LAND

SPRÅK

MIN FLYPLASS

  ÉN VEI FRA
  Haugesund

  Fly til Haugesund

  Alltid inkludert i din flybillett til Haugesund

  Det tar omtrent 1 time å fly til Haugesund fra Oslo, og selv om reisen er kort, så vil vi at du har det bra under flyvningen. Derfor serverer vi kaffe og te om bord, og dessuten digitale aviser - alt sammen er selvfølgelig helt uten ekstra betaling. 

  Faktisk er alt inkludert i din flybillett når du flyr med oss til Haugesund. Både før, under og etter din reise, har vi tenkt på alt:  
  • 24 timer åpent kjøp
  • Setevalg er med i prisen fra 22 timer før avgang (mulig å kjøpe favorittsetet allerede ved bestilling)
  • Online sjekk-inn
  • Kaffe, te. Dagens avis i app
  • Opptil 90 % barnerabatt
   
  Finn flyavgang og pris med det samme på denne siden eller last gjerne ned vår app – med den kan du lettvint finne ditt fly til Haugesund direkte på mobilen.

   

  Severdigheter

  Haugesund  er bygget i jugendstil og har mange flotte bygninger. Få med deg rådhuset og kirken.

  Haugesund er en av Norges ledende handelsbyer, med Nordsjøen som nærmeste nabo. Handel, olje, gass- og maritim virksomhet, kurs og konferanser, er viktige næringsveier.


  Mye takket være dette, kan byen friste med et mye større tilbud av varer og tjenester enn hva en normalt forventer i en by av Haugesunds størrelse.

  Småbysjarm og et spennende utvalg av butikker i sentrum samt moderne kjøpesentre like utenfor bykjernen, sikrer deg muligheten for god "fangst" i Haugesund.

  Filmen om Haugalandet

  På Rica Maritim kan du se en 225 graders film hvor Ivo Caprino på en spektakulær måte presenterer " Haugalandet".

  Norges Riksmonument, Haraldshaugen, befinner seg nord for sentrum. Kong Harald Hårfagre skal være gravlagt i Haraldshaugen.

   

  Steinsfjellet

  Steinsfjellet rager 227 m.o.h. og gir en panoramautsikt over Haugalandet og Nordsjøen.

   

  Avaldsnes

  Avaldsnes på Karmøy er kjent som kongsgård for Harald Hårfagre og de andre kongene vi hører om i sagaene. Avaldsnes har en unik historie, og mange monumenter fra vikingtiden.

  Visnes

  Visnes på Karmøy var en av Nord-Europas største kobberverk. På et tidspunkt bodde det over 3.000 mennesker her. Kobberet som er brukt i Frihetsgudinnen i New York kommer fra Visnes.

   

  Skudenes havn

  Skudenes havn er en perle i vest. Ligger helt sør på Karmøy hvor fyrtårnene skuer utover Nordsjøen. En nydelig gammel by som har bevart sine trange smug med fiskerboliger.

   

  Ryvarden fyr

  Ryvarden fyr ligger på et nes ut mot fjorden med utsikt til Bømlafjorden. Det gamle fyret har fått nytt liv med kultursenteret Galleri Ryvarden som ble åpnet i 1992.

   

  Utsira

  Utsira ligger langt vest i havet i Rogaland - Shetland er neste stopp. Utsira ligger der hav og himmel møtes og er Norges minste kommune med 213 innbyggere.  Haugesund er en fin ferieby med fristende turterreng og bade- og fiskemuligheter rett utenfor sentrum. Er du ute i egen båt, anbefaler vi sterkt at du legger turen innom gjestehavna. Havet er fullt av fisk, og du kan fiske fra egen båt eller bli med på en av turistfiskebåtene. Beliggenheten tilsier skiftende vær som kan endre seg raskt.  Det sies derfor at "Haugesund er best i Sydvest".

  Fly til Haugesund, og opplev idyllen, havet og shoppingmulighetene.

  Flere daglige flyavganger til Haugesund

  Vi flyr deg til lufthavnen Haugesund som ligger kun 30 min fra sentrum. Vi har daglige avganger slik at du kan tilpasse reisen med dine planer i Haugesund.

  Billige flybilletter til Haugesund– bestill i god tid

  Det er billig å reise å reise til denne vakre kystbyen. Men husk å bestille billettene i god tid, da får du nemlig flybilletter til de beste prisene.

  Du får alltid 24 timers åpent kjøp når du bestiller billetter hos oss. Dermed kan du rolig slå til hvis du finner en god pris. Bestill først og hør etterpå hva din kjæreste, ektefelle eller venner sier om datoen, avgangstider og pris.

  Få gode tilbud og rabatter

  Meld deg på vårt gratis fordelsprogram EuroBonus  og få poeng hver gang du reiser med oss. Dessuten får du masse fordeler, slik som gratis Wifi om bord (på flyene som har installert WiFi), spesielle medlemstilbud som blir sendt via e-post. I tillegg får du også sms-tjenester med nyttig informasjon om din flyreise.

  Du kan også bruke poengene til bonusreiser, hotellopphold, og shopping.

  Opptjen poeng på din tur til Haugesund– meld deg inn i EuroBonus gratis

  annet

  Norge  Vi bruker cookies for å gjøre din opplevelse av nettstedet så bra som mulig. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i vår bruk av cookies