Fly til Bodø

Bodø er en av de raskest voksende byene i Norge, og med det følger et voksende og urbant bymiljø, et velutviklet musikkmiljø og en rekke steder å spise og drikke! Hvis du er ute etter et norsk eventyr som kombinerer en moderne by med naturen rundt, er Bodø byen for deg.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Bodø i Norge fra/via Oslo, København og Stockholm.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordeler på flygningen til Bodø

Bestill ferien med SAS god tid i forveien, så vil du sannsynligvis finne billigere flypriser. Besøk lavpriskalenderen for å få en oversikt over alle våre destinasjoner på ett og samme sted.

SAS-kunder får 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger, så om du ser et godt tilbud kan du bare slå til nå og bestemme deg senere.

Rabattbilletter for barn

Vil du oppleve Bodø med barna? SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Norge.

Fly til Bodø og utforsk Nord-Norge

Bodø er den største byen i Nordland, og blir sett på som en innfallsport til nord. I Bodø har du tilgang til en rekke innen- og utendørsaktiviteter, blant annet flere museer og den fantastiske fjellkjeden Borvasstindan.

Når du ikke drikker lokal øl ved havnen eller besøker det norske luftfartsmuseet, kan du utforske Sjunkhatten nasjonalpark til fots eller dra på båttur blant øyene i nærområdet.

Enten du er kulturinteressert, historiefan eller friluftsentusiast som er ute etter et eventyr, er det noe for alle og enhver i Bodø.

Fly til <em>Bodø</em>

Fly med SAS til Bodø, så lander du avslappet, uthvilt og klar til å starte ferien.

Bodø lufthavn

Med den utrolige naturen i denne byen i nord, vil du få en særegen opplevelse. Utforsk Norges natur i all sin prakt ved å besøke vakre Bodø.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding samt måltider og snacks om bord.

Vil du se verden? Med SAS og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Våre reisemål

Alltid inkludert i reisen til Bodø

Hos SAS vil vi gi kundene våre en minneverdig og avslappende reise. Uansett hvilken billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Bodø inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.