Fly til Haugesund

Haugesund ble en gang kalt vikingkongenes hjemland, og er et område med mye historie og vakkert landskap. Byen gir et autentisk innblikk i Norge før i tiden, og tilbyr den perfekte kombinasjonen av byliv og friluftsliv.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Haugesund i Norge fra/via Oslo, København og Stockholm.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordeler på flygningen til Haugesund

Bestiller du reisen med SAS i god tid i forveien, kan du få billigere billetter. Hvis du vil ha en oversikt over alle destinasjonene på ett og samme sted, kan du gå til vår lavpriskalender. SAS-kunder får 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger, så om du ser et godt tilbud kan du bare slå til nå og bestemme deg senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Haugesund sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Haugesund.

Fly til Haugesund og opplev en Viking-ferie

Den billedskjønne byen Haugesund ligger på Norges vestkyst, og er omringet av fjorder og fjell. Dette gjør byen til en populær destinasjon blant eventyrlystne og friluftsentusiaster. I tillegg til flora og fauna vil du også finne en by med en omfattende vikinghistorie og et yrende film- og musikkmiljø.

Når du er ferdig med å utforske Haugesund sentrum, kan du ta turen til den fantastiske isbreen Folgefonna, lære mer om vikingtiden i Avaldsnes eller besøke tettstedet Skudenshavn.

Listen over ting å gjøre i og rundt Haugesund er endeløs, og her finner man noe for alle og enhver.

Fly til <em>Haugesund</em>

Fly med SAS til Haugesund, så vil du lande i Norge klar for å starte ferien.

Haugesund lufthavn

Haugesund ligger omringet av imponerende natur, og når du besøker denne byen får du muligheten til å utforske Norges mangfoldige landskap.

Vår SAS App vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Vil du se verden? Med SAS og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Våre reisemål

Alltid inkludert i reisen til Haugesund

Flygningen til Haugesund inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App. Uansett hvilken billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

For enda mer komfort kan du oppgradere flybilletten din til neste reiseklasse for å få tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding og måltider og drikke om bord.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.