ÉN VEI FRA
Bodø

Fly til Bodø

 

FLY TIL BODØ FOR OPPLEVELSER I VERDENSKLASSE

Bodø er en kompakt by omgitt av lett tilgjengelige naturopplevelser og er et fantastisk utgangspunkt for en aktiv ferie eller weekend. Her kan du dykke, gå toppturer, padle kajakk, dra på sykkel-cruise eller kanskje bare ta en rolig golfrunde. Har du lyst på en litt roligere ferie, kan du ta turen på spa, dra på fisketur eller bare nyte vakker natur.

Fly med SAS, og nyt godt av de mange fordelene som er inkludert i prisen: du har 24 timers åpent kjøp, du kan sjekke inn via Internett og du kan velge sete 22 timer innen avgang. Det er i tillegg gratis å ta med barnevogn, og vi forsøker så vidt mulig og la småbarnsfamilier få gå om bord i flyet først.

Fly med SAS, og la reisen være en del av opplevelsen.

 

Fly til Bodø med fordeler

Kjøp en flybillett hos SAS og nyt godt av de mange fordelene vi inkluderer i prisen: innsjekk via internett, fritt setevalg og 1 stykk bagasje på 23 kg. Barnevogn er selvsagt også gratis å ta med om du reiser med spedbarn. Fly til/fra Bodø med SAS, og la reisen være en del av opplevelsen.Bodø lufthavn

Butikker og servering på Bodø Lufthavn

Bodø Lufthavn finner du restaurant, pub, kiosk m/bokhandel, Travel Value (parfymeri m.m.) og utsalg av lokale produkter i 2. etasje innenfor sikkerhetskontrollen. I tillegg er det en kiosk i 1.etasje, som er lett tilgjengelig for ankommende passasjerer og de som henter/bringer de reisende.

Mer informasjon og åpningstider

Taxfree på Bodø Lufthavn

Taxfree butikken på Bodø lufthavn er alltid åpen i forbindelse med utenlandsflygninger.

Du kan enkelt forhåndsbestill taxfree-varer før utreise til utlandet og hente de ferdigpakkede varene ved ankomsten til Bodø. 

Buss til Bodø og omegn

Det går busser til og fra Bodø sentrum. Du kan også ta regionbusser til og fra Salten-området direkte til/fra Bodø lufthavn. Holdeplassen finner du rett utenfor hovedinngangen. 

Reisetid: ca. 5 minutter fra Bodø lufthavn til Bodø sentrum

Ruteopplysning finner du her

 

Drosje

Drosjer står rett utenfor hovedinngangen på en egen holdeplass. Turen til Bodø sentrum tar bare ca. 5 minutter.

Taxi kan også bestilles på tlf: 07550. 

Her finner du mer informasjon om taxi og buss fra Bodø lufthavn.


Parkering og veikart

Kjører du til Bodø lufthavn er både kort- og langtidsparkering lett tilgjengelig rett ved terminalbygget. Skal du på en lengre reise tilbyr også Bodø lufthavn billigparkering. Denne må forhåndsbestilles på følgende side.

 

Leiebil

Det finnes flere bilutleiefirmaer på Bodø Lufthavn. Les mer om de her


Internett på flyplassen

Det finnes gratis WiFi på Bodø lufthavn.

 

Visste du forresten at…

Royal Air Force bygget en alliert feltflyplass i Bodø den 14. mai 1940. Den ble liggende like nordøst for dagens rullebane. Da den ble ferdig ble den umiddelbart tatt i bruk av tre britiske Gladiator-jagere. Men flyplassen ble bombet av Luftwaffe allerede dagen etter åpningen og tyskerne overtok videre utbygging og drift.

Allerede året etter ble rullebanen utvidet til 1200 meter og dekket besto av treplanker. Det ble bygget 3 store hangarer, befalsmesse, kaserner, brannstasjon og en del mindre bygninger og bunkere. Les mer om historien her

SAS piloter har kåret Bodø til en av Norges vakreste innflyvninger. Se innflygningen i videoen under.KORT OM BODØ

Valuta: NOK
Tidsforskjell: ingen
Landskode: 47
Språk: norsk

Turistinformasjon: 
www.visitbodo.comPriser og plasstilgang oppdateres hver gang en besøkende gjør et søk i kalenderen. Visse prisavvik kan derfor forekomme når du går videre til bestilling.