søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Haugesund i Norge fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (ruteavhengig). 

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på flygningen til Haugesund – bestill nå

Bestiller du reisen med SAS i god tid i forveien, kan du få billigere billetter. Hvis du vil ha en oversikt over alle destinasjonene på ett og samme sted, kan du gå til vår lavpriskalender. SAS-kunder får 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger, så om du ser et godt tilbud kan du bare slå til nå og bestemme deg senere.  

  • cl--plane-right Flyplass: Haugesund lufthavn (HAU)
  • cl--credit Valuta: Norsk krone
  • cl--clock Tidssone: CET: UTC+1/CEST: UTC+2
  • cl--globe Offisielt språk: Norsk

Rabattbilletter for barn

Opplev Haugesund sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Haugesund.  

Fly til Haugesund og opplev en Viking-ferie 

Den billedskjønne byen Haugesund ligger på Norges vestkyst, og er omringet av fjorder og fjell. Dette gjør byen til en populær destinasjon blant eventyrlystne og friluftsentusiaster. I tillegg til flora og fauna vil du også finne en by med en omfattende vikinghistorie og et yrende film- og musikkmiljø. 

Når du er ferdig med å utforske Haugesund sentrum, kan du ta turen til den fantastiske isbreen Folgefonna, lære mer om vikingtiden i Avaldsnes eller besøke tettstedet Skudenshavn.    

Listen over ting å gjøre i og rundt Haugesund er endeløs, og her finner man noe for alle og enhver.

Helg i Haugesund

Alltid inkludert i reisen til Haugesund

Flygningen til Haugesund inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App. Uansett hvilken billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.   

For enda mer komfort kan du oppgradere flybilletten din til neste reiseklasse for å få tilgang til Fast TrackSAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (når tilgjengelig) og måltider og drikke om bord. 

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

Oppdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Bli medlem av EuroBonus for å opptjene poeng på alle flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.  

Vi CO2-kompenserer alle billetter som er kjøpt med et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå CO2-kompenserer litt over 40 % av utslippene fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Hotell og bilutleie i Haugesund

Spar litt tid og bestill både hotell og leiebil her på SAS. Vi gir deg tilgang til flotte hoteller og leietjenester for å gjøre reisen til Haugesund så enkel og hyggelig som mulig. 

Andre populære SAS-destinasjoner