavn

Butikker og servering på Bodø Lufthavn

Bodø Lufthavn finner du restaurant, pub, kiosk m/bokhandel, Travel Value (parfymeri m.m.) og utsalg av lokale produkter i 2. etasje innenfor sikkerhetskontrollen. I tillegg er det en kiosk i 1.etasje, som er lett tilgjengelig for ankommende passasjerer og de som henter/bringer de reisende.

Mer informasjon og åpningstider

Kort om Bodø

Valuta: NOK

Tidsforskjell: ingen

Landskode: 47

Språk: norsk

Turistinformasjon

 

Flere SAS-destinasjoner