søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

ÉN VEI FRA
Haugesund

Fly til Haugesund

Alltid inkludert i din flybillett til Haugesund

Det tar omtrent 1 time å fly til Haugesund fra Oslo, og selv om reisen er kort, så vil vi at du har det bra under flyvningen. Derfor serverer vi kaffe og te om bord, og dessuten digitale aviser - alt sammen er selvfølgelig helt uten ekstra betaling.

Faktisk er alt inkludert i din flybillett når du flyr med oss til Haugesund. Både før, under og etter din reise, har vi tenkt på alt:

  • 24 timer åpent kjøp
  • Setevalg er med i prisen fra 22 timer før avgang (mulig å kjøpe favorittsetet allerede ved bestilling)
  • Online sjekk-inn
  • Kaffe, te. Dagens avis i app
  • Opptil 90 % barnerabatt

Finn flyavgang og pris med det samme på denne siden eller last gjerne ned vår app – med den kan du lettvint finne ditt fly til Haugesund direkte på mobilen.

Flere daglige flyavganger til Haugesund

Vi flyr deg til lufthavnen Haugesund som ligger kun 30 min fra sentrum. Vi har daglige avganger slik at du kan tilpasse reisen med dine planer i Haugesund.

 

Billige flybilletter til Haugesund– bestill i god tid

Det er billig å reise å reise til denne vakre kystbyen. Men husk å bestille billettene i god tid, da får du nemlig flybilletter til de beste prisene.

Du får alltid 24 timers åpent kjøp når du bestiller billetter hos oss. Dermed kan du rolig slå til hvis du finner en god pris. Bestill først og hør etterpå hva din kjæreste, ektefelle eller venner sier om datoen, avgangstider og pris.

 

Få gode tilbud og rabatter

Meld deg på vårt gratis fordelsprogram EuroBonus  og få poeng hver gang du reiser med oss. Dessuten får du masse fordeler, slik som gratis Wifi om bord (på flyene som har installert WiFi), spesielle medlemstilbud som blir sendt via e-post. I tillegg får du også sms-tjenester med nyttig informasjon om din flyreise.

Du kan også bruke poengene til bonusreiser, hotellopphold, og shopping.

Opptjen poeng på din tur til Haugesund– meld deg inn i EuroBonus gratis

Priser og plasstilgang oppdateres hver gang en besøkende gjør et søk i kalenderen. Visse prisavvik kan derfor forekomme når du går videre til bestilling.

Annet

Norge

Kjøp reiseforsikring

 

FLERE SAS-DESTINASJONER