søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Bodø i Norge fra/via Oslo, København og Stockholm (ruteavhengig). 

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på flygningen til Bodø – bestill nå

Bestill ferien med SAS god tid i forveien, så vil du sannsynligvis finne billigere flypriser. Besøk lavpriskalenderen for å få en oversikt over alle våre destinasjoner på ett og samme sted. 

SAS-kunder får 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger, så om du ser et godt tilbud kan du bare slå til nå og bestemme deg senere.  

  • cl--plane-right Flyplass: Bodø lufthavn (BOO)
  • cl--credit Valuta: Norsk krone
  • cl--clock Tidssone: CET: UTC+1/CEST: UTC+2
  • cl--globe Offisielt språk: Norsk

Rabattbilletter for barn

Vil du oppleve Bodø med barna? SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Norge.  

Fly til Bodø og utforsk Nord-Norge

Bodø er den største byen i Nordland, og blir sett på som en innfallsport til nord. I Bodø har du tilgang til en rekke innen- og utendørsaktiviteter, blant annet flere museer og den fantastiske fjellkjeden Borvasstindan. 

Når du ikke drikker lokal øl ved havnen eller besøker det norske luftfartsmuseet, kan du utforske Sjunkhatten nasjonalpark til fots eller dra på båttur blant øyene i nærområdet.

Enten du er kulturinteressert, historiefan eller friluftsentusiast som er ute etter et eventyr, er det noe for alle og enhver i Bodø.

Utforsk Bodø
  • Hvorfor Bodø?
  • Fly med SAS til Bodø lufthavn (BOO)
  • Vil du ha mer komfort?
  • Opplev verden med SAS

Alltid inkludert i reisen til Bodø

Hos SAS vil vi gi kundene våre en minneverdig og avslappende reise. Uansett hvilken billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Bodø inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

Oppdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus er en de mest populære lojalitetsprogrammene for reisende i Skandinavia, og det gir deg mer av verden. Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. 

Hvis du er medlem av EuroBonus, vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partner-flyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter som er kjøpt med et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå CO2-kompenserer litt over 40 % av utslippene fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Hotell og bilutleie i Bodø

Gjør reisen enda mer behagelig og bestill både leiebil og hotell hjemmefra. Besøk SAS sine partnersider og bestill nå.  

Andre populære SAS-destinasjoner