Fly til Bodø

We are travelers.

SAS flyr til Bodø i Norge fra/via Oslo, København ogStockholm (ruteavhengig).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asia (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på flygningen til Bodø – bestill nå

Bestill ferien med SAS god tid i forveien, så vil du sannsynligvis finne billigere flypriser. Besøk lavpriskalenderen for å få en oversikt over alle våre destinasjoner på ett og samme sted.

SAS-kunder får 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger, så om du ser et godt tilbud kan du bare slå til nå og bestemme deg senere.

Rabattbilletter for barn

Vil du oppleve Bodø med barna? SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Norge.

Fly til Bodø og utforsk Nord-Norge

Bodø er den største byen i Nordland, og blir sett på som en innfallsport til nord. I Bodø har du tilgang til en rekke innen- og utendørsaktiviteter, blant annet flere museer og den fantastiske fjellkjeden Borvasstindan.

Når du ikke drikker lokal øl ved havnen eller besøker det norske luftfartsmuseet, kan du utforske Sjunkhatten nasjonalpark til fots eller dra på båttur blant øyene i nærområdet.

Enten du er kulturinteressert, historiefan eller friluftsentusiast som er ute etter et eventyr, er det noe for alle og enhver i Bodø.

Bodø

Bodø er en av de raskest voksende byene i Norge, og med det følger et voksende og urbant bymiljø, et velutviklet musikkmiljø og en rekke steder å spise og drikke! Hvis du er ute etter et norsk eventyr som kombinerer en moderne by med naturen rundt, er Bodø byen for deg.

Fly med SAS til Bodø, så lander du avslappet, uthvilt og klar til å starte ferien.

Bodø lufthavn

Med den utrolige naturen i denne byen i nord, vil du få en særegen opplevelse. Utforsk Norges natur i all sin prakt ved å besøke vakre Bodø.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (når dette er tilgjengelig) samt gratis måltider og snacks om bord.

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid inkludert i reisen til Bodø

Hos SAS vil vi gi kundene våre en minneverdig og avslappende reise. Uansett hvilken billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Bodø inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei Ja

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer reiser når et EuroBonus-nummer legges til bestillingen på en Scandinavian Airlines-flygning. Les mer om vårt bærekraftarbeid

Hotelltilbud